-
کسی که خوابه میشه بیدار کرد.. اما کسی که خودشو به خواب زده هرگز!!!
همه دارن به هر نحوی که شده وقت میگذارن و شما رو راهنمایی میکنن و میگن دست بردار و به خاطر این مسئله زندگیت رو داغون نکن! اما شما گوش نمیدی...باز حرف خودتو میزنی! حیف این زندگی نیست به خاطر یه چت مسخره(البته اگر واقعا باشد) دو دستی تقدیم یکی دیگه کنی؟
قبول دارم خیانت به هر نحوی سخته چه تلفنی چه چت و چه رابطه کامل! اما الان وقتی هست که شما باید قوی باشی و با چنگ و دندان تلاش کنی خلاها و شکاف های زندگیت رو پر کنی و از این بحران هر دو تون نجت پیدا کنید...
موضوع خیانت مثل لجنی میمونه که هرچه بیشتر همش بزنی و در موردش صحبت کنی و به این و اون بگی و کشش بدی بوی گندش بیشتر میشه!
-
واقعا اگه شوهرت رو تو خونه با یه زن غریبه ببینی واست مهم نیس؟!!!!!
-
سلام
اینکه در دوران خوشی خوب و خوش باشیم که هنر نیست
هنر ما وقتی مشخص میشه که در بحران مدیریت کنیم و بتونیم اوضاع رو خوب و خوش کنیم
متاسفانه خیلی عجول هستی و قبح کار ایشون رو ریختی
بنظر من اس مسی برای شوهرت ارسال کن عذرخواهی کن که به پدرش اطلاع دادیو از تلگرامش استفاده کردی
در صورتی که بخشیدنت راجب اون مسله باهاش صحبت کن و توضیحاتش رو بپذیر و تمرکزت رو بزار روی زندگیت
اصلا چیشد که تلگرام همسرت رو روی گوشیه خودت نصب کردی؟
مگه شک داشتی به ایشون ؟
یا اینکه از افکار منفی بیهوده رنج میبری؟!!
یه نکته دیگه
اینکه میگید هک کردم چند دقیقه گوشیش دستم بود!اسمش هک کردن نیست اسمش باز کردن صفحه تلگرام شخص دیگه ایه شما خط هرکسی رو چندثانیه داشته باشی میتونی پسووردی رو که تلگرام اس مس میکنه رو از خط اون شخص برداری و از تلگرامش استفاده کنی هک کردن یعنی بدون داشتن خط بتونی دسترسی پیدا کنی به تلگرام کسی..
1-که توصیه من به دوستان برای جلوگیری از استفاده اشخاص از تلگرامشون اینه که تلفن خودشون رو در اختیار هرشخصی قرار ندن
و اگر قرار میدن حتما روی موارد شخصیشون از جمله اس ام اس ها پسوورد بزارن که با این برنامه 360security
میتونن پسوورد بزارن روی تمام برنامه های گوشی
2-اینکه داخل خود برنامه تلگرام پسوورد تعبیه کنند در این صورت حتی اگر خططتون دست شخص دیگه ای باشه با نداشتن این پسورد به هیچ عنوان نمیتونن وارد برنامتون بشن ازین مسیر پسوورد رو بزارید
Telegram>settings<privacy and security>passcode lock
3-اینکهاتفاق اول که می تواند رخ دهد این است که هکر تلگرام، بصورت خاموش و نامحسوس وارد تلگرام شما شده و از طرف شما با دوستان یا آشنایانتان صحبت می کند و به سرعت گفتگوها را پاک کرده و ردی از خود بجای نمی گذارد. در این مواقع شما با دیدن عبارت You are Typing... در لیست گفتگو های تلگرام می توانید متوجه این اتفاق شوید. که در این حالت شما می بایست به مسیر:
Setting > Privacy and Security > Activee Sessions
بروید و گزینه Terminate all Other Sessions را لمس کنید تا برنامه تلگرام در تمام دستگاه های دیگر Log Out شود و دیگر کسی بجز خودتان دسترسی به تلگرام شما نداشته باشد.
خیلی جالبه که تبلیغات اس مس برای من اومده و ادرس سایتی داده شده که اگر به همسر خود شک دارید 500000ریال پرداخت کنید تا تلگرامش رو براتون هک کنیم!!!و خیلی برام جالبه که مخابرات جلوشون رو نگرفته
عذر می خوام از مدیر سایت اگر مطالبم بی ربط به سایت بود فقط خواستم کمکی کنم برای جلوگیری از
هک تلگرام دوستان که به نوعی دزدی محسوب میشه
-
سلام
این که از اول چرا سعی کردی به اکانت شوهرت دسترسی پیدا کنی بدون اینکه مشکلی از او دیده باشی خودش جای سوال داره.
الان هم از اکانتش خارج شو .اگه قبلا نمیدونسته که وارد اکانتش شدی الان مطمئنا پرسیده ومیدونه چطور خارجت کنه.پس برای اقدام اول جهت بهبود اوضاع از اکانتش خارج شو
میتونم احساسات شما رو درک کنم افکاری وسواس گونه که الان فکر میکنید اگه کنترلش نکنید در آینده باز هم تکرارمیکنه چون دیگه تضمینی به نظرت نداره.
همون توجیه ظاهریش رو فعلا بپذیر.مطمئن باش هر کی بخاد ناعهدی کنه برای طرف مقابلش مشخص میشه.خیال خودت رو از این بابت راحت کن
اجازه بده اوضاع عادی شه واین فشار روحی به همه کم بشه.مهم نیست خواهرش بلاکت کرده یانه.توی دیدارهای حضوری خیلی از کینه ها وقضاوت ها از بین میره
-
من یک سوالی برام پیش اومده
شما در جایی عنوان کردین که اون خانم هم تلگرام همسرتون رو هک کردن
چرا این حرف رو میزنید؟از کجا متوجه شدین که تلگرام همسرتون توسط اون خانم هم هک شده؟اصلا چرا ایشون باید تلگرام همسرتون رو هک کنن؟
و طبق گفته خودتون برای هک کردن تلگرام کسی باید چند ثانیه تلفن ایشون رو داشته باشین
یعنی اون خانم هم تلفن همراه همسرتون برای چند دقیقه دستشون بوده؟