-
اثر راشومون ممنون از توضیحات خوبتون:72:
محمد رضا کی گفته فقط تو سه ماه علاقه شکل میگیره شاید بعضی رابطه ها سالها طول میکشه که طرف علاقه مند میشه ولی خب من که بیش از یکسال منتظر نمی مونم .شاید به قول شما بهم وابسته شده ولی من میدونم که دوسش دارم
از سوال که پرسیدید اگه خواستگاری بیاد با شرایط خیلی بهتر به پای ایشون نمیشینم میدونی چرا؟چون ایشون هنوز بهم ابراز علاقه نکرده و فقط کافیه بهم بگه علاقه مند شده پس لزومی نداره به اون خواستگار جواب مثبت بدم
-
با سلام
این ره به ترکستان ختم است
دختر خوب دست از این روند بردار و بهتره از احساس مداری و خیال پردازی بیرون آیی . روش همسر یابی این نیست و به نتیجه هم نمی رسد
لینک زیر را مطالعه کن :
40 موضوع موثر در پیدا كردن شوهر ؟!
-
مرسی فرشته مهربان:72:
ولی این لینک که همش سوال بود یکم توضیح داشت
-
یادمه یه سمینار دکتر مجد ارائه داد به اسم آئین بهتر زیستن که موسسه پژواک هنر و اندیشه از این سمینار فیلم برداری کرد و با مجوز در دسترس مردم قراردادن
اونجا شرایط آشنایی رو در 10 جلسه توصیف میکنه و پیشنهادش اینه که حداقل هفتهای یک جلسه دختر و پسر با هم جلسه داشته باشن و به طور متوسط 3 ماه زمان رو برای آشنایی اولیه دختر و پسر کافی و مناسب میدونه و بعد پیشنهاد میده ادامه رابطه رو به مشاورین بسپارن.
حالا این 3 ماه برای شما صدق نمیکنه.
هدف من کاملاً روشنه در میون گذاشتن اطلاعات با دیگران و بهره گیری از اطلاعات دوستان:325:
بیشتر مواقع گفتم که اگر من جای شما بودم اینطور میشد لزومی بر اجرای اون نیست.
اگر سوالی هم میپرسم فقط میخوام زاویه دید شما رو تغییر بدم پاسخش مهم نیست مهم تغییر زاویه نگرشتونه.
امیدوارم کمکی شده باشه.
-
در مورد لینک
سوالات لینک رو بخونی ایتم های مهم رو پیدا می کنی. تا اخر عمرت هم باید بدوی تا بتونی اون 40 تا رو داشته باشی :))
ببین از مطالبی که در سوالات نوشته شده کدوم ها رو می تونی داشته باشی و با روحیاتت سازگاره و یا داری اما باید روش کاری کنی همون ها رو شروع کن کامل کن.
در اصل روی خودت و بهتر شدن خودت از هر لحاظ کار کن در عین حال هم توی مردم باش که ببیننت تا خواستگار پیدا شه از بینشون مناسبش رو انتخاب کن
موفق باشی
-
خیلی ممنون از نظرات همه:72:
من امروز با اون شخص بهم زدم یعنی قرار شد دیگه نه زنگ بزنیم بهم نه هم دیگه را ببینیم
الان خیلی ناراحت هستم خیلی ولی خوشحالم که همه چی تموم شد