-
منم با سحر 67 موافقم
همسرتون به نظرم خیلی بی کسه که مونده چون پدر و مادری نداره که بره پیششنون
منم مثل همسرتون ولی من پدر و مادر دارم ولی مشکلاتشون اینقدر زیاده که نمیتونم برم پیششون البته من همسرم مثل شما نیست ولی خب مشکلات دارم باهاش
نمیدونم بتونید دلش به دست بیارید ولی اینو بدونید به همون اندازه و قدرتی که زجر کشیده طول میکشه که بخواهد دلش برگرده ... یعنی به همون اندازه باید شما زجه و قدرت زجر بکشید تا سخت نباشه ... فقط خداست که میتونه بهتون کمک کنه امیدوارم
منم با نوشته هاتون خیلی غصه خوردم و به صبر خانومتون هم تحسین میگم و الگوی نمونه صبرو استقامته
تازه از کجا معلوم اینهمه سال بدی مگه امکان داره یک ره صد ساله رو یک شبه رفت و شما یک شبه تغییر کردید در باور من نمیگنجه
پدر همسرم منم هم خیلی بد بوده ولی مادر همسرم من بعد از کلی صبر به رحمت خدا رفت ....
-
دوست عزیز آقای شوهر نادم
اگر دقت کنین میبینین اقایونی که اینجا نظر دادن،بیشتر از کار شما عصبانی شدند و سرزنشتون کردند ولی خانوما امیدوارترند که امکان
بهبود زندگیتون هست،پس به این نتیجه برسید که همین که شما اعتراف کردین برا خانوما قابل قبول تره.پس بهترین راه حرف زدن با
خانومتون و ابراز پشیمونی واقعی و محبت خالصانه شماست(بدون هیچ چشمداشتی).البته در مورد کارهایی که انجام دادین نمی تونم
چیزی بگم،جون شما تا نهایت بدی پیش رفتین.به خدا توکل کنید و خیر رو از خدا بخواین.:72:
-
ببین داداش
بی رودرواسی بهت میگم خاک برسرت
تو درست بشو نیستی خودتم میدونی یه روز دوباره فیلت یادهندستون میکنه(یه بیوه بهت لبخند میزنه شل میشی)
حیف اون خانوم با معرفت که دست مردایی مثل تو رو از پشت دوقفله کرده
تو راه حل نداری جز اینکه باید هرشب بهش بگی غلط کردم
-
سلام
دوستان چرا اینقدر بد رفتار میکنید؟
به جای این حرفا براش دعا کنید و تشویقش کنید که بتونه اشتباهاتی که کرده جبران کنه این همه آدم توی تاریخ هستن که یه شبه پشیمون میشن و بعدش تا آخر عمرشون دیگه خطا نمیکنن و البته خدا هم میبخششون
ما در جایگاهی نیستیم که بخوایم یه کسی که از کارای گذشتش پشیمون هست رو سرزنش کنیم و مزمت کنیم
به جای این حرفا بهش راهکار بدید که بتونه اشتباهات گذشتش رو جبران کنه شاید نتونه هیچوقت همه ی اشتباهاتی که کرده رو جبران کنه ولی حداقلش اینه که خانمش بعد از این همه سال که صبر کرده حداقل الان یه زندگی آروم تر داشته باشه
ان شاءالله خدا هممونو به راه راست هدایت کنه
یاعلی...
-
صد رحمت به کوزت!!!!
آقای نادم شما رفتارت رو درست کن (هرچند بعید میدونم جواب بده برای خانومت) ولی رفتارت رو درست کن و محبت کن تا انشاالله خدا از سر تقصیرت بگذره
-
از همه دوستان که بهم امیدواری دادن کمال تشکر رو دارم. مطمئن باشید که من از تمام اشتباهات و خطاهای نابخشودنیم دست کشیدم و هر کاری از دستم بر میاد برای زن و بچم انجام میدم . زنمم خیلی نرم شده و مدام بهم امیدواری میده ولی میدونم که قلبا نتونسته منو ببخشه و از ترس اینکه من کارای گذشتم رو تکرار نکنم سعی میکنه باهام خوب برخورد کنه ولی من به کمتر از اینا راضیم . از اینکه اینجا به خطاهام اعتراف کردم احساس میکنم کمی سبک شدم. دوستان ، اگه تمامی اعضا تالار هم به من بد بیراه میگفتن حقم بود ولی باور کنید یکی از دلایلم از بازگو کردن سرگذشتم ،میخواستم برای دیگران درس عبرت بشه چون من واقعا راهم رو بدون دلیل خاصی گم کرده بودم و این اعمال حیوانی رو انجام میدادم
-
صبور باشین....مهم این بوده که شما به اشتباهت پی بردی و چیزی که زیاد داری فرصته...اون کارهایی رو که گفتم انجام دادی؟؟ به خانمت نشون بده.....بهش با کارهایی که میکنی نشون بده دوستش داری...من قشنگ خانمت رو درک میکنم...خودم تشنه محبت شوهرم هستم..11 ساله صبوری کردم..با اینکه نتیجه محبتام و صبوریام رو ندیدم...ولی هنوز امیدوارم...تشنه اینم مهرم بیفته توی دل شوهرم...تایپیک من اینه...شوهرم هنوز عشق مجردیش رو فراموش نکرده...خوشحال میشم بشما و سایر دوستان به منم سر بزنید.