سلام اقای ترولث عزیز... من چه قد خوشحال میشم وقتی پست شما رو میبینم .. اگه حدس من درست باشه و شما نویسنده باشین.. باید بگم حضور شما و پست هاتون درست برای من حکم چراغ راهنما رو داره توی رانندگی ، من هیچ وقت راننده خوبی نبودم و حتی توی جاده حتما باید داداش یا بابام کنارم بشینه تا من بتونم ریلکس و با تمرکز رانندگی کنم یعنی انگار باید یه دستایی همیشه هوامو داشته باشه تا راه رو درست برم چون من ممکنه حواسم پرت بشه یا تمرکزم کم بشه و هدف و خواسته ام و مقصد رو گم کنم یا اشتباه برم... متشکرم خیلی زیاد از تذکر های به جاتون و تحلیل های درست و منطقی اتون.. و اما اینجا که نوشتین "تحرک ، ایده پردازی ،
حل مسئله ، نقد و بررسی برای رشد و تطبیق موارد ارائه شده با شرایط خود و در نتیجه کمک به جان گرفتن بحث و مشخص شدن مسیر آن و دریافت عناصر مرتبط تر همچنان نادیده گرفته شده."... میخوام در این مورد این جمله اتون فکر کنم....خوب اقای تروولث من دنبال حل مساله هستم.. حل مساله ( میشه امسال ازدواج کنم با یه مرد خوب و مناسب)... حالا برای این هدف من باید تحرک داشته باشم ، خلاقیت به خرج بدم(که میشه ایده پردازی).. که بعدش تازه بیام تطبیق بدم با شرایط خودم .. این همه کاری هست که باید انجام بدم... خوب حالا در مورد تحرک، توی پست ارم نکات خوبی بود:
به آشپزی علاقه نشون بده و هراز چندگاهی هنرتو توی این زمینه به بقیه نشون بده . لازم نیست همیشه آشپزی کنی فقط کافیه گاهی بسیار خلاقانه آشپزی کنی. ایده دوستمون هم خوب بود که خودت شیرینی بپز و روی میزت بزار و اگه کسی تعریف کرد بگو خودم پختم
(شیرنی هم بلد نیستم بپزم ولی کلا خوراکی داشته باشم روی میزم به همکارها میدم و اگه یکی هم بیاد و کارم داشته باشه بهش تعارف میکنم و همه هم برمیدارن و دوست دارن)
-به خانه داری علاقه نشون بده ، هروقت حوصله داشتی اساسی اتاقت رو تمیز کن،میز کارت رو هر روووووز تمیز کن چون ممکنه یه نفر سرزده بیاد و میز کارت رو ببینه.کارت پستال های قشنگ و گل طبیعی بزار روی میزت .(به غیر از کارت پستال و گل طبیعی بقیه اش رو همیشه انجام دادم)
- مسئولیت بپذیر،مهمون دعوت کن(مثلا دوستاتو عصرونه دعوت کن ) و براشون کیک و... بپز . (کیک بلد نیستم ولی بقیه اش رو انجام دادم)
- نمیگم همیشه اما گاهی بسیااار آراسته باش به خودت برس کمی آرایش کن ،قول میدم توی ذهن دیگران میمونه . (این رو هم دقیقا انجام میدم، گاهی خط چشم ملایم یا رژ لب ملایم زدم)
-به بچه ها عشق بورز و بهشون محبت کن .(من اتفاقا عاشق بچه ها هستم و همیشه هم اعلام کردم )
ولی تحرک حتما شامل چیزهای دیگه هم میشه و باید اضافه کنم به این لیست..
و ایده پردازی این یعنی چه جوری؟... راستی این که نوشتین "بهانه ممنوع" ... به این هم دارم فکر میکنم ببینم منظورتون چیه