واقعا تعجب ميكنم از پستهاي بعضي دوستان ...
به سلامتي مسلمونيم ديگه ....!!
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا تعجب ميكنم از پستهاي بعضي دوستان ...
به سلامتي مسلمونيم ديگه ....!!
باسلام به همه دوستان كه لطف كردند و پاسخ خودشون رو فرستادن
راستش من فكر ميكنم مهمترين چيز در زندگي اعتدال است يعني دوري از افراط و تفريط
در مورد رابطه دختر و پسر هم فكر ميكنم بايد يك حالت اعتدال و ميانه را در نظر گرفت
کارت درسته :73:
پسرا خیلی هاشون مثل شما فکر نمی کنن
اما به نظرم شما خیلی دلتون پاک و مهربونه
که نسبت به این موضوع حساسیت نشون میدین
مرسي heli heli جان شما لطف دارينقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
نظري نداري كه من چه كار كنم؟
راستش من اين جوري فكر ميكنم كه يك حالت ميانه را انتخاب كنم كه نه سيخ بسوزه نه كباب
من تصميم گرفتم كه فعلا با يك دختر خانم رابطه تلفني داشته باشم كه اين دختر اگه از شهر خودمان نباشه بهتره تا صرفا رابطمون به تلفن يا چت ختم بشه و با اين طريق هم دخترا رو بشناسم و هم نيازهاي عاطفيمو يه طورايي رفع كنم
البته در اين مورد هم احتمال وابستگي وجود داره, ميدونم.
درسته من می فهمم شما چی میگید شما و هر کسی دیگه چنین نیازی رو حس میکنید اما برقراریه همچین رابطه ایی بستگی به روحیات شما داره شما گفتید که حساس هستید و نمی تونید خیلی راحت با این جور روابط برخورد کنید از هر کسی که تو این روابط قرار گرفتن بپرسید که شما تا حالا عاشق شدید میگه اره من عاشق دوست دختر یا دوست پسر اولم شدم ببینید شما چونکه تا حالا با دختری دوست نبودید اگه با کسی این رابطه رو شروع کنید بهش عادت میکنید یا نا خواسته وابستش میشید و نمی تونید ولش کنید حتی اگه این رابطه تلفنی باشه مطمئن باش اگه تو شهر خودتون هم نباشه شما بعد از دوستی تلفنی مایل به ملاقات هم خواهید شد . ببینید من نمیگم شما نباید با کسی رابطه داشته باشین اما می خوام اینو بگم که بهتره یه دختر خوب و نجیب و خونواده دار و کسی که واقعا" در موردش اطلاعات داشته باشی رو برای دوستی انتخاب کنی تا بعدها موجب دردسر نشه می دونید که چی میگم!
چه بسا همین دوستی بعد از شناخت کامل به ازدواج هم ختم شه
اما خواهش میکنم مراقب باشین چون اگه الکی با هر کسی دوست شی همین دوستی حتی تو روحیه و اخلاقتون هم تاثیر میزاره
پس حواستون باشه که با کی دوست میشی
راستی من می دونم شما خودتون همه ی اینایی که من میگم رو می دونید اما یه چیزی هم بگم اینکه خیلی از پسرا بدون اینکه شناخت اولیه ایی از یه دختر داشته باشن باهاش دوست میشن و یه دل نه صدل عاشقش میشن بعد دختررو با یکی دیگه میبینن و دیگه واویلا شروع میکنن به بد و بیرا گفتن به دخترا و از هر چی دختره بدشون میاد اما اینو نمی دونن که طرفشون از همون اول این کاره بوده و خودشون مقصر هستن که با هاش دوست شدن
اینا فقط نظر شخصی خودم بود .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط heli heli
درود برشما با اين نظر كارشناسانتون
راستشو بخواي حرف دلمو زدي
راستش اگه من با يك دختري با ويژگي ها و معيارهايي كه دارم آشنا بشم مطمئنا با قصد ازدواج قدم جلو ميزارم و ديگر فكر سزبازي كار و خونه و... رو نميكنم و هرطوري شده بدستش ميارم
ميدوني من طرز فكرم تا حالا اين جوري بوده كه اگه واقعا از كسي خوشم امد و تنها به قصد ازدواج با طرف هم صحبت بشم و آشنايي پيدا كنم در غير اينصورت و براي دوستي و... راضي نميشم و فكر ميكنم درستترين كار همينه.اما خوب نياز به جنس مخالف در همه وجود داره و اگه اين نيازعاطفي رو بتوني با كسي كه واقعا دوسش داري و انتخابته برطرف كني بهتري كاره اما حالا مهم پيدا كردن اون شخص مورد نظره!مسئله اينه!
میدونید چرا من حرف دل شما رو زدم چون دقیقا" خوده من چنین اعتقادی دارم
و با توجه به تجربه ی دوستام این حرفارو زدم
اما سریازی و کا رو خونه و ... برای ادامه زندگی لازمه و در هر صورت برای رفاه حال خودتون و خانوادتون لازمه
منظورم اين نيست كه سربازي و كار و ... مهم نيست! منظورم اين بود كه در صورت آشنايي با چنين دختر خانمي كه شرايط و معيارهاي منو داره ديگه ترديد و دودلي نميكردم و بهش پيشنهاد ميدادم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط heli heli
بازم ممنون از نظرت
احتمالا اگر مشكل جنسي داشت بندازيش دور! انصاف هم خوب چيزيه. رابطه جنسي به اين شكل فقط براي شيره ماليدن سر دختر بنده خداست! ههمونم اينو مي دونيمنقل قول:
نوشته اصلی توسط گل بن
خطاب به بقيه دوستان:
به تعداد برابر آقايون خانوم وجود دارند. اگر فرض كنيم كه 5000پسر دوست دختر داشته باشند از دو حالت خارج نيست:
1- يا5000 دختر هم وجود دارند كه وارد اين رابطه شدند.
2-يا به ازاي هر دختر چند پسر در رابطه شريكه!
در ضمن اگر فرض رو بر اين بذاريم كه پسرها بيشتر وارد چند دوست دختري مي شن يعني اينكه كلا دخترها بيشتر وارد رابطه قبل ازدواج مي شن.! دروغ رو قطع كنيد. لطفا!!!!
ببينين من ديگه احساس ميكنم بايد دوست داشته باشم خوب تو اين سن دوست داشتن با سن 16-17 سالگي خيلي فرق داره
البته برا ازدواج من نظرم 30 سالگيه نميخوام از الان مسئوليت زندگي رو به دوش بكشم راستش آمادگيش روهم ندارم و تازه چند كار هم هست كه قبل از ازدواج بايد انجامشون بدم.