سلام من هم مثله بقیه نگران حالتون بودم خیلی خوب کاری کردید که اومدیدو یه خبری از خودتون دادید
از صمیم قلب براتون ارزوی سلامتی و شادی میکنم:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من هم مثله بقیه نگران حالتون بودم خیلی خوب کاری کردید که اومدیدو یه خبری از خودتون دادید
از صمیم قلب براتون ارزوی سلامتی و شادی میکنم:72:
سلام کیتی جان،من خیلی بهت فکر میکنم و از خدا میخوام هر چه سریع تر حالت خوب بشه.
قوی باش عزیزم.خیلی ها دوستت دارن و برای خیلیا مهمی.پس محکم باش.
روزهای خوب هم میان.فقط بدون که ما همه به فکرتیم و از صمیم قلب برات دعا می کنیم.
خدایا شکرت .......... خوشحالم که برای سلامی خودت ارزش قایل شدی و پیگیری ...... بی شک سلامتی بهت بر خواهد گشت و این روز های سخت سپری خواهد شد ........
کیتی روز هایی خوبی برات آرزو میکنم همراه خوشبختی ........ به خودت فشار نیار .... کمی به خودت استراحت مطلق بده تا روند بیماری به سمت سلامتی تغییر جهت بده ....... پس مغلوبش کن .....
دعاگوی شما دوست گرامی خواهم بود .......
سلام خانم کیت کت
حقیقت اینکه ،دیدن پست هیچ فردی توی سایت همدردی ، به اندازه دیدن پست شما ، این روزها من رو خوشحال نمیکرد... نه تنها من ، بلکه خیلی از بچه های دیگه با دیدن پست شما مشعوف شدن... همون دوستانی که 40 روز مداوم برای بهبودی شما دعا کردن و سلامت شما رو به خواسته های خودشون ارحج دونستن و هنوز هم در این روزهای پر برکت دعاگوی شما هستند....
بعد از اتمام چله ای که بچه ها گرفتن ، یک دو بار خواستم این تاپیک رو بالا بیارم و از این طریق جویای حال شما بشم که دیگه چون دیدم زیر اخرین پستی که توی این تاپیک زده بودم تشکری نزدید و عکس العملی نشون ندادید ، گفتم شاید بالا اوردن این تاپیک باعث رنجش شما بشه ...
مطمئن باشید این روزها هم تموم میشه و روزهای خوبی میاد که توی همدردی در مورد ازدواج و اتفاقات خوب زندگیتون مطلب مینویسید....
بچه ها اماده هستن یک چله دیگه برای بهبودی کامل شما بگیرن ، دعاهایی که قطعا توی روند درمان شما اثربخش هست ..البته اگر شما تمایل دارید...
موفق و تندرست باشید.
مرسی دوست های گلم.....من همدردی نمیومدم......اگه میومدم حواسم پرت بود یادم میرفت تشکر کنم....اما مگه میشه کسی از دعا بدش بیاد....ممنونم از همتون.میدونید دیگه حتی پیام های س ام س و وایبر و تلگرام دوستام جواب نمیدم.....چی بگم اخه؟ مشکلی با درد و مریضی ندارم....روح و روانم شکننده شده....کاش درمانم شروع نمیکردم....انگار زهر نیدن به عنوان پادزهر.....سر کار هم میرم.!!!!!اصلا خونه نشینی نکردم.اما خواب طولانی .....یه خواب طولانی و یه پایان خوش می خوام....حداقل با زجر نمیرم
- - - Updated - - -
محمد جان یه دنیا ممنونم.
سلام کیت کت عزیز:72:
به قول آقا محمد واقعا از اینکه پستت را خوندیم هممون خیلی خوشحال شدیم...
من یه پیشنهاد دارم.
. می گن اگر ثلث پایانی شب قبل از اذان صبح زیر آسمان با وضو 15 بار سوره قدر بخوانیم بسیار برای رفع حاجت مجرب است و من خودم خیلی اثرش را تا به حال دیدم.
حالا به جز این شب 27 ماه رمضان هم به روایتی شب قدر هست. بچه ها اگر موافقید تو این شب قبل از سحر هممون بریم زیر آسمون یا حداقل به آسمون نگاه کنیم و برای سلامتی کیت کت عزیز 15 بار سوره قدر بخونیم. با اجازه استارتر تاپیک هرکی موافقه دکمه لایک یا تشکر را بزنه.
کیت کت جان من خودم فردا حتما برایت این کار را می کنم. می رم زیر آسمون برات دعا می کنم. ان شاالله خداوند تو سرنوشتت سلامتی کامل قرار دهد.
راستی کیت کت عزیز اون برنامه ماه عسل را که یک جوانی از سرطان نجات پیدا کرده بود دیدی؟ اگر ندیدی برایت تو اینترنت پیدایش کنم.همینجا برات بذارم.
خیلی برنامه خوبی بود. می تونه بهت کلی روحیه بده.و ان شاالله بعد از آن با قدرت به درمانت ادامه بده.
- - - Updated - - -
کیت کت جان بهت توصیه می کنم این قسمت را حتما ببینی. و به خاطر اول خودت و بعد هم به خاطر گل روی بچه ها که این قدر خاصانه تو را دعا می کنند حتما با امیدواری به درمانت ادامه بدی.
با امیدواری!!! این امید خیلی مهمه... خواهش می کنم این قسمت راتماشا بکن دوست خوبم:72:
http://www.aparat.com/v/c8u3C
کیت کت عزیز ما تو این تاپیک برای بهبودی شما دعا می کنیم و ان شاالله شما به درمانت همچنان با روحیه ادامه بده. منتظرت هستیم:72:
40 روز دعای جمعی تا روز ولادت امام رضا برای بهبودی کیت کت عزیز و تمام حاجتمندان