-
اسامی شرکت کنندگان عزیز :
1... بانوى مهر » دعای توسل
2... سوده 82 » آیة الکرسی
3... nazi1371 » سوره یس
4... (آسمانی آبی) » دعای مشلول
5... آبی آسمان » 3بار آیة الکرسی و 3 بار دعای فرج
6... یه دختر سرگردان » دعای یازدهم صحیفه سجادیه و ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم
7... lalejam » سوره ذاریات
8... hafez2014 » سوره انفطار
9... عاشق خانواده » یک صفحه از قرآن
10... شمیم الزهرا » زیارت آل یاسین
11... Parsa 1400 » چهار قل
12... مینا30 » سوره حشر
13... مسافر زمان » دعای احتجاب
-
-
سلام، من تازه عضو شدم، تا امروز فقط مطالب رو می خوندم ولی الان تصمیم گرفتم تو این چهل شب دعا شرکت کنم
9 ماهه نامزد کردم ولی همش مشکل بوده و گریه، کمتر روزی زیر بار روانی مشکلات گریه نکردم، وقتی کسی میگه شوهرم مهربونه غبطه می خورم، خیلی کارا کردم تلاش کردم و در کنارش دعا کردم که مهربون شه تغییر کنه، ولی ذاتش عصبی مزاج و پرخاشگره... نمی دونم میشه انتظار یه معجزه داشته باشم؟ یا باید مثل بعضی زنا همیشه افسرده زندگی کنم
من نادعلی رو می خونم
-
تاپیکو بالا آوردم تا عزیزانی که ندیدند و مایلند شرکت کنند مطلع بشند:72:
شروع دعا دوشنبه 18 خرداد
-
سلام
یک داستان تامل برانگیز چند وقت پیش شنیدم فکر میکنم مرتبط به این تاپیک باشه...
ظاهرا زمان حضرت سلیمان ، یک مرد صالحی به حضرت رجوع میکنه ، و از حضرت میخواد که قدرتی پیدا کنه که بتونه حوادث اینده رو زودتر ببینه تا از وقوع اونها جلوگیری کنه... حضرت با اصرار اون مرد با اکراه از خدا این خواسته رو میخواد و خدا اون مرد رو به ارزوش میرسونه...
چند وقت بعد اون مرد در رویای خودش میبینه داره گوسفندش تلف میشه... قبل اینکه این اتفاق در واقعیت بیفته ، مرد اون گوسفند رو قربونی میکنه تا گوشتش قابل مصرف باشه ... بعد چند وقت میبینه گاوش داره جون میده .. دوباره اون مرد خوشحال از اینکه میتونه با دیدن اینده از اتفاقات بد جلوگیری کنه ، سریع گاوش رو قربونی میکنه تا گوشتش رو بازار ببره و بفروشه و ضرر نکنه... خلاصه همینطور توی رویا اتفاقات بد رو میبینه و اون مرد هم در واقعیت از رخ دادنشون جلوگیری میکنه.. بالاخره یکبار در رویا میبینه که خودش داره جون میده... خیلی ناراحت و مستاصل میشه و به حضرت سلیمان رجوع میکنه و از حضرت راهکار میخواد... از سمت خدا ندایی میاد که تمام این اتفاقات بد ، به این خاطر قرار بود حادث بشه تا سپر بلای جون اون مرد بشه اما حالا که تمام این سپرهای بلا رو اون مرد با دستش خودش دفع کرده ، دیگه راهی نیست جز مردن خودش....
خیلی اوقات توی زندگی ما اتفاقات به ظاهر نا خوشایندی میفته که فقط و فقط برای مصلحت و خیر ما هست ، خیلی اوقات دعاهای ما مستجاب نمیشه چون مستجاب شدنش برای ما مایه شر هست و....
کاش اینقدر به خدا ایمان داشته باشیم که بدونیم اگر چیزی خواستیم و نداد ، اگر اتفاقات به ظاهر بدی در زندگی ما افتاد که خود ما باعث و بانیش نبودیم و علیرغم تدبیر ما ولی تقدیر به گونه ی دیگری بود ... حتما خیر ما در همون هست...
شاید هیچ دعایی بالاتر از دعای بهره مندی از ایمان کامل داشتن به خدا و اعتماد مطلق داشتن به خدا نباشه که اگر این ایمان باشه مگر غیر ارامش چیز دیگه ای در زندگی نصیب ما میشه؟ مثل نوزادی که وقتی پدرش اون رو میندازه هوا ، نوزاد بدون اینکه واهمه ای از وضعیتش داشته باشه میخنده ، چون به پدرش اعتماد کامل داره و میدونه که در نهایت جاش امنه و در اغوش پدرش قرار میگیره....
التماس دعا
-
سلام دوستان عزیز
بانوی مهرممنون بابت ایجاد تاپیک
منم شرکت میکنم...به امید اینکه خدااین دعاها وتوسل ها روازمون قبول کنه.
من حدیث کسارومیخونم.
التماس دعا
-
سلام لطفاً منو هم در دعاهاتون فراموش نکنید من هم دعای ناد علی کبیر می خونم . یا علی
-
http://s110.uploadyar.com/s110/khoda...ftabgardan.jpg
وقتی به خوبی ها و مهربانی های تو می نگرم
بدی ها و اشتباهات خود را مشاهده می کنم
و آن وقت که رحمت و بخشش بی منتهایت مرا نشانه می رود
بار شرمندگی گناهانم بیش تر از پیش بر دوشم سنگینی می کند
خدایا هر چه می دهی رحمت است و هر چه نمی دهی مصلحت
اگر مصلحت این است که هیچ چیز نداشته باشم راضی ام به رضایت
ولی نظرت را از من مگیر یاری ام کن کاری کنم ،
که تو راضی باشی و آن طور شوم که تو می خواهی
-
سلام.