-
دوست عزیز:72:
به نظر من این بلاتکلیفی که داره آزارتون میده لططفا تکلیفتون را با خودتون مشخص کنید
اگر واقعا میخواهید به ایشون جواب منفی بدید پس
1- شمارشون را ازگوشی و تلگرامتون پاک پاک .....پاک کنید.
2- به اون واسطه به طریقی برسونید که اصلن به ایشون فکر نمی کنید و کامل گذاشتیش کنار هرجور صلاح
میدونید مثلن بپرسید فلان فامیل را میشناسید یکی برای ازدواج معرفی کرده بود میخوام یک تحقیقی بکنم.
3- اگر در جلسات مشترکی شرکت داشتید تا حد امکان عادی رفتار کنید ولی برخوردها را به حداقل برسونید.
حتی اگر جوابتون مثبت هم باشه به نظر من بهترین کار عمل به رفتارهای بالاست در غیر اینصورت بیشترین
آسیب و ضرر را شما می بینید. مواظب خودتون باشید شما به شدت در آستانه آسیب رسوندن به خودتون هستید:72:
-
سلام ، این که بد نیست وقتی حریم پیدا کرده و شما رو هم داره می پاد بنظرم ریلکس باش و حریمت رو هم نگهدار و اگر درخواست نامعقولی داد رک و سرد جوابش رو بده اما سر جات وایسا شایدم وقتی ببینه یه آدم درستی هستی ، راست و حسینی پاپیش بذاره، موفق باشی
-
ممنون از اخیش و سنجاب عزیزم
تو جمع همش تعریف از این اقاست و صحبت از ازدواج ایشون که چرا ازدواج نمیکنن و ناخودآگاه قلب من تیر میکشه. من نمیخوام فکر کنه من منتظرم که نظرش عوض بشه یا واسه ازدواج منتظرم بیاد خواستگاریم.
بعد اگه تو این مدت یهو بیاد بگه من ازدواج کردم و اینم زنم اونوقت چه چاره ای کنم. در واقع من میشکنم اینطوری هم پیش خودم هم اون آقا و هم اون آشنا.
نظر شما چیه؟؟؟
آخه خودش و خانوادش مصرانه پیگیر ازدواجش بودن.
دیگه مغزم کار نمیکنه
-
دوستان منو راهنمایی کنید سر دو راهی گیر کردم نمیخوام کاری کنم که بعدا پشیمون بشم
شیدای عزیز کجایی؟ بیا نظرتو بگو لطفا
-
عزیزم دور موش و گربه بازی رو خط بکش.بخواد میاد جلو میگه.ایشون ممکنه اصلا در حال امتحان کردن شما باشه و نه برای ازدواج،بلکه فقط برای یه مدت تفریح.بدبینانه به قضیه نگاه کن و دورش رو خط بکش.نه تماسی بگیر و نه جوابی به تماس ها بده.رک و راست هم بگو شما گفتید پشیمون شدید و من وقت ندارم برای افرادی که ثبات قدم ندارن و یا نمیتونن تصمیم بگیرن نقش دختر منتظر رو بازی کنم.خودت اجازه ارتباط رو ازش بگیر.کلا از فکرت بیرونش کن و دیگه به عنوان مورد ازدواج در موردش فکر نکن.اگر بعد از این که گذاشتیش کنار دوباره اومد جلو اون وقت انقدر از موضوع فاصله داری که میتونی منطقی برخورد کنی و ببینی آیا اصلا میخوای بهش یه فرصت دیگه بدی و لیاقت فرصت دوم رو داره؟یا باز دوباره بعد از چند هفته و چند ماه میخواد بازی در بیاره؟اگر هم که بره ازدواج کنه چون خودت این رابطه رو بستی و تموم کردی راحت تر کنار میای.
-
دوستان سلام
الان اون آقا بهم پی ام داد و گفت داره ازدواج میکنه و ازم خواست حلالش کنم.
همه چی تمام. گفت به اون واسطم گفته داره ازدواج میکنه.
احساس میکنم یه بار سنگین از رو دوشم برداشته شد.
اما دلم شکست و صدای شکستنشو شنیدم وقتی که این حرفارو شنیدم.
کلا ناامید شدم از زندگی.
چرا این همه سختی واسه من خدایا چقدر بکشم خدایا
چرا پس زده میشم؟؟
حالم خیلی بده
-
ناراحت شدم که این مسئله برات پیش اومدوناراحتت کرد ولی خوشحالترم که تموم شد چون میترسیدم بیاد جلو واحساساتی شی وقبولش کنی که اونم باتعاریفی که ازش کرده بودی اصلا مورد مناسبی نبود.باآرزوی بهترینها :323:
-
زانکو جان
ایشون به هر دلیلی از شما خوشش نیامده بود از اول
ولی برای وقت گذرونی و دوستی می خواست
وگرنه سوم فروردین به شما می گه بیا دوست باشیم
سوم اردیبهشت تماس می گیره که حلالم کن ازدواج کردم !!
چرا خودت را باختی
بهتر که گرفتار همچین موجودی نشدی.
خوشحال باش
پس زده می شم یعنی چی؟
-
خيلي سخته حقيقتا واقعا ناراحت شدم
ولي بهتر كه الان اتفاق افتاد بازم خيره
نا اميد نباش
اوني كه بهترين رو واست در نظر داره خداست
از خدا بخواه زمانش رو زودتر كنه
-
مرگ آرزوها و مهند عزیزم ممنون که به فکرم هستین