سلام خانوم فرشته پیشاپیش تبریک میگم .
در اینکه گوشی موبایل و لپ تاپ و ... جزو وسایل کاملا خصوصیه شکی نیست . گاهی وقتا حرفی پیامی چیزی تو گوشی هست که شاید به خودی خود خیلی مهم نباشه اما واسه شوهرمون خیلی حساسه و عجیب باشه و از یه چیز ساده که به نظر خودمون بی اهمیته مشکل درست کنه . یبار این داستان واسه خودم بوجود اومد . نامزدم گروپ وایبرمو چک کرد حرف یکی از دوستامو خوند گفت چرا باهات اینطوری حرف زد در صورتی که من میدونستم اون طرف هیچ منظور خاصی نداره از روی عصبانیت یه حرفی زده که میتونستم کوتاه بیام اما نامزدم کوتاه نمیومد و این قضیه واسه من خیلی مشکل ساز شد.
اصلا صحبت فقط سر خیانت طرفین نیست مطمئنا من حرفای خصوصی با دوستام میزنم که دلم نمیخواد هیچکی بدونه ... اینکه یکی با اجازه من از گوشیم استفاده کنه هیچ ایرادی نداره اما بخواد حرفامو اس ام اسامو چک کنه اصلا دوست ندارم . حتی تو لپ تاپم یه چیزایی هست از گذشته که نمیخوام نامزدم ببینه دلمم نمیخواد پاکشون کنم . چیز بخصوصی هم نیست اما ممکنه واسه طرف حساسیت بیجا ایجاد کنه ... در مقابل نامزدم هم ممکنه چیزای خصوصی داشته باشه که من خودمم ترجیح میدم بی اطلاع باشم .
مثلا من اجازه ندارم همینطوری گوشی نامزدمو چک کنم اصلا خوشش نمیاد ازین کار اگه ببینه عکس العمل به خرج میده ولی واسه گوشیش رمز نمیذاره خیلی وقتا هم در دسترس من بوده اما من چک نکردم . گوشی خودمم رمز داره رمزشو میدونه اما هیچ وقت حرفامو نمیخونه فقط بعضی گروپا میره جک میخونه ... فقط یبار حرف دوستمو خوند همون یبار داستان شد . من به این نتیجه رسیدم این کار اصلا درست نیست بیشتر مواقع باعث سو تفاهم میشه و ذهنیت ادمو عوض میکنه ... حتی اگه با چک کردن گوشی به خیانت طرف هم پی ببریم بازم هیچ نتیجه خوبی نداره
وقتی داری میبینی واست وقت میذاره .بهت علاقه داره. تلاش میکنه . دوست داره . اینا چیزاییه که میشه کاملا حس کرد کاملا . دیگه دلیلی واسه بی اعتمادی وجود نداره . یعنی من خودم چیز دیگه ای از همسرم نمیخوام پس دیگه دلیلی نمیبینم برم وسایلشو چک کنم یا کنجکاوی کنم مبادا سو تفاهم ایجاد شه حالا بیا درست کن
- - - Updated - - -
بهترین راه اینه که همه چیز در دسترس باشه اما هیچوقت این اجازرو به خودت ندی که بری کنجکاوی یا فضولی کنی .
خوشبخت باشی