دقیقا از همونطور مرداییه که حدس میزدم ساشاجان.
ایشون محکم و با شخصیت شکل گرفته شده است و نکات مثبت شمارو دیده (همونطور که خودشم اذعان کرده مثل خانواده درس شغل زیبایی و ...) مثلا دیده تم خانوادت مذهبیه گفته حجابشو درست میکنم و اومده بهت گفته تو خوبی، مشکل دوستاتن...
فکر نکرده پوشش شما حاصل تفکر شماست.(چون منم روحیه ام فکر کنم مثل شماست میگم) این اقا بنظر من شوهر خیلی خوبیه واسه خیلیا، واسه بخصوص خانمهای کم رو ومطیع شوهر (تیپیکش این خانومهای اروم خانه دار که اصلا حرف نمیزنن و همه امورات و خرج و رفت و امد خانواده و ..با شوهره و سنتی هستن )
ولی واسه تو که مستقل هستی و کار داری، قصد دکترا داری، تو جامعه هستی و از همه چی سر درمیاری و ی خورده همچین مطیع نیستی خوب نیست. مگه اینکه تو دلت واقعا بخوای بعد ازدواج مطیع حرف اقاتون باشی. ممکنه بعدا بگه بچه دار شدیم دکتراتو ول کن. کارتو ول کن و .. و چون قده و مغرور و دوستش داری باید بگی چشم. یعنی نیازهای خودت سرکوب میشه که باید ببینی در برابر چیزی که بدست میاری می ارزه؟ و دیگه احتمال کیس بهتری نیست؟بخصوص که تو جامعه ما همه حق رو به اینجور مردا میدن حتا پدر مادرامون.
ممکنه این حس تمایلت به ایشون ناشی از طرد شدن دیشب باشه که گفتی من نمیخوام و اونم گفت اوکی بای.
کلا هیجانی تصمیم نگیر. اون مصممه و رو زندگیش فکر کرده و با برنامه داره میاد جلو.(مثلا اینکه گفته تو نامزدی حتی شده با هم بحث و جدل میکنیم، اما نشد خداحافظ)
این که بگی وای قدش 190 ورزشکاریه، چشم و ابرو مشکی، سبزه، ته ریش، ادکلن و لباس مرتب، قد و مغروره پس من عاشقشم بیشتر مال افسانه هاست نه زندگی واقعی خانومی.موفق باشی