سلام
به نظر من اگه عشق واقعی باشه موجب تکامل انسان می شه
که بالا ترین مرتبه عشق هم طبق گفته عرفا عشق به خداست .
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به نظر من اگه عشق واقعی باشه موجب تکامل انسان می شه
که بالا ترین مرتبه عشق هم طبق گفته عرفا عشق به خداست .
عشق........
...
...
...
دلم خونه.....
...
...
...
ازش گذشتم
عشق اولش طراوت و شادابی میاره تو آسمونا پرواز میکنی فکر میکنی خدانظر بلندی بهت کرده که ..................
تا به آخرش میرسی چیزی جز افسردگی و ندامت برات نداره فکر میکنی مگه چی کار کردی که خدا اینطور داره ...........
بعد که به دوره نقاهت رسیدی تازه میفهمی این عشق نبوده هوس بوده همون بهتر که تموم شد وگرنه .....................
البته همه اینا توهم یه عشق تو خالی عشق زمینی اصلا وجود نداره دقت کرده باشید داستانهایی هم که از عشق میخونیم همه افسانه است .
حتی زندگیهای مشترک هم ببیند شاید ابراز به عشق هم میکنند ولی اون عشق نیست اون دوست داشتن و وابستگی به هم که دارند میگن خدایا به کسانی که دوستشان میداری عشق رابیاموز وبه کسانی که بیشتر دوستشان میداری دوست داشتن را بیاموز اگر اشتباه نکرده باشم .
عشق فقط عشق الهی می تونه باشه:203:
عشق هديه خدائي است وفقط به كسائي داده ميشود كه به سمت رشد و تعالي راهي دارند.براي كساني كه معني عشق رارسيدن و دلدادگي ميدانند وحتي گاهي آنرا با هوس اشتباه ميگيرند گوئي شمه اي از باغ بهشت را بوئيده باشند وبالاترين درجه آنرا كه آرام گرفتن و در پناه و رضايت معشوق اصلي آرميدن است را به فراموشي سپرده اند .
عشق حقيقي به كمال ميرساند /تو را به بهشتي كه خدا وعده داده مي برد آنجا با معشوق حقيقي ات زندگي را آغاز ميكني بي آنكه نيازي به اجازه منفعت طلبي بزرگترها/شرايط بد زمانه /به انحراف كشيدنها وبه انحراف كشيده شدنها باشي .
تو در اين بهشت واقعي زندگي با عشقت را با اجازه الهي به همان زماني كه او مقرر داشته شروع ميكني تا به كمال برسي .عقدي كه در آسمانها جاري شده باشد در زمين هم جاري خواهد شد تا تو ياري زميني براي ياري بندگان خدا داشته باشي!
اين زميني بودن سخت است ولي بايد معشوق را با خود به بيكرانه هاي بودن بياوري ودر آنجا زندگي زميني را با پيوند آسماني تركيب كني و براي آنها كه ميخواهند خدا را به معناي واقعي درك كنند راهنما باشي.
عشق حقيقي به انحراف كشيده نمي شود /عشق واقعي خدائي است و به خدا ميرسد. وخدا راهنمائي اين عشق را به عهده ميگيرد و ان وقت تو مدينه فاضله اي را تجربه ميكني كه به خواب هم نديده باشي!
ولي حيف:
من ملك بودم و فردوس برين جايم بود
آدم آورد در اين دير خراب آبادم....
دکمه گزارش کار نمیکرد ببخشید:
maj گفته:
(برخی ها از قول دیگران عشق را معنا کردند که بنظر من این گروه جزء دسته اول{پاسخی برای این سوال نداشتند} هستند)
فکر میکنم هیچ کس چیزیو نمیدونه مگر اینکه بهش عمل کنه چیزایی که میگیم یا از جایی شنیدیم یا دیدیم یا خوندیم یا ...
maj گفته:
(چرا وقتی ازعشق صحبت می شه می ریم سراغ عشق ورزیدن به دیگران , چرا نباید در مورد عشق ورزیدن به خودمون صحبت کنیم چرا نباید در مورد عشق ورزیدن به طبیعت و ..... صحبت کرد
چرا نباید یکبار هم که شده مثلا بشینیم برای خدای خودمون حافظ بخونیم چه می دونم بشینم یک جک تعریف کنیم برای کسی که با تمام گناهامون باز بخشنده و مهربان منتظر ما نشسته یک مقداری این رابطه را نزدیکتر و عاشقانه تر کنیم چرا نباید بشیم معشوق خدا اونکه تو عشقش برای ما کم نگذاشته یک بار هم که شده امتحان کنیم نتیجه این کار را برای دیگران بنویسید)
تاپیک شما تو انجمن سوالات ارتباط دختر و پسر عنوان شده و متن ارسالی هم به کرات از لیلی گفته و حتی در کنارش مجنون اومده تمام اینها برای جهتگیری پاسخ اعضا کمه؟! اگر تشخیص سمت و سوی اهداف ایجاد این تاپیک تا پست ارسالی 20ام عشق زمینی و ... ست خوب خیلی بدیهیه.
پارمیس عزیزم با صحبتای نقاب در موردت موافقم؛ بهش فکر کن.
u
عشق نگاه شوق