-
متن اقا بهزاد كاملا درسته
اكثر اقايون كه طرف مقابل حرف جدايي رو ميزنه
دوستدارن خودشونو بزرك نشون بدن
و دقيقا همينه كه به كلاق ميكشونه
از كجا معلوم اونخانم بي تقصير نباشه
شايد اون خانم يه مرد ميخواد مردونه جلوش وايسه
بكه نميدم جون زنمي
مثل مرد
دقيقا همه اقايون خلاف اين رو انجام ميدم كه برا خانوما برعكس تعبير ميشه كه اين اقا نميخواد اكه ميخواست مردونه برخورد ميكرد نه باج بده مرد زندكي نيست
هرجند خانم ها هم وقتي لج ميكنن اكه بكي طلاقت ميدم بفرما برو قصر بابات ميكن بي غيرت
اكه بكي نميدم ميخوام زندكي كنيم ميكن بي عرضست ضعيف بجست نميشه بهش تكيه كرد
بهش بكين اون رفتنيه جوري نباز كه فردا روزي بكي هم زندكيمو خراب كرد هم همه جيرو برد يه عمر عذاب وجدان بكشي فردا روزم كسي بياد تو زندكيت باز بشه همين اش و همين كاسه برات جون ديكه همه ميشناسنت اخلاقت جه جوره
بهش بفرماين اين همون كربه دم در حجله كشتنس برا يه عمر زندكيت
مرد فداكار بازنده مورده خنده اون خانم باش
-
سلام دوستان عزیز همدردی وتشکر از راهنماییتون
به نظر شما اگه برادرم بگه من طلاق نمیدم و بخواد همسرشو اذیت کنه تا همسرش راضی به نخواستن مهریه بشه چون همش همسرش اصرار به جدایی داره میتونه از زیر بار مهریه خلاص بشه ؟؟
-
ببینید برادر شما اگر نخواد طلاق بده هیچ کسی نمی تونه مجبورش بکنه که طلاق بده و خانمش هم اگر مهریه بخواد قانونا این حق رو داره که مهر رو مطالبه کنه. حالا بستگی داره به اینکه غرض خانمش از این کارا چی باشه. اگر قصدش جدایی باشه برادر شما نباید به هیچ وجه کوتاه بیاد و باید محکم بایسته بگه من طلاق نمی دم چون اگر تقاضای طلاق از طرف ایشون باشه باید مهریه رو بده ولی اگر خانمش طلاق بخواد برادر شما می تونه شرط کنه که مهریه بخشیده بشه تا طلاق بده.
باز هم می گم که روال رایج اینه که خانم باید مهریه اش رو ببخشه تا آقا طلاق بده.
-
یکی از بدبختی های مهریه های سنگین همین مساله ای هست که الان برای شما پیش اومده . یعنی اصل زندگی به دلیل یک دعوای مالی ، به حاشیه رفته و اول باید این مساله منحوس تعیین تکلیف بشه
عملا میشه عروس تون رو مجبور به گذشتن از مهریه کنید ولی اینکه چه موقع ، مهر حلال جون آزاد بشه ، بستگی به عقل و شعور خانوادگی اونها داره . من مورد دیدم تا 15 سال مساله کش پیدا کرد و بعدش با گذشتن از مهریه ، طلاق انجام شد . مورد هم هست یک فرد عاقل از اول دادخواست طلاق توافقی میده و عاقبت اندیشی میکنه و عمر خودش رو حرام نمیکنه و درگیر یک دعوای مالی زشت و بی ربط نمیشه
از اون طرف ماجرا هم غافل نشیم . اگر عروس شما بتونه مهریه رو نقد کنه ممکنه بازی عوض بشه و برادر شما دیگه راهی بجز طلاق نداشته باشه . نگهداشتن عروسی که مهریه رو نقد کرده ، چه خاصیتی برای برادر شما دراه ؟ به همین دلیل برخی موارد هم پیش میاد که هم مهریه وصول میشه و هم طلاق انجام میشه . توصیه میکنم هیچ چیزی حتی یک خودرو ساده ، به نام برادر شما نباشه وگرنه بازی پر پیچ و خم میشه . . .
متاسفم که این توصیه ها رو میکنم و متاسفم که فرهنگ غنی ایرانی ، به اینجا رسیده که دعاوی مالی زشت به داخل نهاد مقدس خانواده وارد شده و منشاء بدبختی و حماقت شده .
چقدر خوبه که یک بزرگتری بیاد وسط و مساله رو به روش منصفانه و عاقلانه حل کنه . معمولا دیگه توی این دوره زمونه اون بزرگتر ها هم وجود ندارن یا اگر وجود دارن ، دیگه حرف شون حرمت نداره و کوچکترها با خیره سری راه های بد خودشون رو میرن
یکی از دوستان قدیمی رو بعد از 10 سال دیدم و گفت که جدا شدم . از جزئیات پرسید و گفت که بعد از فوت پدرم حدود یک میلیارد به من ارث رسید و با همسرم هم اختلاف شدید داشتیم . همسرم مهریه اش به سال تولد میلادی (1900 به بالا) بود . بعد از اینکه یک میلیارد ارثیه رو با مهریه سند زد ، برای الباقی حساب ، دوست ما زندانی میشه و مجبور به طلاق . . .
جالبه که 2 تا بچه هم داشتن که همسر دوستمون ، ضمن گرفتن طلاق و مهریه ، حضانت بچه ها رو هم گرفت چون رفیق ما دیگه توانایی مالی نداشت که بتونه یک زندگی رو اداره کنه . به دوستم گفتم چرا طلاق دادی که راحت فرار کنه ، گفت دیگه حالم از همه چیز به هم میخورد و فقط خواستم تمام بشه