RE: قد کوتاه دوست اینترنتی من
از شوخي گذشته اگر فقط تفاوتت با آقا سروش در همين يك مورده و شما اين مورد رو پذيرفتين و در مقابل نظرات و متلكهاي ديگران هم تحمل دارين
ميتونيد ازدواج كنيد ولي به ياد داشته باشين كه اين كار رو از روي ترحم انجام ندين
همه كه مثل خانم شيلا ظاهر براشون همه چيز نيست كه!
اگر شما با تفكر و از ته دل چنين احساسي رو نسبت به سروش داريد پس بايد بهتون تبريك گفت و آرزوي خوشبختي براتون دارم
خیلی خوشحالم که وقتی تصمیمم قطعی شد نظر دوستان هم کمی بهتر شد . ولی این ناراحتم میکنه که در سایتی مثل اینجا با این همه ادعا در فرهنگ ، چرا پشت نظرات مثبت هم یک پوزخند وجود داره (گرچه برای من اهمیت نداره)
سوسن گرامي
قضيه اي كه شما مطرح كردي براي عمده افراد اين سايت بسيار عجيب هست و اين رو نشونه فرهنگ و تكامل ذهني بسيار بالاي شما مي دونم كه اين مسائل رو پذيرفتيد و نه كم فرهنگي دوستان!!. به نظر من شما واقعا انسان رشد يافته و متشخصي هستيد و شايد باور نكنيد ولي من از نوع بوسه شما يقين دارم كه كوچكترين هوسي در كار نبوده كه حتي پاكترين احساسات رو منتقل مي كرده. صحبت من يك هشدار يا يك توصيه برادرانه بود. مي خواستم بگم راهي كه شما مي ريد سراسر پاكيه چون زيباترينها رو با خودش مي بره پس سعي كنيد از تخريب اين احساس ناب جلوگيري كنيد.
من واقعا بهتون تبریک می گم
احساس و عشقتون واقعا پاکه امیدورام زندگیه آرومو خوبی رو شروع کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط soosan
خیلی خوشحالم که وقتی تصمیمم قطعی شد نظر دوستان هم کمی بهتر شد . ولی این ناراحتم میکنه که در سایتی مثل اینجا با این همه ادعا در فرهنگ ، چرا پشت نظرات مثبت هم یک پوزخند وجود داره (گرچه برای من اهمیت نداره)
خانم محترم يعني چي پوزخند!!!!
من از اينكه ميديدم دختري در اين دوره زمانه اينگونه طرز فكر داره و اينقدر اخلاقيات براش مهمه خيلي هم خوشحال شدم
در پست دوم هم اين مسئله رو عنوان كردم.حالا پست اول يك جوري شوخي + بود نه پوزخند چرا منفي بافي ميكني الكي؟
البته هر كسي مي تونه اون چيزي كه دل خودش مي خواد رو از مطالب من برداشت و در تالار بنويسه ولي قصد من اين نبود كه به كار خانم سوسن پوزخند بزنم و لوس كنم.البته همه كسايي كه به نحوي شما رو راهنمايي كردن قصدشون كمك كردن به شماست.و اميدواريم تصميمي كه ميگيريد قطعي و براي يك عمر باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
از شوخي گذشته اگر فقط تفاوتت با آقا سروش در همين يك مورده و شما اين مورد رو پذيرفتين و در مقابل نظرات و متلكهاي ديگران هم تحمل دارين
ميتونيد ازدواج كنيد ولي به ياد داشته باشين كه اين كار رو از روي ترحم انجام ندين
همه كه مثل خانم شيلا ظاهر براشون همه چيز نيست كه!
اگر شما با تفكر و از ته دل چنين احساسي رو نسبت به سروش داريد پس بايد بهتون تبريك گفت :73: و آرزوي خوشبختي براتون دارم :72::72::72:
قد کوتاه دوست اینترنتی من
خیلی ممنونم آقا ، ببخشید. شاید من زیاد عصبانی شدم .
حالا چرا 2 تا اسم کاربری ساختین ؟؟؟
عجیبه ولی شما مثه اینکه قبلا تصمیم خودتون رو گرفتین .و بقیه هر نظری بدن اهمیت نمیدین .به این فکر کنید شاید شما پذیرفته باشین ولی این کافی نیست اون با تمام تفاسیری که کردین یه مرده و دوست داره تکیگاه زنش باشه و سایه سر اون باشه نه اینکه از زنش تو خیلی موارد کمک بخواد بیشتر فکر کنید نکنه سرخورده شه اون با این قضیه کنار اومده ..خانوادتون چی بعدشم انقدر رابطه قبل از ازدواج چرا؟مواظب خودتون باشید دوستانه میگم .من خودمم گرفتارم و تو بلاتکلیفی اینو از روی دلسوزی گفتم امیدوارم فکر نکنی قصدی به غیر از اون داشتم
امیدوارم خوشبخت شی اما اگه بخوایم منطقی به قضیه نگاه کنیم خیلی مشکله