پس پیچ گوشتی چی می شه؟اونم بزارید توی کیفتون جا که نمی گیره این همه خرت و پرت الکی توی کیفمون هست این یکی رو هم بزاریم دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
پس پیچ گوشتی چی می شه؟اونم بزارید توی کیفتون جا که نمی گیره این همه خرت و پرت الکی توی کیفمون هست این یکی رو هم بزاریم دیگه
به نظر من
این مشکل وخیلی از مسائل همسانش ناشی از فقر فرهنگیه ماست، ضمن اینکه مبحث مطرح شده ی گرد افرید یک واقعیته .
در ضمن،
برای خوده من چند بار اتفاق افتاده که یه خانوم سنگین وزن کنار من نشسته و این جانب حقیر با مچاله کردن خود هم نتونستم میزان قابل توجه ای از سطح تماس موجود بینمون رو کم کنم، تازه ایشون در کمال اعتماد به نفس بالا موجبات اعتراضشون رو به عرض بنده ی حقیر رسوندن!!!
و در آخر
بهتر بود بجای عنوان داستان نچندان جذاب برای اقایان و انحصاری کردن آن...
از عنوان داستان نچندان جذاب فرهنگ امروز ما استفاده میکردین ،چون دیگه مسئله فرهنگ یه مسئله ی فراگیرو همه جانبه است که تک تک ما با شدت و ضعف متفاوت مسئول موجودیت این فرهنگ جاری هستیم .
آقای مهاجر با نظرتون موافقم. این ضعف فرهنگیه ماست و فقط هم مربوط به آقایون نمیشه چرا که متاسفانه خیلی از خانم ها (البته مطمئن نیستم که اسم خانم برازنده شون باشه!) هستن که وارد ماشین می شن به قصد ... ، این قضیه فقط شامل آقایون نمیشه، از این موارد (برعکس) هم زیاد هست.
حالا نوبت ماست که روی فرهنگ نسل آینده تأثیر بذاریم، امیدوارم که این تأثیر مثبت باشه..
:72:
خیلی از مردهای جامعه ما متاسفانه هدفی جز سوء استفاده از زنان ندارند . برخی از روشهای مسالمت آمیز استفاده میکنند ( مانند مخ زدن ! وعده ازدواج ! دوستی سالم ! تطمیع ( با پول یا چیزهای دیگر) و ... )
بعضی ها هم از روشهای نیمه مسالمت آمیز استفاده میکنند مانند آتو گرفتن ،
بعضی ها هم از روشهای وحشیانه مانند تجاوز .
این کار که برخی از مردان در وسایل نقلیه انجام میدهند هم نوعی تجاوز خفیف است . این مردها به نظر من قصد دارند مزه دهن طرف را بفهمند : برخی از خانم که اینکار را دوست ندارند سریع عکس العمل نشان میدهند و برخی هم که خوششان می آید . اما برخی از خانم سعی میکنند بدون داد و هوار ( بخاطر حجب و حیای بیش از حد ) کار را فیصله دهند مثلا خودشان را بیشتر جمع کنند و ... که این خیلی خطرناک است و باعث جسور شدن طرف میشود .
البته این کار مختص به مردان نیست و خود من یکبار گرفتار یک خانمی شدم که در یک مینی بوس کار را از تماس معمولی گذرانده بود و اگر من جایم را عوض نمیکردم ... !
بهر حال من هم فکر میکنم همراه داشتن حشره کش ، سوزن ، پیچ گوشتی ، گوشتکوب ، قیچی و ... برای خانم ها لازم باشه .
کاملاً موافقم . ممنون از بیان بسیار زیباتون . با نظر شاد هم موافقم بسیاری از خانمها از مردا بدترند و نمیشه فقط رو حساب آقایون گذاشت .نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
من با نظرتون موافقم اما در مورد خانم ها خیلی کمتر پیش میاد مطمئن باشید اون خانم مشکل داشته!!!!!
مهاجر عزیز با نظر تو هم موافقم از این به بعد در مورد عنوان بیشتر دقت میکنم:P:D
به اين موارد كه توي اين تاپيك ذكر شده اخيرا بايد مشكل ديگه اي رو هم اضافه كرد!!
چشم چراني!!
واقعا چه قدر زندگي زيباتر ميشه اگه وقتي داري ويترين يه مغازه رو نگاه ميكني يه جفت چشم كه داره از حدقه پلخچه ميزنه بيرون توي شيشه نمايان نشه!!
چه قدر زندگي قشنگ ميشه وقتي خدايي نكرده بند كتوني ات باز شد جايي براي بستنش باشه بدونه اينكه ملت ذكور چشمت رو از كاسه در بيارن ...
اي خدا...
چه قدر زندگي خوب بود اگه مرد هاي چشم چرون از روي كره زمين محو ميشدن!!