مادر باهوشی داری.
اونا یه چیزایی میبینن که ما نمیبینیم.
پس به حرفاش گوش کن و از این حالت احساس و عجله بیا بیرون.
داری با زندگیت بازی میکنی.
نمایش نسخه قابل چاپ
مادر باهوشی داری.
اونا یه چیزایی میبینن که ما نمیبینیم.
پس به حرفاش گوش کن و از این حالت احساس و عجله بیا بیرون.
داری با زندگیت بازی میکنی.
سلام و سال نوی دوستان مبارک
ممکنه این دختر خانم از طرف خونواده ش تحت فشار قرار گرفته باشه تا ارتباطشو با شما قطع کنه
دلیلشم می تونه تعلل بیش از حد شما برای اقدام رسمی یا اومدن خواستگار جدید باشه
معطل کردن شما تو این شرایط هیچ کمکی نمی کنه، بهتره مادرتون رو بفرستین تا رسما
خواستگاری کنن۰ اینجوری خانواده دختر میبینن که شما تصمیم جدی دارین و اگه شرایط
شغلی و ۰۰۰ شما رو مناسب ببینن جواب مثبت میدن
- - - Updated - - -
سلام و سال نوی دوستان مبارک
ممکنه این دختر خانم از طرف خونواده ش تحت فشار قرار گرفته باشه تا ارتباطشو با شما قطع کنه
دلیلشم می تونه تعلل بیش از حد شما برای اقدام رسمی یا اومدن خواستگار جدید باشه
معطل کردن شما تو این شرایط هیچ کمکی نمی کنه، بهتره مادرتون رو بفرستین تا رسما
خواستگاری کنن۰ اینجوری خانواده دختر میبینن که شما تصمیم جدی دارین و اگه شرایط
شغلی و ۰۰۰ شما رو مناسب ببینن جواب مثبت میدن
سلام…چرا اینقدر صبر کردن رو جایز میدونین؟ کسی که ۶ سال دوستش داشتید ارزش یه تلاش واقعی نداره؟ یه بار از طریق خانوادتون اقدام کنید… گیرم که جوابشون منفی باشه… اونموقع لااقل خودخوری نمیکنید که من مقصر بودم و من فلان کردم…
شما وقتی از طریق خانوادتون اقدام کنید و یه تماس چند دقیقه ای از طرف خانوادتون برای کسب اجازه بگیرین نشون دهنده اینه که دارین یه اقدام عملی انجام میدین و اگر اون خانوم نظرش درمورد ازدواج با شما عوض نشده باشه متوجه میشه… هر چقدر بیشتر طولش بدین اون خانوم اینجوری فکر میکنن که رفت و عین خیالشم نبود و براحتی با یه جواب منفی من پا پس کشید و …… یعتی دارین وفاداری ۶ ساله خودتون رو با این پا و اون پا کرذن زیر سوال میبرین…والو …من که اینجوری فکر میکنم
راستی سال نو همگی مبااااارک… امیدوارم بهترینا برای همه خصوصا اعضای این تالار رقم بخوره
ممنونم از همه و سال نو همه مبارک باشه، آخه چیکار کنم؟ مادرم میگه بر خوردشون که یهو تورو تو یه شرایط سخت گذاشتن خوب نبوده، در ضمن گفته مادرتم بیاد جوابم منفیه، مادرم میگه فکر نمیکنی اگه الان بریم حتی جوابش مثبتم باشه فردا تو زندگی هر خواسته ای داشته باشه یا باید بگی چشم یا میگه طلاق؟ مادرم میگه اگه میگفتن کات کنید هر وقت مادرتون تشریف آوردن صحبت میکنیم من همین الان اقدام میکردم، اما الان که گفتن منتفی، خودشم گفته دوست ندارم، تو اون شرایط احساسستم بهت یه هفته زمان دلدن عاقلانست این طوری باهم وارد زندگیه مشترک بشین؟ حالا دوستان من واقعا چیکار کنم؟ اصلا دوست ندارم واسه ازدواج مادرم رو مجبور کنم چون خیلی برام عزیزه، از یه طرفم ترس از این که عشقم بره با کس دیگه ای یا من رو فراموش کنه، چیکار کنم واقعا؟ آیا طبق حرف مادرم پیش برم اون یه جوری ارتباط میگیره؟ مادرم میگه باید صبر کنی یه پالس مثبتی ازش ببینی، بحث یه عمر زندگیه، حالا واقعا این اتفاق میفته؟ از این طرفم دوستان عزیزم اینجا میگید باید اقدام کنم، واقعا چی میشه؟ فکرم یک لحظه آروم نمیشه، نره با کسی آشنا شه؟
سلام
صادقانه حق با مادرتونه حتي بشود هم يك عمر شما استرس دارين و باز ميه همين كلا كات كن تا بياد و شما هم دنبال كيس خوب با اومد بسم الله نيامد جيزي از دست ندادي مشكل من و اكثر دوستان نداشتن حس خودخواهي برا انتخاب بود و با فداكاري عاطفي شرو كرديم شما اين كارو نكن
ممنونم ازت محمد جان و مرسی از همه دوستای عزیز که وقت میزارن و مشکل بندرو مطالعه میکنند و راهنمایی های خوبی میکنن، واقعا آرزو دارم همه دوستانی که کمکم میکنن حالشون خوب باشه و همیشه شاد باشن و نیاز به کمک پیدا نکنن، محمد جان واقعا سخته، اگر قرار بر صبر باشه چطور تحمل کنم؟ واقعا به تجربیات همه دوستان نیاز دارم، یا اگر لازمه که اقدام کنم چطور اقدام کنم که مادرم هم رضایت داشته باشه، اگر قراره معشوق بنده به قول مادرم یک پالس هایی برای ادامه بدن چطور متوجه بشم ایشون این زمان جدایی براشون کافی بوده، بازم سپاس گذارم از همه دوستای خوبم
با سلام دليلشو از خانوم مىپرسيديد۶ سال زمان کمى نىست ايا به شما قبلا هم گفته بودن بيا ولى شما بهانه اوردىد خوب بود توى اين شش سال با اىينکه کار نداشتيد ولى مادر مىبرديد يک نشونه مىکرديد تا خىالتون راحت باشه
سلام دوست عزیز، یه چند تا نکته باید یاداوری کنم
اول اینکه اون دختر 6 سال به پات وایساده، خب معلومه پدرش گفته اگه این واقعا تورو میخاست زودتر اقدام میکرد و از این حرفا، و این خانومم به خاطر شما حرف شنیده و تو فشار شدید قرار گرفته مسلمه که سرد میشه!!!!!!
دوم اینکه، اون بعد از همچین حرکتی مطمئن باش پا پیش نمیذاره، کسی که باید بره جلو شمایید. همین الانشم اون فکر میکنه خوب کاری کردما این هنوزم که هنوزه امادگی ازدواج نداره یا منو دوست نداره که جدی پا پیش نذاشته!!!!!!
سوم اینکه تا دیر نشده بسپارید به مادر، قرار خاستگاری بذارن و حداقل پدرشون بدونن شما انقد مرد هستین و دخترشو میخاید که دست پر رفتین خاستگاریش، گرچه یکم دیر شده ولی همین حرکت رسمی نشون میده شما چقد برای اون دختر ارزش قایل هستید و میتونید اعتمادشونو جلب کنید.
ممنونم ازت افسون جان و مرسی از راهنماییت، خوب من چطور مادرم رو راضی کنم الان اقدام کنه؟ چون همون طور که گفتم مادرم گفته صبر کن یه نشونه ای ببینی
ببخشيد ميگم اون خانم شماره همراهش رو عوض کرده؟ خطّش دائمي نبود؟http://axgig.com/images/55442962001344999957.gif