-
RE: میشه کمکم کنین
bloom عزیزم، باید با همسرت صحبت کنی، ازش بخواه که به آینده تون فکر کنه و بفهمه که راهی که پیش گرفته راه درستی نیست، ببین عزیزم، امکان داره همسر شما، با این قهرش و فشار غیراصولی که روی خانواده اش میاره اونها رو مجبور به جلو اومدن بکنه، اما بعد از ازدواج خانواده همسرت موضع بدی نسبت به شما خواهند گرفت و اون طور که شایسته شماس، به شما احترام نخواهند گذاشت، پس از همسرت بخواه که به شما ثابت کنه با درایت خودش راه حل مناسبی برای این قضیه پیدا کنه، همسرت باید سیاست به خرج بده و همونطور که santatian گفتن، شروع به درست کردن ذهنیت خانواده در مورد شما بکنه، در ضمن برای اینکه روی این روش وقت و انرژی بذاره، بهتره طبق گفته نازنین، تاریخ مشخص کنی و ازش بخوای به بهترین شکل ممکن از شما خواستگاری کنه (یعنی همراه با خانواده و البته نه به اجبار)...
من مطمئن هستم که خانواده همسرت اگه با اخلاق خوب شما آشنا بشن، دلیلی برای مخالفت نمی بینن.
راستی عزیزم توی این مدت 4 سال شما با خانواده اش رفت و آمد نداشتی؟؟
:72:
-
نازنین عزیزم ممنون از راهنماییت
من خودمم به این نتیجه رسیدم که باید تحت فشار قرارش بدم ولی چطوری نمی دونم
-
آقای santatian متشکرم
می دونید مشکل اینه که اونا با خود من مشکلی ندارن و تا حالا نتونستن بگن من و نمی خوان سعی می کنن بهانه تراشی کنن مثلا می گن دختر خوبیه ما هیچ عیبی روش نمی زاریم ولی چون مامانش مهر اون یکی رو بالا گرفت ما برا این یکی اقدام نمی کنیم با این که 4 سال پیش هم می دونستن مهر خواهرم بالا بوده (مهر خواهرم 1000 سكه بود)
یا مثلا اگه مامان من زنگ بزنه و برای مسافرت دعوتشون کنه شمال میگن اینا می خواستن ویلاشونو به رخ ما بکشن ولی باور کنین قصد مادرم فقط رفت و آمد بوده
یا مادرم هر مناسبتی زنگ میزنه و تبریک میگه میگن نقشش این بوده که مارو جلو پسرامون خراب کنه و بگه دیدن من زودتر زنگ زدم
شما بگین من چیکار باید بکنم وقتی از هر حرفی شر درست میشه و متاسفانه آرش اصلا سیاست نداره
-
shad عزیزم سلام
رفت و آمد مون اوایل زیاد بود ولی به تدریج کم شد یعنی هر بار که مامانم دعوت می کرد یه بهانه ای می آوردن حتی یه بار مادرم تدارکم دیده بود ولی یه روز مونده زنگ زدن که مارو جایی دیگه دعوت کردن
حالا جالبه با همه ی این بی ادبی ها اونا 2 قورتو نیمشون باقیه جالبه خونه ی خواهرم زیاد نمیرن می گن چون این خونه رو باباش براش خریده ما توش راحت نیستیم نمی خوایم منت رو سر پسرمون باشه
منم همین یه خواهرو دارم و خیلی هم بهم وابسته هستیم فکر کنین مادرش برا اینکه خانواده ی من بکشن کنار به خواهرم زنگ زده گفته آرش دست بزن داره تو که نمی خوای خواهرتو دست یه همچین آدمی بدی
با این که تو این 4 سال یه تلنگرم به من نزده دعوامون می شه ولی دست بزن نه
من و برادر دیگه ی آرش با هم همکاریم اون کامل از حقوق و در آمد من با خبرن و جالب ایجاست که میگن ما یه دختر خانه دار می خوایم و این در صورتیه که تمام حقوق آرش میره برای قستای بانک و من اگه دارم کار می کنم فقط برای زندگی خودم و گرنه من تو خونه ی پدرم اصلا به کار کردن نیازی ندارم حتی مادرو پدرم نمی زارن من از حقوقم استفاده کنم و من هر ماه 1 ریال هم از اون پولو خرج نمی کنیم چون پدر اعتقاد داره این پولو باری آینده احتیاج دارم نه الان
همه ی اینارو می دونن ولی فکر می کنن پدر مادر من برای پوز زنی این کارا رو می کنن یعنی هر محبتی از طرف خانوادم یه جوره دیگه ای برداشت میشه
-
عزیزم من کاملا متوجه هستم چی می گی. متاسفانه از این نوع ادم ها زیاد هستند.
-
دوست من با این اوصافی که گفتی فقط خود ارش می تونه با خانوادش کنار بیاد. عزیزم یک تاریخی رو مشخص کن براش. شرایط پیش از ازدواجت در خیلی موارد مثل منه . هیچ کس نتونست خانواده همسرم رو قانع کنه جز خودش.
اینم اضافه کنم با توجه طرز فکر این خانواده به آرش بگو خیلی ازت تعریف نکنه. می دونی می خوام بگم حساس ترشون نکنه. بگو طوری حرف بزنه که مادرش فکر نکنه اگه با ازدواج تو هم موافقت کنه ، شما دو تا خواهر پسراشو از چنگش در می یارید.
آرش بهترین کسی هست که می تونه با زبان خودشان باهاشون حرف بزنه و قانعشون کنه عزیزم.
-
تو فامیلشون کسی نیست باهاشون صحبت کنه؟
بزرگتری که حرفشو قبول کنند؟
-
آره نازنین جون
باهاش دیشب صحبت کردم بهش گفتم که با خانوادش بشینه درست حسابی حرف بزنه ازش خواهش کردم دعوا نکنه و با آرامش حرفشو بزنه
البته اگه بتونه آروم باشه هر رفتاری که آرش تو خونه می کنه از چشم من می بینن
-
الینا جون مرسی از پیگیریت
نه عزیزم اینا از هیچکی حرف شنوی ندارن هر کسی هم تا حالا با هاشون حرف زد با هاش قطع رابطه کردن
-
انشااله هر چی که خیر و صلاحته برات پیش بیاد عزیزم.