سلام من به ، پرنده های فداکار
انسان طراحی شده تا مورد چالش قرار بگیره – تا از این چالش ها رشد کنه – قوی بشه و به هدف نهایی که رسیدن به خداست برسه.
کائنات تا حدود زیادی با ما مشترک هستند.
من عاشق مرغابی ها هستم – یه جورایی میشه گفت فداکارنند – می دونی چرا؟
مرغابی همیشه هم مسیر دلفین ها هستند – چون دلفین ها به سمت سواحل آرام حرکت میکنند .
وقتی بخوان به بچه هایشان غذا بدند کار عجیبی انجام میدند - به صورت عمود بر دریا ها شیرچه میزنند – چون حرکت به صورت سقوط آزاد است و در سقوط آزاد سرعت جسم زیاد میشه – در لحظه برخورد به سطح دریا ها بیشترشان از بین می رنند - ولی همیشه راضی هستند و خدا را ستایش می کنند.
خداوند فرمود عبد در گهواره است و گهواره گاهی به چپ و گاهی به راست میرود – یعنی گاهی فقیر است و گاهی غنی - گاهی مریض و گاهی سالم – گاهی خواب – گاهی بیدار .
بچه را وقتی تو گهواره می زارنند میترسد و گریه می کند . اما وقتی که با گهواره هم ساز شد – اون موقع او را دوست دارد.
پس خانم، من تنها ، دلواپس تنهایی نشو.............
انسان برای خطا و زمین خوردن ساخته شده. وقتی خطا کردی – زمین خوردی .... ناراحت نشو . بر خدا توکل کن دوباره شروع کن ، آن قدر این کار را بکن تا بتونی راه بری. پس دلواپس تنهایی نشو..........
تو آماده ای – فقط شروع کن - خودت را سرزنش نکن – همه چیز در آینده درست خواهد شد ( ان شاء الله )
ایمان یعنی چیزی که نمی بینی ولی به آن اعتقاد قلبی داری. پس شاد باش..........
اگر عاشق قلعه ها هستی ، دره ها را بپذیر........آنها بخشی از تقدیرند.
خبرنگار به یه کودک سرطانی گفت : حاضری جا تو با من عوض کنی - کودک سر به آسمان کرد گفت : هر چه از دوست رسد نیکوست.
خوشبختی واقعی به چهره زیبا – ماشین لکسوس و ..........نیست . خوشبختی واقعی یعنی این که هیچ وقت نامید نشیم و همیشه شاد باشیم.
شاد بودن در سخت ترین لحظات..........
وقتی از قفس دنیا آزاد بشیم( وابستگی های دنیوی ) ، اون موقع دیگه آزادیم .... اون موقع بر فراز ابرها پرواز کن ... در اون لحظه خواهی دید که مردم از باران فرار میکنند – ولی اگر دوست داشتی از ابرها پایین بیا و به آنها چتر بده – ولی باران نعمت خداست – مرغابی ها اینارو بهتر میدونند تا باغبان جوان.
تو نباید به این راحتی شکست بخوری........مسیر قشنگی در پیش داری و باید به موفقعیت های زیادی برسی.
آن قدر قوی باش تا در آینده سایه ای باشی برای خانواده ات. همسرت – فرزندانت ( ان شاء الله )
شاد باش ...... و شاد بمان ...... و دیگران را شاد کن.
- - - Updated - - -