نوشته اصلی توسط
سرشار
سلام
برای افزایش اعتماد به نفستون پیشنهاد میکنم:
در وهله اول سعی کنید گذشته ها رو به طور کامل دور بریزید اصلا هم نگران این نباشید که در مورد شما چه فکری میکنند یا اینکه چه حرف ها٬دروغ ها یا حقایقی رو پشت سرتون بیان میکنند.درون خود را آرام کنید و به این نتیجه برسید که حرف های مفت وصد در یک غاز دیگران و اطرافیانتان کوچکترین تاثیری در سرنوشت و آینده شما نخواهد گذاشت.
در مرحله بعد تلاشتان این باشد که هرگز ٬به هیچ وجه من الوجوه روی این موضوع تمرکز نکنید که دچار کمبود اعتماد به نفس هستند(به هر صورتی که در شما نمود پیدا میکند.به طور مثال لرزش دست٬بند اومدن زبان و...)هر زمان هم که فکرتان به این سمت منحرف شد سعی کنید خودتان را به آن راه بزنید و ذهنتان را به سمت و سوی وقایع دیگری سوق دهید.به مرور زمان این روند در ذهن شما جای خودش را پیدا خواهد کرد و به تثبیت خواهد رسید.
در مرحله سوم به خودتان انگیزه بدهید.جلوی آیینه بایستید٬با خودتون صحبت کنید و نقاط قوتتتون رو به خودتون گوشزد کنید.(به هیچ وجه دست به گریبان نقاط ضعفتون نشوید)حتی تا آنجایی که میتوانید نقاط قوت خودتونو برجسته و شاخص کنید (اعتماد به نفس کاذب در خودتون ایجاد کنید)
در مرحله چهارم باید تئوری های مرحله قبل را عملی کنید.سعی کنید از موضع بالا به بقیه نگاه کنید و یک سر و گردن خودتونو بالاتر بدانید.(از نحوه صحبت کردن گرفته تا بقیه موارد از جمله راه رفتن ٬نشستن و ...)
در مرحله آخر باید یک حالت تعدیلی در تمامی موارد فوق اعمال کنید که خدایی نکرده از آن طرف بام نیفتید.
در مورد ساده باوریتون باید این نکته رو خدمتتون عرض کنم که تحت هیچ شرایطی به چهره و حرف های دیگران اعتماد نکنید مگر اینکه خلافش ثابت شود.امیدوارم از تجربه بالا به این نکته رسیده باشید.
راستی بهتون تبریک میگم که بالاخره با خودتون کنار اومدین.امیدوارم همون فرد مورد نظرتون قسمتتون باشه.
ببینید انتخاب همسر تنها و فقط به نظر خود فرد منوط نمیشه و در این میان خانواده ها حالا چه درست ٬چه نادرست اعمال نظر و سلیقه میکنند.از یک طرف خود آقا پسر دنبال دختری زیبا و نجیب میگردد و از سوی دیگر خانواده پسر میخواهد با انتخابی مناسب و منطقی آینده پسرشونو بیمه کنند(از نظر مال٬اقتصادی و معیشتی)حالا به هر قیمتی که شده .حتی برزا دیدم که به یک دختر بی بند و بار به دلیل شرایط مالی و اقتصادی مناسب دختر و خانواده اش بسنده کرده اند.پس به شما و شخصییتان کوچکترین خدشه ای وارد نیست .پس بی خود بی جهت روی خودتون عیب و ایراد نگذارید.
سلامت و سر بلند باشید.