نوشته اصلی توسط
سرشار
سلام خانم گل همیشه بهار
حقیقتش من فکر نمیکنم کسی از مادر زاده شده باشه و توانایی پاسخگویی به این سوال شما رو داشته باشه ... آخه کمیت تعداد صفحات مطالعه شده توسط شما ، به عوامل بسیار زیادی بستگی داره و من از خیلی از اونا بی اطلاعم.
اما اگر بخوام به عنوان یک دوست یک پیشنهاد به شما داده باشم ، بهتون میگم:
شما اگه ساعتی دو سه صفحه با کیفیت صدر درصدی مطالعه کنید ،خیلی بهتر از اینه که ساعتی ده صفحه با کیفیت چهل پنجاه درصدی مطالعه کنید.
من خودم که برای کنکور میخوندم ، معمولا ساعتی سه ، چهار یا پنج صفحه بیشتر نمیخوندم ... اما سعی میکردم همون چند صفحه رو به گونه ای بخونم که اگه تستی از اون قسمت اومد ، بتونم بهش پاسخ بدم.
پس به نظرم ساعتی چهار پنج صفحه معقول به نظر برسه و اگه در روز فقط شیش ساعت مطالعه (به غیر از مرور و تست) داشته باشید ، میشه روزی بیست و پنج تا سی صفحه ... که با این حساب اگه از یک کتاب شیصد صفحه ای ، دویست و پنجاه تا سیصد صفحش درس نامه باشه ، هر کتابی ده تا دوازده روز طول میکشه تا تموم بشه (البته مطالعه به صورت تک درس صحیح نیست و باید همه منابع مطالعاتیتون رو همزمان پیش ببرید)... فکر نمیکنم هیچ رشته ای وجود داشته باشه که با مطالعه درست و اصولی پنج ، شیش تا کتاب از منابع اون رشته نشه توی اون رشته رتبه خوبی(حداقل در حد روزانه شهرستان)آورد... پس به خودتون هیچ استرسی وارد نکنید ... با خیال راحت بنشینید پشت درستون ... ان شالله که بهترین نتیجه عایدتون بشه .
منتظر شنیدن خبرای خوش از زبان شما و مهسا خانم هستم ... موفق باشید.