-
آيا چند وقت منو نبينه دلش تنگ ميشه براي من و دخترم البته دخترمون رو دوست داره
شايد كارش رو هم داره تازه شروع مي كنه روحيه اش خوب شه
نمي دونم بعد از امتحاناي دخترم با مادرم برم سفر شتيد چند هفته نبينه آروم شه
پارسال كه براي ساختن خونه مادرش رفته بود شمال اخلاقش خيلي بهتر مي شد مارو ماهي يكي دوبار مي ديد اما با رفتار خيلي خوب باهامون برخورد مي كرد
- - - Updated - - -
جناب اقرار واقعا ممنونم از وقتي كه مي زاريد الان ده روزه نمي رم سر كار دست خودمه مي تونم اصلا نزم به كارهاي خونه دارم مي رسم
اما دنبال بهانه هست بالاخره هي يه جا رو ليدا مي كنه كه برق نزنه كدام بخچال رو نگاه مي كنه چيز ي كپك نزده باشه نپوسيده باشه كه بهواد داد و بيداد كنه من خيلي خواسم هست به همه چي اما پيش مياد يه تار مو رو زمين باشه كه بخواد گير بده
آيا اون قانوني مي تونه پروانمو باطل كنه ؟
اگر مقاومت كنم كارم بدتر ازين تميشه ؟
به خودم تا چندروز پيش هم مي رسيدم اما دست هم بهم نمي زنه ديروز تو ماشينش چندين تاركوي بلند و زنانه ديدم
و شنهايي كه عقب ماشين بود معلوم بود دريا رفتم و كاغذ هاي تلكابين
كاش اينا همه كابووس بود
- - - Updated - - -
اما همه دعواها از هفته پيش شروع شد كه گير داد چرا دخترمون بيست نشده ؟
هفته ي قبلش مي گفت برات جبران مي كنم چون تو شرايط سخت من با همه توانت تلاش كردي و بهم كمك كردي
اما الان خداي من
-
پاسخ#16 مهرآیین خیلی عالیه و کاملا منطقی
من فکر میکنم تازمانی که کنار همچین ادمی باشین راه به جایی نخواهید برد
و اون هم تغییری نخواهد کرد چون میگین چندتا دوست دختر داشته و اون به این کار عادت کرده وهرگز به ارامش نخواهد رسید
از تجربیات اینجا سریع استفاده نکنید چون میفهمه از جایی یاد گرفتی-عادی باش و سعی کن از حق خودت دفاع کنی
این مملکت بی صاحاب نیست که هرکس هر غلطی دلش خواست بکنه
کسایی هستن که حق دارن زنشونو طلاق بدن نمیتونن به این سادگی نیست حداقل دو سال تول میکشه و پدر در خواست کننده رو در میارن
شما که همسرتونو دوست دارین و از زندگیتون راضی هستین
اونی که نمیخواد باید درخواست طلاق بده شمارو دوست نداره طلاقتون بده
زیاد کوتاه اومدن باعث میشه طرف سوار شما بشه
انشاءاله تصمیم درست بگیرین و به ارامش برسید--موفق باشید:321:
-
نگفتين آيا قانوني مي تونه مجوزها و پروانه من رو باطل كنه ؟
- - - Updated - - -
ممنونم از وقتي كه برام مي زارين
انيدوارم خدا دستتون رو تو مشكلات بگيره و هرگز براتون مشكلي پيش مياد
-
سلام زندگی موفق
بد نیست این مطلب رو بخونی
روان شناسی نگرش - چرا طلاق نمیگیریم؟(به دلائل غلط)
امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری :72:
-
دوستم من نمیدونم قانونی میتونه پروانه شمارو باطل کنه یا نه. ولی بعید میدونم چون به اسم شماست.
به نظرم ن به هبیچ وجه پروانتو باطل نکن. به هیچ وجه. ولی سر کار نرو. اگه میخواد بخاطر پروانه باطل نکردن شمارو طلاق بده بره خودش درخواست طلاق بده.
شما بشین تو خونت برا طلاق هم پیش قدم نشو به خونه و بچت برس.
شما خیلی خیلی خیلی صبوری. ی مقدار دیگه تحمل کن. نمیخواد بهش محبت زیادی هم کنی. زیادی بهش محبت میکنی همه کارور حق خودش میدونه. فقط تو خونت بشین به زندگیت برس کاری هم ب کارش نداشته باش.
-
من اصلا اين وضعيت رو دوست ندارم و اميدوارم كه متوجه اشتباهش بشه
البته اونم من مرو مقصر مي دونه و ميگه عامل بدبختي و مربضي من تويي تو نتونستي زن زندگي باشي
پارسال به آسم ميتلا شد به هاطر سيگار كه ميگه از دست تو سيگاري شدم من هميشه قربون صدقه ش نيرفتم صبور بودم توقع نداشتم ازش هرگز هيانت نكردم نمي دونم واقعا چطور باعث سيگاري شدن يا آسم شدم
يعني واقعا من باعث شدم ؟ اما خودش هم خيلي زحر مي كشه و ناراحته
تو خونه غذا نمي خوره ميگه من به غذات شك دارم قديما كه منو دوست داست مادرش مي گفت زنش جادوش كرده كه انقد دوسش داره ديشب ميگفت به خاطر حرف مادرم نمي گم ها اما مي ترسم از غذات
من سعي مي كنم پروانه مو باطل نكنه
فعلن هم اقدامي براي جدايي نمي كنم شايد تا چند ماه ديگه ازين همه عصبانيتش كم شه
- - - Updated - - -
اون بايد حتما با يه مشاوره صحبت كنه
متاسفانه اصلا با آدمهاي عاقلي معاشرت نداره
امازقبلا بهش پيشنهاد مشاوره دادم به هيچ عنوان قبول نكرد
- - - Updated - - -
دوست عزيز ناهيد جان من اين مقاله رو خوندم
اما من فكر مي كنم چون دو سه سال اول زندگيمون خيلي خوب بود و واقعا مشكل خادي نداشتبم پس مي تونيم باز هم با هم خوشبخت باشيم
مي ترسم بعدش پشيمون شيم
اما دهترم من اگه بخوام ازدواج كنم همسرم اونو از من مي گيره خيلي جدي بهم گفت
و اگه نگيره مردي غير از پدر واقعيش بالا سرشه كه برام زياد جالب و قابل هضم نيست
همسرم دخترم رو خيلي دوست داره
-
سلام
خیلی ناراحت شدم از شرایطتون
چون هنوز شوهر و زندگیتون رو دوست دارین پس فکر کردن به طلاق خوب نیست و اقدامی هم برای جدایی نکنید
اما وابستگیتون رو به شوهرتون کم کنید
یه مدت برای خودتون زندگی کنید،به خودتون و دخترتون برسید بدوت توجه به شوهرتون
خیلی سخته اما سعی کنید برنامه های تفریحی بچینید و با دخترتون شاد باشین و بحث و دعوایی هم با شوهرتون نداشته باشید
ارتباطتون رو با اطرافیان و فامیل بیشتر کنید
کارتون رو هم به هیچ وجه کنار نزارید
باید اول خودتون برای خودتون ارزش قایل بشید تا شوهرتونم بهتون احترام بزاره
باید بهش نشون بدید که یک زن قوی هستید و اگر باهاش موندید به دلیل ضعفتون نیست واگرهم تلاشی برای حفظ شوهر و زندگیتون میکنید به خاطر علاقتون به اون زندگیه،نه ضعف و ترس از دست دادن شوهر و حرف مردم
مشخصه که خانوم مستقلی هستید پس اینو به شوهرتون هم نشون بدید
برای اینکه باهاتون بمونه بهش باج ندید.
انشالله هرچه به صلاحتون هست براتون رقم بخوره:72::72:
-
بنظرم همسرتون عقده حقارت شدید داره واین درمقابل شما تشدید میشه ودر مقابل زنان دیگه این حالتش کم میشه چون مطمئنا ازش پایینترن ومیتونه خودی نشون بده.وبازم فکرمیکنم بیشتر از اینکه شمارو اذیت کنه داره خودش اذیت میشه چون به هردری میزنه تاخودشو ثابت کنه(مثل اوقات تلخی کردن فراوون،کم محلی،خیانت....)ولی وقتی میرسه به خلوت خودش میفهمه داره زور الکی میزنه.
به عقیده من یه مدت طولانی مثل حداقل یکسال سرکار نرو اگه پول داری باهاش طلا،زمین ،حساب پس اندازبرای دخترتون و..بخر که دیگه موضوعی به نام نقدینگی نداشته باشی اگه تویخچالت خالی بود بجز از اون ازکس دیگه ای نخواه بذار احساس مرد بودن واقعی رو بکنه شاید به امیدخدا سرش به سنگ بخوره.تمام مشکلات شما ازاین نشات میگیره که آقا بجز ازلحاظ فیزیکی درخودش مردی رو نمیبینه تا زمانی که شما درمقابلش هستی.این مثل معروف اینجا صدق میکنه "دردم از یاراست ودرمان نیزهم"
-
همه ي سعي ام رو مي كنم
برام دعا كنيد دوستاي خوبم
ممنون
-
سلام عزیزم چرا راهی رو که گفتم نمیخای اجرا کنی؟؟؟
ایشون نیاز هست از بیرون از سمت کسی نصیحت بشه الان در شرایطی ست که همه عقلش رو به احساس و شهوت تبدیل کرده و داره تخته گاز میره باید یه منع کننده داشتهباشه
در مورد پروانه شما به احتمال بسیار قوی خودش تا شما وکالت ندی هرگز نمیتونه باطل کنه اگه بخاد بخاطر این موضوع طلاق بده دادگاه رد میکنه چون شما خونه نشستی و سرکار نمیری و بخاطر داشتن پروانه نمیتوووووووونه طلاق بده
راهی که شما باید در پیش بگیری اینه که خانه را هرگز برا نفر سوم خالی نکن
محکم و صبور و با محبت بمان بلاخره روزی متوجه اشتباهش میشه گفتم اگه دخترت نبود اینقدر اسرار به موندن نداشتم
شما میخای طلاق گرفتی مستقل زندگی کنی خوب الان همونطور باش
خیلی بهش گیرندهفقط وظایف خودت رو خوب انجام بده اما خیلی بهش نچسب فکر کن یه هم خونه ای داری اما وظایفت یادت نره بذار کم کم به اینکه ممکنه تو رو از دست بده پی ببره مردا از زنای چسب و اویزون متنفرن
برا خودت و دخترت باش