نوشته اصلی توسط
miss-golegandom
عزیز دلم بذار چیزایی رو که به ذهنم میرسه بگم
اول اینکه خیلی کار خوبی میکنی که به فکر روحیه و سلامتی خودت هستی عزیزم در هر صورت اعتماد به نفس خودتو حفظ کن و خودتو دست کم فرض نکن.اینکه سرکار میری خیلی خوبه هم فکرت درگیر کار میشه هم استقلال بیشتری داری.
این به ذهنم رسید که نکنه تو این مدت رفتاری داشتی,جر و بحثی,حرف نامربوطی... چیزیکه یهو خورده باشه تو ذوقش و به خانواده ش هم گفته باشه و نظرشون در موردت عوض شده باشه؟بینتون بحث بزرگ و خاصی نبود؟
دوم اینکه نکنه ایشون مشکلی یا بیماری داشته باشن مثل افسردگی و شما بیخبر باشین؟رفتارشون چجوری بود؟رفتار غیر عادی نداشتن؟
سوم اینکه نکنه کس دیگه ای وارد زندگیشون شده که یدفعه نظرشون با این شدت عوض شده؟
عزیزم همیشه از تجربیات و دلسوزیای خانوادت استفاده کن.من درکت میکنم که یدفعه بعد ده ماه بدون هیچ مقدمه ای کسی که دوستش داشتی و برای ازدواج روش حساب کردی یدفعه بگه نمیخوادت همه آسیبهای روحیش رو میدونم.اما عزیزم اول باید بدونی مشکل چیه بعد اگر شد حلش کنی و اگه خدایی نکرده حل شدنی نبود بهتره که تا دیر نشده دیگه ادامه ندی این زندگیرو.اما بنظرم موضوع خیلی مهمه و سعی کن تا حل نشدن ماجرا و اینکه علت عوض شدن نظرشونو متوجه نشدی تصمیم به ادامه رابطه نگیر.در حال حاضرم بذار خودشون پیش قدم شن.
درمورد مهریه هم که میگی ممکنه اگر ببخشی ایشون اذیتت کنه و طلاقت نده خب گلم شما طلاق توافقی بگیر در این صورت شما مهریه نمیخواین و ایشونم مجبوره که طلاقتون بده
مهریه رو اگه تونستی بگیر یعنی اگه توانش رو داری و شرایطتشو.اگر هم میبینی بخاطر حال روحیت نمیتونی توافقی جدا شو و خودتو راحت کن اما اگر بگیری هم میتونه درس عبرتی باشه برای ایشون بازی کردن با ابرو و سرنوشت و زندگی یه دختر عمل ناشایستیه با خودتم فکر نکن که این اتفاقات زندگیتو خراب کرده به این فکر کن که خدا دوستت داشته و نخواسته اوضاع وخیم تر شه پس خدارو شکر کن و اینو بدون دنیا به اخر نرسیده و زندگی همچنان ادامه داره
با حرفای اقا کاوه موافقم بنظر منم همونطور که قبلا هم گفتم تمام اینا بهانه ست و ایشون جا زدن همینو بس از اولم ادمی نبودن که بشه روش تکیه کرد خانواده شونم این موضوع رو متوجه شدن و چون پسر خودشونو میشناسن دخالتی نمیکنن و ترجیح میدن جدا شین.اگر الان جدا شین به نفعتونه تا اینکه بعد از ازدواج رسمی و یه مدت زندگی بخوای جدا شی اونم با اسیبهای بیشتری که میبینی.جلوی ضررو هروقت بگیری منغعته.بخاطر کسی که اینقدر بی مسئولیته خودتو عذاب نده