RE: كمك كنيد دوستمو از اين منجلابي كه توشه نجات بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
پارمیس خانم ارجمند،درود بر شما
به نظر بنده شما به جز پیشنهاد مشاوره برای او و اینکه با او دوستانه نشسته و دردلهایش را بشنوید،هیچ کاری نمی توانید بکنید . . .من دوستانی از این دست بسیار داشتم و هیچگاه هم به زندگی خصوصی آنها کاری نداشته ام،به هر حال این خانم و دوستان من با آگاهی به زیانهای رفتارشان دارند آن را ادامه می دهند،پس موضوع غرور است و دیگر هیچ.
حرف های جناب "گرد آفرید" در مورد اینکه کاری از شما ساخته نیست ، رو بازهم قبول دارم و اگه همون طور که گفتید دوستتون روابط جنسی داره به نظر من حتما از این دوستتون دوری کنید چون خواهی نخواهی شما هم تو ماجراها می افتی(کافیه بعضیها که از روابط دوستتون باخبرن شما رو با ایشون ببینند و 1001 احتمال دیگه - حداقلش اینه که شما یک نفر رو میبینید که براحتی هر گناهی رو مرتکب میشه و این رو ضمیر ناخوداگاه تاثیر گذاره)
من پیرو حرف قبلی خودم میگم این دختر خانوم داستان شما مطمئنا بعد یه مدتی خودش درست میشه یعنی مجبوره که درست شه ، حتی اگه بدترین کار هارو هم کرده باشه کافیه که کمی سنش بالاتر بره و یا ازدوج کنه این با توجه به تعریفی که از خانواده ایشان ارائه کردید دور از ذهن نیست البته اگه تا اون موقع بلایی سر خودش نیاورده باشه
چیز عجیبی از شما میبینم اینه که تو هر پست اطلاعات جدیدتری میدید که در همان پست اول میباستی ذکر میکردید
سلام فرزاد عزیز
می دونین چرا اینجوری شد که تو هر پست اطلاعات جدید دادم واسه اینکه می خواستم اول ببینم گنجایش بحث چقدره بعد ادامه ش بدم .
مرسی از لطفت دوست گلم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط parmis08
سلام فرزاد عزیز
می دونین چرا اینجوری شد که تو هر پست اطلاعات جدید دادم واسه اینکه می خواستم اول ببینم گنجایش بحث چقدره بعد ادامه ش بدم .
مرسی از لطفت دوست گلم
وظیفه ما کمک به همدیگه ست
سلام عزیزم
به نظرم این دیدگاهو کنار بذار که اون تو منجلابه و ظاهراً تو نیستی. شاید اون یه خصوصیات خوبی داره که شما ندارید و اون هم می تونه فرض کنه شما به خاطر نداشتن خصوصیات ایشون در منجلابید. منظورم اینه که تو نحوه نگاهتون هر چند میدونم از روی دلسوزی و دوستانه است نوعی نگاه از بالا به پایین وجود داره. انگار که خودتون رو برتر از ایشون می دونید و می خواهید به راه راست هدایتش کنید. تا وقتی که این دیدگاه و داشته باشید نمی تونید کمکش کنید