به خدا توکل کن عزیزم
خودش کمکتون میکنه
ما هم وقتی میخواستیم عروسی کنیم پول نداشتیم ولی خودش کمکمون کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
به خدا توکل کن عزیزم
خودش کمکتون میکنه
ما هم وقتی میخواستیم عروسی کنیم پول نداشتیم ولی خودش کمکمون کرد
عزیزم باور کن این مشکلات حل می شه . اصلا به این فکر نکن که روزهام خراب شد. من تازه عروس بودم و آرزو داشتم و ...
اصلا مهم نیست. منم الان تو شرایط سختی هستم از لحاظ مالی.
دوستام بهم می گن : خسیسه اسکوروچ . ولی مهم نیست . من به آینده و هدفم فکر می کنم. باور کن الان حتی سر پول کرایه ماشینم هم دودوتا چهار تا می کنم بعد پول می دهم !!!!
عزیزم تا می تونی مقاومت کن و سعی کنید حتی کوچکترین پول هاتون رو هم پس انداز کنید. وقت برای ریخت و پاش زیاده. ولی وقت جوانی و تلاش کوتاهه. به خدا توکل کن.
با نازنين موافقم ، من هم مثله خودت عقدم و واقعا مشكلات زيادي سر راهمه ، خودم و همسرم هر دو شاغليم و به قوله نازنين به هم ميگيم وقت واسه ريخت و پاش زياده ، از خيلي خواسته هام گذشتم و تو دلم دفنشون كردم
همش ميگم درست ميشه ! نگران نباش .. قسمتت تو همين بوده و هست ! و مطمئنم كه يكروز به همه خواسته هام دست پيدا ميكنم . چون به خدا و آينده ام اميد دارم
خوشحالم كه دوستان خوبي مثل شما دارم دوستاي خوبم امروز يكه از دوستام اومده بودپيشم و بهم پيشنهاد داد عروسك درست كنم
آخه من عروسك سازي بلدم ولي انقدر فكرم مشغول بود كه به فكر خودم نرسيده بود به اميد روزهاي زيبا براي شما :228:دوستتون دارم
دیدی خدا چقدر بزرگه
اون همیشه به فکر ماست و لطفش شامل حال ما
موفق باشی
شهامت جان اون خونه اي كه گفتي مال پدرشوهرت است يا اجاره ايي؟اگه مال خودشونه و سند داره ميشه وام مسكن گرفت بالاي 12 سال رو 12 ميليون و زير 12 سال ساخت رو 18 ميليون وام ميدن يه مبلغيش رو بردارين واسه پول پيش خونه الباقي رو هم شوهرت ماشين بگيره و 3 به بعد كار كنه.خيلي راحت روزي 15 هزار تومن رو ميتونه كار كنه ضمنا قست اين وام هم كمه.اگه سند داشتين برام پيغام بذار كه يه شماره بهت بدم كه بتونيد زودتر وام بكيريد چوا اگه از طريق بانك اقدام كنيد دو ماه طول ميكشه**اگه خيلي عجله داريد**
در هر صورت خدا رو فراموش نكن نميذاره بنده هاش لنگ بمونن ما هم براتون دعا ميكنيم.
شهامت جان بالاخره چيكار كردين؟
سلام عزیزم
فکر نکن خودت به تنهایی این مشکل رو داری من هم دقیقا مشکل شما رو دارم و این در حالیه که خانواده ی شوهرم یه شهر دیگه زندگی می کنند.شوهرم هم سربازه و هیچ کاری نداره اموراتمون هم با حقوق سربازیه شوهرم میگذره مطمن باش روز خوشت الانه چون خرج خورد و خوراکتون و.... به عهد خودتون نیست ولی اگه عروسی کنید همه مسولیتها به عهده خودتونه واسه بهتر شدن شرایط دنبال یه کار مناسبتر بگرد نا امید نشو از اون فکر های بد هم نکن ( جدا....)در ضمن من 1سال و نیم از عقدم میگذره 25سالم هم هست و شرایط فوق العاده بدی هم دارم هم با شوهرم هم خانواده شوهرم.واست دعا می کنم مشکلت حل شه دعای من زود گیرا میشه البته واسه دیگرون , نه واسه خودم.اگه مشکلت حل شد من رو هم دعا کن موفق باشی امیدت به خدا باشه.
در ضمن با نازنین جون هم خیلی موافقم من هم به خاطر کرایه راه تا محل کارم کلی پیاده روی میکنم که یه پولی بتونم پس انداز کنم البته به نفع بوده چون هم واسه سلامتی خوبه هم اندامت زیبا میشه هم پولت خرج نمیشه پس 3 تا سود داره. ه ه ه ببخشید نمی خواستم شوخی کنم واسه خنده گفتم که یکم بخندی عزیزم.
سلام شهامت جون. خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم نوشتی که با وجود تمام مشکلات نمیذاری غرور شوهرت خورد بشه.عزیزم مطمئن باش این روزای سخت تبدیل به بهترین و شاد ترین خاطرات زندگیت میشن. میدونم چون ما هم اوایل زندگیمون توی یه همچین شرایطی بودیم. به نظر من اون دوستت پیشنهاد خوبی داده. از استعدادت برای ایجاد یه کار جدید استفاده کن. همون عروسک سازی خوبه. حتی اگه میتونی عصرها توی خونه عروسک سازی یاد بده یا اگه تخصصی داری تدریس خصوصی کن. بعد هم یادت باشه برای اینکه پولت با برکت باشه حتما به یه خانواده یا آدم فقیر کمک کن. حتی 500 تومن. باور کن 1000 برابرش برمیگرده به زندگیت. شاد باشی