RE: تورو خدا منو راهنمایی کنید
واقعا ادم مي مونه چي بگه .بنظر من هم اين اقا از بيمار مفرط رواني رنج ميبره و خودشو پشت اين جور روابط كثيف كه حتي ديدن فيلمش فقط حس چندشو تو ادم زنده ميكنه .......
اره من چند سال پيش تو يك سايت در مورد س ك س ضربدري خودم و يك اقاي هم از خاطراتش نوشته بود ....واقعا اون موقع فكر كردم دارم خواب مي بينم و اينا همش داستانه .....اما خوب ميبينم نه واقعيته ... و وجود داره ......اين اقا همانطور كه بسيار ي از دوستان توصيه كردن حتما بايد به رونشناس مراجعه كنن و بنظر من بايد اتفاقا اينقدر از اين فيلماي بيمار گونه كه حتي تو اروپا هم با اكراه مورد پذيرش عموم قرار ميگيره و تقبيح ميشه ...ببينه تا حالش از هر چي س ك س ه به هم بخووره بايد اونقدر بهش بدن بخوره تا بالا بياره ...بعضي ادما اينطوري هستند ..كه در هر كاري افراط ميكنند تا حد تهوع ....حتي غذا خوردن كه همش ناشي از بيماريه ....خانم عزيز هرگز زير بار اينطور روابط نرو حتي اگه ازش جدا بشي ........به چيه اين مرد مي خواهي تكيه كني بعنوان يك زن ؟؟؟؟؟؟؟؟ مردي كه حاضر ه شما رو با ديگري تقسيم كنه .....قابل اعتماد نيست ازش حذر كن ...حذر .......... زندگي زناشويي كه كوچه و خيابون نيست ...هر كسي بتونه يك سركي توش بكشه و......خدا حافظ ................و اسمش رو هم بذاريم لذت بردن خوب اگه همسرتون شما رو دوست داره خودش سعي كنه ...اين لذتو بهت بده
وای خدای من آدم چه چیزهایی رو میشنوه . عزیزم با همسرت حتما پیش یه روانشناس برو . ایشون بیمار هستن و باید درمان بشن .واقعا نمیدونم چی باید بگم .من فکر نمیکردم بعضی از مردها انقدر پست باشن که یه همچین چیزی رو از همسرشون بخان . خدا همه ما رو به راه راست هدایت کنه :203:
به نظر من ايشون بيمار هستن و يا شايدم از مواد مخدر استفاده ميكنن.
يه آدم نرمال همچين خواسته اي رو از زنش نيمتونه داشته باشه
بهترين كار مراجعه به روانپزشك.
وقتی فکر می کنم که اگه یه روزی نامزدم از زن دیگه ای خوشش بیاد یا باهاش س ک س داشته باشه دیوانه میشم :161:حالا شوهرت ازت س ک س ضربدری خواسته یعنی مرد دیگه ای باهات س ک س داشته باشه:158:
الان در چه وضعیتی هستید؟
اگه من به جای شما بودم این آدم رو خفه می کردم اما خدا رو شکر که شما آستانه تحملتون بالاتره. البته الاوکیلی این مرد حیفه خفه شه و بایستی به همه معرفی شه، حالا به همه که نه اما به دکتر حتما حتما حتما.