-
ممنون از اظهار نظرتون من همه كار انجام ميدم براي تقويت مهارتهاي زندگي ام بله درست گفتين من بيش از حد وظيفه ام كار كردم الان بعد ده سال احساس خستگي دارم از كارهام اصلا ناراحت نيستم چون زندگي ام خيلي پيشرفت كرد اما خاطره بد گذشته از خانواده همسر پر از موج منفي براي من ارامشم و از من ميگيره نمي تونم كارهاشون و فراموش كنم شماها خودتون بزارين جاي من يه زمين پدر شوهر كادو داد به من ولي سندش به اسم خودش بود بعد دو سال فهميدم بدون اينكه به من بگه برده بود فروخته بود من به اون زمين و پولش الان نياز ندارم ولي اين رفتارها و موارد ديگر رو توهين به خودم ميدونم
-
راست میگید شما با توجه به جایگاهتون و تحصیلات و درامدتون اصلا این چیزها به چشمتون نمیاد و ارزش مادی نداره براتون . مطمئنا تاثیر روانی این قضایا شمارو اذیت میکنه.
شاید بهتر باشه یه مدت بحث و حرف در مورد این مسائل مادی با همسرتون بگذارید کنار. نارضایتی تون رو نشان بدید اما در موردش دعوا نکنید . یه مدت سعی کنید با همسرتون صمیمی تر بشید و حالا به هر شیوه ای که خودتون بلدید اطمینانش رو بدست بیارید. شاید خودش تغییر کرد و به فکر افتاد بیاد اموال را به اسم خودش یا شما کنه!
اگر هم نکرد باز سعی کنید اهمیت ندید، چون همین چیزای کوچیک ممکنه دلخوری هایی بینتون ایجاد کنه. کم کم رو دل هر دوتون جمع بشه و باعث خراب شدن رابطتون بشه