RE: استعفا به بهانه بوي سيگار....
شیرین عزیز، خوشحال شدم که شرایط اونطوری شد که شما می خواین، اما حواست رو بیشتر جمع کن عزیزم، سعی کن خیلی محکم تر از قبل باشی...
راستش من هم برای اون خانم ناراحت شدم، اما همین که می خوای تجاربت رو در اختیارش بذاری کار خیلی خوبیه، امیدوارم بتونه کار مناسبی پیدا کنه.
:72:
اميدوارم هميشه موفق باشي.............
سلام ... شاد عزيزم و دانه عزيزم متشكرم از راهنماييتون... دانه جون اميدوارم اينبار به بن بست نرسم چون حرفاي شما هم هنوز تو ذهنمه و ساده از كنارش رد نشدم ... توكل به خدا.... اما ايندفعه بقول شاد عزيزم محكمترم و انشااله نميذارم كار به اونجاها كشيده بشه... بازم ممنون منو از دعاي خير خودتون بي نصيب نذاريد مهربونا.....:46::46::43:
سلام اوضاع چطوره شیرین خانوم؟
سلااااام سورنا - آرمان عزيز و محترم ..... خدا رو شكر ... واقعا كه توي اين دنيا هيچ روزي مثل روز ديگه اش نيست...
يه روز غم يه روز شادي.... فكر كنم اگه نوشته هامو (پرحرفيامو خونده باشين متوجه اوضاع شده باشين) ... من دوباره برگشتم سركارم البته با شرايط جديد... يعني راستش شرايط اينجوري ايجاب كرد.... همگي مخصوصا رئيسم قول داده شرايط اونجوري بشه كه من ميخوام ... همه كارمندا هركدوم يه جور ميخواد از دلم دربياره .... يكيشون امروز واسم شال هديه آورده ميگه تبرك خونه خداست.... راستي اون دخترخانوم امروز نيومد... مسئله مهمتر واسه من اينه كه رئيسم فهميده كه من چقدر بكارم واردم و مسلط و دفتريارمونم كه تازگي منو دخترم صدا ميزنه گفت كه همه ما واسه شما ارزش زيادي قائليم و خلاصه سورنا - آرمان عزيز اگه بيشتر بگم شايد فكر كني خالي ميبندم .... اما هميشه حرف تا عمل فاصله اش زياده من فعلا برگشتم سركارم و سكوت كردم تا ببينم به وعده هاشون عمل ميكنن يا نه؟؟
امید به خدای بزرگ داشته باشید بانوی پاک و گرامی
شاید از دست دادن کار برات مشکلات زیاد ایجاد کنه / ولی از کاری که کردی ممنونم و خوشحالم که حاضر نشدی خودتو کوچیک کنی !
متاسفم که تو جامعه ما زن اینقدر تحقیر میشه و آدمای کم شعور یا بهتره بگیم بی شعور فکر میکنن میتونن همه رو بخرن !
یه روزی نوبت دختر و همسر و خواهر و مادر خودشون هم میرسه و اون موقع میفهمن چقدر پست بودن و هستن !
اعصابم داغون شد !
ولی تو خودتو ناراحت نکن / ممنونم که یکی از واقعیت ها جامعه رو تو این پست مطرح کردی !
من پسرم ولی خیلی وقتا از پسر بودنم خجالت میکشم !
ممنونم .... دعا كنين از درگاه خدا اخراج نشم ...:203::203::203:
yakamuz عزيز.... سلام و ممنونم ... شما كه كاري نكردين كه خجالت بكشين... خجالت مال اوناييه كه انسانيت رو فراموش ميكنن نه مال شما كه با نوشتن اين چند خط لبخند رو به لباي يه نفر ميارين ... :73:
مرسي از توجهتون ...
yakamuz دیگه شئورشو در نیار.یه مردی یه غلطیو کرده.همون طور که گاها یک دختر هرزه هم پیدا میشه. این نه من بودم نه تو. من از پسر بودنم خجالت می کشم یعنی چی؟ می خوای به اهلش بهونه بدی؟!!