نوشته اصلی توسط
nana67
سلام دوست عزیز
راستش من راهکار خاصی ندارم ولی دوست داشتم یه نکته رو خدمت شما و بقیه دوستان عرض کنم البته جسارتا،
خواهش میکنم انقدر راحت راجع به آدمها قضاوت نکنیم،با خودم هم هستم،آدمها با هم متفاوت هستن،بدونید درست در همون لحظه که راجع به آدمها انقدر راحت قضاوت میکنید در زندگیتون در شرایطی مشابه همون شرایط قرار میگیرید و از کجا میدونید شما قراره چه رفتاری داشته باشید؟؟
وقتی با دختری غیر مذهبی و جوان آشنا میشید و اون این باور رو پیدا میکنه قصدتون ازدواجه این رفتارا عادیه،چرا بجاژ بدبینی به این فکر نمیکنید این دختر داره تمام عشق و احساسی رو که تابحال بروز نداده،بروز میده؟ چرا به این فکر نمیکنید اگه کاری میکنه صرفا برای جلب توجه شماست؟شما با مادرش هم صحبت کردین اجازه گرفتین برین بیرون،چرا انقد بی اعتمادین؟ چرا اون باید به شما بی اعتماد باشه؟وقتی علاقه ایجاد بشه برای یک زن ،فرد مقابلش معتمدترین انسان روی زمینه براش،خب معلومه به شما اعتماد کامل داره،معلومه برای رسیدن به شما هیجان کامل داره،علاقه اش رو حس نمیکنی؟به قول خودت هر دوی شما یتیم هستین،دختری که دست محبت پدر رو روی سرش نداشته،نوازش دست پدر روی موهاش احساس نکرده خیلی زودتر دلبسته احساس مرد میشه،نیازش خبرای محبت یک مرد بیشتر از بقیه افراد جامعه اس،بله دوستان درست میفرمایند ایشون سنجیده عمل نکرده اما آیا همه ما دختران و پسران در برابر احساس و عشق اولمان سنجیده عمل کردیم؟
آیا اکثر ما در اولین حضور یک مرد در زندگیمان صادقانه همه احساسمان را در سبد اخلاص به او عرضه نکردیم؟ این سیاست ها و کیاست ها که بعضی میفرمایند برای دختر ۲۵-۶ ساله یا بیشتر است که فهمیده باید چگونه رفتار کند که شبهه ایجاد نشود،
من نمیگویم این خانوم خوب است یا بد،این را خود شما میدانید و بس،اما میگویم بجای بدبینی و شک ابتدا شناخت را کامل کنید بعد قضاوت کنید،اینکه دیگران درمورد ما و پشت سر ما حرفی بزنند هم ملاک خوبی نیست،زمانی که همه اهل محل مرد و انسان صفت بودند گذشت الان هزاران دلیل برای دروغ وجود دارد،نمیگویم تحقیق نکنید میگویم خیلی به نتایجش تکیه نکنید،بخصوص که خوب بودن یا نبودن بک دختر برای بعضیها به راحتی از روی لباس و حجاب قضاوت میشود،حالا چون دختر نوجوانی شیطنت هایی هم بکند آیا باید رأی به بد بودنش بدهیم؟ شما باید این مسأله را با توجه به محل زندگی دختر خانوم،اینکه کدام شهر است چه عرفی دارد،خانواده اش چه عرفی دارند و غیره بسنجید،در کل سعی کنید به ایشان هم ماهیگیری یاد دهید در این دوران آشنایی،برایش کتاب های خودشناسی و رشد شخصیتی بخرید،سعی کنید ایشان را به سمت مطالعه سایتها و مطالب مفید سوق دهید بجای مطالب بی فایده و مخرب که این روزها باب شده،باز هم تأکید میکنم شما و مشاوران حضوری که هر دوی شما را ببینند میتوانند بهتر نظر بدهند،اینجا ما آدمهای متفاوت از قشرها و فرهنگها و شهرهای مختلفی هیتیم هر کس بنا به زمینه فکری خودش نظری میدهد،من این رفتارها را عادی میبینم و نشانه بروز احیاسات دخترانه، و شاید فراتر بروم و برایت اظهار خوشحالی کنم که در حال دریافت عشق و احساسی،دیگری آن را تا حد فحشا زشت و ناپسند ببیند و کاملا این رفتار برای او زننده باشد،اینها همه بستگی به موقعیت و فرهنگ زندگی اشخاص دارد،بد و خوب هم نیست،فقط متفاوت است،کاملا نسبی است،نسبی
موفق باشید