ممنونم.قسمت دوم سوالم رو هم ممنون می شم جواب بدید.
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم.قسمت دوم سوالم رو هم ممنون می شم جواب بدید.
خانوم نازنین کسی نگفته داد زدن مشکل داره تو تنهایی باعث تخلیه میشه
اما در مورد شما عزیزم شما تو بروز احساسات خوتون مشکل نداری شما با فرق خانومها وآقایان مشکل داری
خوب اینم یه فرقی مثل بقیه فرقها که خود مردها این فرقها رو قائل شدن وگرنه شما بشین گریه کن ببین هیچی ازت کم نمیشه
یا فریاد بزن اگر کسی شما رو به جرم فریاد کشیدن ماخذه کرد
شما خودت حساسیت روی این موضوعها داری
چرا انقدر به این چیزا فکر میکنی اعصابتو الکی خورد میکنی شما به بقیه چیکار داری برادر من زندگیو خودتو بکن اونجور که دوست داری نه ائنجور که دیگران دوست دارند
سلام سانتاتين عزيز
چندتا سوال:
1- وقتي يه موفقيتي رو کسب مي کني چيکار مي کني؟ به هوا مي پري؟ داد مي زني؟ هورا مي کشي ؟ شيريني مي دي ؟ ....
2- وقتي تيم محبوبت گل مي زنه ، هورا مي کشي؟ لوستر بالا سرتو مي شکوني؟ فقط احساس خوشحالي دروني داري ؟...
کلا احساساتتو چه جوري بروز ميدي؟
تو غمها و خداي نکرده مصيبتها ومشکلات هم همينطوره؟
وقتي بابامو از دست دادم گريه کردم ؟ چون نتونستم گريه نکنم.
خودمون داريم مي گيم احساس ... احساس درونيه. به فکر کنترلش نباش اينجوري خيلي بهتره.
اگه خانومتو دوست داري با چشات هم مي توني بهش بگي.
اما واکنشهائي که بعد از اون احساس به آدم دست ميده اون منفياشو بايد کنترل کني. يعني اگه از يه چيزي خيلي ناراحت شدي ، احساس شکست تو زندگيت کردي ، هم مي توني تو خودت بريزي (اگه ظرفيتشو داري) ، مي توني گريه کني ، مي توني به دوستت بگي و....
تو شرايط مختلف فرق مي کنه.
"احساستو آزاد بذار عکس العملهاتو کنترل کن " اين جمله ازخودم بود يه دفعه به ذهنم رسيد.
اما يه شعر ازسهراب:
زندگي جيره مختصريست
مثل يک فنجان چاي
وکنارش عشق است
مثل يک حبه قند
زندگي را باعشق
نوش جان بايد کرد
اون منفیاشو کنترل کنم. عشق بورزم؟!!! وقتی دارم له می شه به همسرم عاشقانه نگاه کنم !؟ عکس العمل هامو کنترل کنم!!!!!!!جملم خیلی واضحه! چی کار کنم! اشک بریزم؟!خانومم قبول نمی کرد آخه گلم. هیچ خانومی قبول نمی کنه. مردا همون که زودتر بمیرن راحت شن!
سلام دوست عزيز. چرا به نظرات هيچ كس توجه نمي كني. نظر آقاي سنگ تراشان خيلي خوب بود و جاي هيچ بحثي نداشت. چرا فقط حرف خودت مي زني. شايد هم زنت رو دوست نداري كه هيچ كاري نمي خواهي بكني. سعي كن مي توني. مگه احساس زن و مرد مي شناسه. هر كسي هر موقعي بنا به شخصيتش مي تونه احساس داشته باشه. مي دونم زنت داره خيلي اشتباه مي كنه ولي شما ديگه اين كار رو نكن نه اينكه مردي، قصدم اين نيست. بشين يه كمي منطقي باهاش برخورد كن. اگه جواب نداد به مشاوره مراجعه كن. تو هيچ كاري نشد نداره مگر اينكه دل زنتون از سنگ باشه.تلاش كن