RE: پرسش درباره چگونگی واکنش به رفتاری که برخی خود آن را انجام داده
اين ريشه در تفاوت أقايان و خانومها داره . شما تا ابد هم که داد بزنید احمق و بی مغز باز هم این اختلاف حل بشو نیست. به هر حال این یک بحث عمیق و درونیه . یک مرد بسیار بیشتر از یک زن به خانومش تعصب داره( دقت بفرمایید متوسط جامعه رو عرض می کنم)
من دوست دختر نداشتم. چون خودم هم معتقدم هر عملی را عکس العملی است در همان راستا و در جهت مخالف! اما این تا حدودی طبیعیه که میزان تعصبی که یک پسر نسبت به خواهرش داشته باشه بیشتر از خواهر نسبت به برادرشه. ریشه در این که عمده آقایون علاوه بر اینکه خودشون رو به فرمایش شما مسئول تعصب داشتن به خانم یا خواهرشون می دونند نسبت به امنیت اون نیز خودشون رو مسئول می دونند.این قضیه در خانومها کمتر صدق می کنه. و این یک رابطه تنگاتنگه!
بهتره واقعیت رو ببینیم وشعار ندیم.
معمولا وقتی به آقایونی که اینچنین عمل می کنن، گفته میشه که خوب چرا روی خواهرت انقدر غیرتی میشی، میگه خوب اون دختره گولش می زنن، دختر خوب نیست با پسر دوست بشه، دخترای جلف این کار رو میکنن
بعد که ازش می پرسی خوب تو خودت چرا با یه دختر دوستی؟ یعنی دوست دختر تو جلفه؟ بعضیا میگن: من که نمی خوام باهاش ازدواج کنم، بعضی ها هم می گن: من فرق می کنم، همه پسرها که مثل من نیستن!
اینجور آقایون از اون دسته افرادی هستن که خودشون رو مجاز برای انجام هر عملی می دونن، در واقع اراده ندارن تا حتی به اعتقادات خودشون عمل کنن، مثل کسی که می گه سیگار بده، حالا بذار یه پک دیگه بزنم! اینها همونهایی هستن که خودشون رو عقل کل می دونن، و حتی تمام قوانین زندگی دیگران رو تعیین می کنن، کسانی هستن که از ترس انگشت نما شدن نزد دوستان که به بی غیرتی متهم نکننشون، حتی دست به قتل می زنن، از ترس اینکه کسی خودشون رو مواخذه نکنه، زیر ماسک خشم پنهان می شن و از مثلا مردونگی حرف می زنن.
افرادی هستن که بدون فکر عمل می کنن و اطرافیانشون هم قربانی بی فکری اونها خواهند شد..
خیلی موارد واقعیت بوده اند و حتی تابو،اما در درازای زمان از میان رفته اند.دوست دارم این بحث را گسترش داده و ریشه ای تر سخن بگوییم . . . دو واژه ترس و خشونت را قراموش نکنید . . .و البته اکنون تاریخ را؛
حالا یه چیز جالبتر اینکه بعضی از این آقایون با افراد فامیل اقدام به دوستی میکنند مثلا با دختر خاله دختر عمه و.......وگاهی هم خواهر دوستاشون
به اون افراد باید چی گفت
بعد بامزه اینجاست بعد از پایان دوستی هرو قت از برادر اون خانوم جایی صحبت به میون میاد آقا دم از بی غیرتی برادر اون خانوم میزنه یا اگر کسی قصد ازدواج با اون خانوم داشته باشه میگه نه بابا مگه دختر قحط این دختر به درد تو نمیخوره نجیب نیست یه مدتی با خودم رفیق بودخدا میدونه قبل از من با کیا بوده و بعد از من شاید دوباره بایکی دیگه باشه .
اصلا عمده مسئله ای که باعث میشه پسرا با دوست دخترشون ازدواج نکنند همینه که معلوم نیست قبل ازمن با کیا رفیق بوده و شاید بعدا به من خیانت کنه
سلام ببخشید انگار من خیلی دیر رسیدم
موضوع خیلی جالبیه ! دلم نیومد نظرمو نگم.
به نظر من چون فکر می کنن خودشون خیلی زرنگن و دارن به قولا از خواهر یکی دیگه سوء استفاده می کنن و این موضوع که یکی زرنگ تر از خودشون هم پیدا می شه که همچین کاری رو با خواهرش کنه رو نمی کنن در صورتی که هست شاید با شدت عمل خیلی بیشتر
اگه قبل از شروع هر کاری این موضوع رو در نظر بگیرند و قدری تامل کنن این موضوع پیش نمیاد یا شدتش کمتر می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
خیلی موارد واقعیت بوده اند و حتی تابو،اما در درازای زمان از میان رفته اند.دوست دارم این بحث را گسترش داده و ریشه ای تر سخن بگوییم . . . دو واژه ترس و خشونت را قراموش نکنید . . .و البته اکنون تاریخ را؛
دوستان این تایپک پشت گوش افتاد و هنوز جواب قابل قبول وبحث گسترده ای در این رابطه نشد.آیا برای شما جای سوال نیست.
لطفا"نظرات خود ا در این رابطه بیان کنید.ممنون
وقتی همچین تاپیک هایی رو میخونم بازم میرسم سر خط و یه علامت سوال برام ایجاد میشه که بالاخره داشتن یه رابطه معمولی بده یا خوبه ؟اگه خوبه یا اشکالی نداره پس چرا باید نگران این مطلب بود که اگه یه آقا با خانمی دوسته بعد بفهمه خواهرش هم با کسی دیگه دوسته به غیرتش برمیخوره . به نظرم برمیگرده به اینکه اون آقا خودش از رابطه چی می خواد و دنبال چی بوده ...قاطی کردم میشه یکی جواب سوالم رو بده
RE: +پرسش درباره چگونگی واکنش به رفتاری که برخی خود آن را انجام داده ان
سلام دوستان
میدونم این تاپیک مال 3 سال پیشه!ولی جواب سوال اصلی که هنوز هم برای خیلیا جای سواله درست و واضح داده نشده.
میخواستم بدونم امکانش هست با توجه به قوانین تالار این موضوع ادامه پیداکنه؟:303:
RE: +پرسش درباره چگونگی واکنش به رفتاری که برخی خود آن را انجام داده ان
با سلام،
متاسفانه امکان ادامه این تاپیک نیست.
چون که صاحب تاپیک دیگر در تالار حضور ندارد.
و البته این سوالات باید در انجمن آزاد مطرح بشوند.
اگر مایل بودید، می توانید خودتان عضو انجمن آزاد بشوید و در آنجا چنین سوالاتی رو مطرح کنید.
با تشکر از توجه شما.