-
RE: سردرگم و بلاتکلیفم
ساغی جان اتفاقا الان خیلی چیزا داره روشن میشه مگه هدف آشنایی قبل ازدواج به غیر از اینه که هر جایی دو نفر دیدن به درد هم نمیخورن تمومش کنن ول متاسفانه جوونای الان فقط به خاطر قولی که بهم میدن تا آخرش ادامه میدن و احساسو جایگزین عقل میکنن .عزیزم شما که خودت خانمه تحصیلکرده و با کمالاتی هستی چند بارم تئ صحبتات به نکاتی اشاره کردی که از نظر منطقی این آقارو مناسب خودتون نمیبین . پس چرا داری وقتو انرژیه خودتو تلف میکنی . عزیزم یه عمر زندگی ارزشه یه کم ناراحتی که شما ممکنه از قطع ارتباطتون داشته باشیو داره . بیشتر قدر خودتو بدون خانمی .
-
ساغی عزیز باور کن تمام این خصوصیاتی رو که داری می گی من تو آدم های مختلف ولی با این تیپ شخصیت دیدم.
ببین ساغی خیلی مهمه که مرد به زنش اهمیت بده. صادق باشه. به زنش از لحاظ اجتماعی پر و بال بده. ذهنش سالم باشه و درست فکر کنه.
ساغی جان این اقا کاملا مشخصه این خصوصیات رو نداره. اینچنین مردهایی به درد تیپ شخصیتی زن هایی مثل من و شما نمی خورند.
چرا الکی خودتو درگیر کردی؟ تو پست های قبلیت نوشته بودی : من دختر محکمی هستم و احساساتی نمی شوم. ولی الان احساساتی شدی خانمی.
اگه نظر منو بخوای من می گم ول کن. این رابطه رو تمام کن.:160: اینم بگم بخوای این رابطه رو قطع کنی با اشک و ناله های جانگذاری رو به رو خواهی شد.
ولی عاقل باش عزیزم. خصوصیات بالا که برات گفتم خیلی مهمه که یک مرد داشته باشه.:307:
-
دوستان خوبم ازتون ممنونم به خاطر پاسخ هاتون
نمیدونم چی باید بگم ؟ الان حسم برای پذیرشش 50 به 50 هستش . یعنی 50% چیزایی که من میخوام داره و 50% هم نه .
از مدیر همدردی میخوام که کمکم کنه تا با قاطعیت بیشتری تصمیم بگیرم . به نظرتون بهتر نیست پیش یه مشاور بریم و هر 2 حضوراً حرفامونو بزنیم . شاید من بعضی جاها اغراق میکنم و شاید اونم دلایلی برای کارها و رفتارش داشته باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از بلاتکلیفی سر دردهای عصبی گرفتم . از بس فکر و خیال کردم و به نتیجه نرسیدم کارم در طول روز شده ، اومدن به سرکار و بلافاصله برسم خونه و بخوابم ا به هیچی فکر نکنم . میدونم این یعنی به نوعی فرار از مشکل ولی با خاله ام و همکارام که صحبت کردم میگن اجازه بده بیاد خواستگاری بعد تصمیم قطعیت رو بگیر !!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرتون اینطوری بهتر نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
چرا خیلی بهتره. ولی الان داره احساسات غلبه می کنه عزیزم و این خیلی بده.
-
سلام ساغی جان. چه خبر خانمی ؟؟؟ چرا نیستی ؟
-
نازنین عزیزم سلام
خودمم نمیدونم چمه ؟ الان 3 تا خواستگار دارم که وقتی هر 3 رو با هم مقایسه میکنم باز امتیاز بیشتری رو این آقا میاره . و از طرفی حرفهای شما دوستان واقعاً منومردد کرده . برای این هفته با آقای سنگتراشان وقت حضوری گرفتم . از بس فکر و خیال بیخودی میکنم سر دردهای عصبی گرفتم . حوصله هیچ کس حتی همکارامو ندارم . خیلی خسته ام .
از دست این آقا هم کلافه ام . انگار حس میکنه خرش از پل گذشته . خونسرد و ریلکس . احساساتش شده مثل یک عاقل مرد 40 ساله . الان زنگ زدم با اونم حرفم شد . حوصله اونم ندارم . همش حرف حرف .........................
انگار نه انگار آخر این هفته میخوان بیان خونمون . همش کار و کار و.....................
نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی . مدام میگه میخوام تو به شرایط و وضعیت کاری من عادت کنی . حالم از این حرفش به هم میخوره . اصلاً دلم نمیخواد دیگه صداشو بشنوم ..............
-
ای بابا. هنوز خواستگاری نیومده اینه وای به حال ...
چی بگم. من همه حرفامو زدم خانمی. حالا مشاورتو برو ببین چی می شه. ما رو بی خبر نذار خانمی.
همه چی رو بسپار دست خدا. توکل کن به او. :72:
-
چشم عزیزم و ممنون از راهکارهایی که شما و دوستان خوبم اینجا دادید. خودمم به همین جا رسیدم باید اول همه جوانب رو بسنجم ، با دیگران مشورت کنم و در نهایت به خدا توکل کنم .
بی خبرتون نمیذارم و به یادتون هستم .
دوستون دارم . برام دعا کنید .
-
سلام ساغی جان . چی شد ؟ چه خبر ؟ چرا نیستی ؟؟؟
-
ساغی خانم نتیجه ی مشاورت چی شد؟