نوشته اصلی توسط
delkhaste
شما به چهره تون چفدر اهمیت میدین؟
بعنوان مثال، آیا دندان های سالمی دارید؟ بله
ریزش مو دارید؟ خیر
پوستتون جوش داره یا صافه؟ کمی جای جوش مونده ولی محسوس نیست
شما برای اینکه اعتماد به نفستون بره بالا ،انرژی که میذارید برای غصه خوردنِ قدووزنتون، بذارید به جذاب کردنِ چهره تون
البته نه اونجوری که ازون ور بوم بیفتین،
مثلا مدل مویی که بهتون میاد رو انتخاب کنید،از ماسکهای طبیعی برای صورتتون استفاده کنید
طرز نگاه و لبخندتونو چذاب کنید، که البته اگه اعتماد به نفستون بره بالا اونها هم خوب میشن
،
لباسهای اسپورت با مدل های خاصی هستند که لاغری رو نشون نمیدن مشکل اینجاس که من لاغر نیستم و خیلی خیلی لاغرم و تقریبا هرچی بپوشم لاغریم کامل مشخصه
کفشهای پاشنه دار هم میتونید بپوشید !!
شما ورزش والیبال،یا بسکتبال و در کنارش ورزش های کششی انجام بدید،در طولِ چندسال قدتون اضافه میشه،ماهیچه های بدنتون ورزیده میشه 29 سالمه ورزش میکنم ولی قطعا دیگه رو قد تاثیر نداره البته رو هیکلم هم تاثیر نداشته
شما هرچقدر هم که ویتامین، یا مکمل هایی حاوی کلسیم،روی، منیزیم استفاده کنید، اگه بدنتون کمبود نداشته باشه، اونو دفع میکنه و مواد معدنی هم رسوب میکنه
پس اینکارو نکنید بله زیاده روی نمیکنم
یک سری مکمل های ورزشی هستند که بدن رو ورزیده تر میکنن، البته نه کراتین، چون اون فقط ماهیچه هارو پف میکنه مکمل های کربو رو میگید من تو این زمینه هر چیزیو تست کردم متاسفانه تاثیری برام نداشته
یک مسئله دیگر هم که هست، اینه که شما رابطه جنسی ندارید، بعد از ازدواج بخاطر اینکه هورمونهای جنسیتون روند تعادلی دارند،در تعامل با سایر هورمونهای بدنتون خودبخود وزنتون اضافه میشه نمیدونم شاید تاثیر گذار باشه ولی خب با این وضعیت کسی باهام ازدواج نمیکنه