-
RE: بعد از جدایی
سلام ترانه. من تايپكت رو خوندم. چرا ديگه ادامه ندادي.نگفتي اوضاعت الان چطوره؟ به نظر من اگر شوهرت مشكل داره، خودت هم بي تقصير نيستي. اكثر مردها بدشون مي ياد زنشون تو يك جمعي كه مي رند زيادي تو چشم باشه. سياست داشته باش عزيزم. پيش مشاور رفتي؟ بي خبرمون نذار
-
منم منتظرم ترانه جان چی شد؟
-
سلام
من هم با roya.b موافقم که به یک مشاور مراجعه کنید اما نمی دونم ایشون چطور نتیجه گرفتن که حق با شماست. بهتره کسی یکجانبه قضاوت نکنه.[hr]
جناب آقای دکتر
عین این موردی که برای mke گفتید در مورد شما نیز صدق می کند. به نظر من santatian جواب خوبی به شما داد اینکه گفت حالا که حرف برابریه بهتره مهریه و نفقه هم برداشته بشه.
هم مرد و هم زن هر دو میتونن پلید و شیطان صفت باشن و هم هر دو میتونن فرشته و پاک. نمیدونم آقای دکتر چرا فقط مردها رو پست می دونن.
بهتر است همه حد وسط را نگه داریم و در هیچ موردی زیاده روی نکنیم.
-
سلام دوستان
ممنون از اینکه به یاد من هستید
راستش هرچی بیشتر فکر می کنم می بینم نمی تونم با همسرم حرف بزنم
انگار نمی تونم حرفامو بش حالی کنم
از خودم می پرسم چرا باش ازدواج کردم
چرا نمی تونم از حقم دفاع کنم
چرا انقدر آمادم تا ترکش کنم
و هیچ جوابی پیدا نمی کنم
-
ترانه جان
به نظر من اگه نمی تونی حرفاتو به شوهرت بگی، براش نامه بنویس. این کار باعث می شه نه تنها حرفاتو بهش بگی، بلکه از نظر روحی حس خوبی بهش می ده.
به نظر من هم هر آدمی آزاده در مورد انتخاب پوشش خودش. بهشت رفتن هم زوری نیست. ولی حجاب مسئله خیلی مهمیه تو زندگی زناشویی. زن و شوهر حتما باید قبل از ازدواج در این مورد نظر همدیگر رو بپرسن تا بعدا دچار همچین مشکلهایی نشن.
ترانه جان، وقتی عباس اومد خواستگاری تو، تو همین مدلی بودی؟ یا اینکه الان نظرت عوض شده؟ اصلا راجع به این چیزا با هم صحبت کرده بودین؟ اگه اون از اون اول تو رو با یه حجاب دیگه دیده و این رو به عنوان یه معیار بهت گفته، خوب حق داره که الان هم ازت بخواد اون جوری باشی.
من یه دوستی دارم که خیلی محجبه است. شوهرش هم اون رو مجبور نکرده که بی حجاب باشه. ولی همش از این غصه می خوره که چرا حجاب اون برای شوهرش مهم نیست. از نظر اون شوهرش بی غیرته ....
می بینی چه دنیاییه...
-
واقعا
شوهر بی غیرت هم خوبه ها.............
راستش اوایل
نامه می نوشتم
اصلا من نمی دونم چه جوری از حقم دفاع کنم
کسی روش های دفاع از حق و حق بجانب حرف زدن را بلد نیست
-
سلام خانوم
اينطوري كه شما صحبت كردين آدم ياد مراجع قانوني ميفته. يه چيزي باعث شده شما خيلي عصبي شده شايد 100% علت اصليش همسرتون هم نباشه.
خوب شما الان ازدواج كردين پس طلاق اون آخر آخراست هميشه هم امكانش هست.
شما تو دادگاه يه وكيل خيلي خيلي خوب بگيريد كاملا بلده حق را بگيره شايد هم ....
حالا هم يه وكيل حاذق خيلي معتبر امتحان شده بهتون معرفي ميكنم... محبت!! اولش هم به خودتون
اينكه آدم با خودش خلوت كنه كلاهشو قاضي كنه بد و خوب را ببينه يه هنره كه ما خانم ها خوب از پسش بر ميايم. دليلي نداره همسرشما ومادرش عين اونكه شما دوست داري رفتار كنن دليلي هم نداره شما عروسك كوكي اونها باشي اما اين مطلب را شما بايد آموزش بدي با آرامش محبت وبه اصطلاح با پنبه سر بريدن. باور كن تعريف هاي عجيب وغريب بعضي از دوستان كه احتمالا راجع به بره(؟) بودن همسرشون ميگن رو هم باور نكن اصلا مرد بايد مرد باشه نه بره! شما الان كلافه شدي از يه چيزي اول سعي كن به خودت آرامش بدي، خوتو دوست داشته باشي بعد تصميم بگير.
-
عزیزم مطمئنی قبلا چادری بودی؟افکارت اصلا به چادری ها نمی خوره مثل اونایی حرف می زنی که مخالف حجابن" شوهر بی غیرت خوبه ها" خیلی متاسفم از اینکه این جمله رو شنیدم.شوهر بی غیرت نه تنها رو خودت غیرت نداره بلکه خودش هم با زنای دیگه می پره. شما هنوز فلسفه حجاب را نفمیدی و اونو اسارت می دونی .پند و نصیحت هم فایده ای نداره اول باید خودت میشناختی و ببینی چی می خوای بعد ازدواج می کردی.