-
RE: پشیمان از گذشته
digitalman عزیز، به نظر من بهتره صادقانه با همسرتون صحبت کنید، می ترسم همسر شما بعد از مدتی متوجه این قضایا بشه و بعد... چون این موضوع سر خودم اومده می تونم بفهمم که درصورت فهمیدن همسرتون چه احساسی بهش دست میده، این احساس بیشتر به خاطر اینه که چرا همسرم با من صادق نبوده نه به خاطر اینکه چرا همسرم همچین گذشته ای داشته..
:72:
-
خودم هم نظرم این است که نباید به طرف مقابل دروغ گفت ؛ به هیچ وجه.
اما شاد عزیز شما مطمئنید اگر این مسائل را در دوران نامزدی میدانستید باز هم جواب بله میدادید ؟
-
باور کنید بعد از یک ماه که دارم به این قضیه فکر می کنم هنوز نتونستم جوابشو پیدا کنم، نمی دونم. طرز فکرم اون موقع با الان خیلی فرق داشت همینطور شرایط، الان انقدر همه چیز تغییر کرده برام که واقعا نمی تونم خودم رو در اون شرایط قرار بدم. به هر حال چیزی که الان هست، علاوه بر اون عملی که همسرم انجام داده، بی صداقتیش هم اضافه شده، اما اگه اول می گفت لااقل می تونستم بهش اطمینان کنم که هیچ چیزی باعث نمیشه که بخواد به من دروغ بگه یا چیزی رو ازم پنهون کنه..
-
digitalman
به نظر من زماني كه توبه كرده اي و خودت اينقدر نادم و پشيماني ديگر چه نيازي است كه با كسي كه مي خواهي ازدواج كني همه چيز را بگويي
اين كار را نكن كه لگد به زندگي زدن است. توي اين دور و زمانه اي كه هر پسري تجربه س ك س كامل را داشته و بعد ازدواج مي كند و به زندگي خود متعهد است شما چرا مي خواهيد ساز مخالف بزنيد؟!
نگفتن دليل بر نبودن نيست اما ريشه خيلي از مشكلات هم باز نخواهد شد.
-
اقلا كمي سر بسته بيان كن
نشيني مو به مو تعريف كني. يه چيزهايي بگو اما نه كامل
-
به نظر من هم اين رابطه ها مربوط به گذشته است و با گفتنش فقط همسر آينده ات رو نسبت به خودت بي اعتماد مي كني . اگر روابطت تا امروز تبعاتي نداشته و تاثيري روي زندگي آينده ات نداره دليلي براي بازگو كردن نداري به هر حال همه دخترها دوست دارند اولين نفري باشند كه وارد زندگي همسرشون شدند .
-
سلام الینای عزیز میشه به مشکل من هم توجه کنی ممنونت میشم راهنماییم کنی.
-
ببخشید من از شما یه سوال دارم با یکی از همون دخترایی که دوستشون بودی می شناختیشون ازدواج نکردی بعدشم نظرت در مورد اونایی که باهات دوست بودن چیه؟و اینکه رابطه ای که با اونا داشتی در چه حد بوده ؟ودر آخر اگه شما هم به مشکله من فکر کنی چه جوابی خواهی داد.
-
ممنون از شاد و دانه و اسماء و تکه یخ عزیز :
دانه جان البته همه پسر ها قبل از ازدواج سکس نداشته اند لااقل بیشتر دوستان من اینگونه هستند و اصلا رابطه ای با جنس مخالف ندارند و بیشترشان هم آدمهای موفقی هستند هم از نظر ورزش و هم تحصیلات . اما اصلا به روابط قبل از ازدواج فکر نمیکنند . بعضی هاشون هم ازدواج کردند و زندگیشون واقعا عالیه .
تکه یخ جان من اصلا در همان مواقع هم اهل دوست شدن نبودم ( بجز دوستی های بچه گانه در زمان نوجوانی ) . شما تاپیک را بطور کامل نخوانده اید .
-
Digitalman عزیز، اگه خواستین چیزی به همسرتون نگید، خواهش میکنم کاری کنید که هیچوقت نفهمه...