بگن پر فیس و افاده است بهتره یا اعصابتو خورد کنن؟ و هی ازت یک چیزی پیدا کنند واسه داستان سرایی ؟؟؟
نظر شوهرت چیه ؟ در این مورد باهاش حرف زدی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بگن پر فیس و افاده است بهتره یا اعصابتو خورد کنن؟ و هی ازت یک چیزی پیدا کنند واسه داستان سرایی ؟؟؟
نظر شوهرت چیه ؟ در این مورد باهاش حرف زدی ؟
خواهر من خواهر شوهر نداره .. اگه بدونيد چقدر با مادر شوهرش رابطه خوبي داره اصلا زبانزد خاص و عام شدن //
من تصور مي كنم كه بعضي از اين خواهر شوهراي نازنين جامعه ما دارن تنها نقش يه عمر و عاص رو بازي ميكنن
با كسب پوزش از همه خواهر شوهرايه عزيز عضو اين سايت
منظور بدي ندارم ... اين خواهر شوهر گل من اعصاب واسم نذاشته
شما ديگه سعي نكنيد اشتباهه منو تكرار كنيد .. و هيچگاه راز دلتونو با خواهر شوهرتون ( هر چند كه مدعيه اينه خيلي بهتون نزديكه ) در ميون نذاريد // من زود فهميدم و از اين بابت خوشحالم
بهتري دوست و همراز شما همسرتونه // اينو فراموش نكنيد
عزیزم
من هم خوهرشوهر ندارم ولی مادر شوهرم زندگی رو به کامم تلخ کرده
ولی هیچ وقت با خانواده شوهرت درد دل نکن سعی کن حریم ها رو رعایت کنی
سلام دوست خوبم
می دونی به نظر من تو باید کمتر بری خونشون مثلا همون هفته ای 2 بار کافیه ولی خوب هر روز به مادرشوهرت زنگ بزن باهاش صحبت کن . بگو دلم برات تنگ شده ولی یه بهانه ای بیار که امروز نرفتی پیشش. بعد وقتی می ری خونشون خودت اسفند دود کن که بترکه چشم کسی که به مامان جونم نظر بد داره و خلاصه حرفای اینطوری تو کارای خونه کمکش کن هر وقت حرف می زنه طرف اونو بگیر . هیچ وقت ساز مخالف نزن ولی در مسائلی که مربوط به خودت می شه به مادر شوهرت بگوچشم اون کاری که شما می گید رو انجام می دم ولی کاری که فکر می کنی درسته رو انجام بده . قربانت نسیم:72:
من بازم می گم رابطه ات رو یک مدتی محدود کن. البته به شرطی که همسرت با تو همدل باشه و کمکت کنه.
سلام ماندگار جان. خوبي؟ من 3 ماهه كه ازدواج كردم و 2 سال هم عقد كرده بودم و الان هم طبقه پايين خونه مادرشوهرم مي شينم. در زمان عقد من مشكلي نداشتم. سعي مي كردم دوري و دوستي برقرار باشه. هفته اي يك بار خونشون مي رفتم نه بيشتر الانم كه اونجا زندگي مي كنم بيشتر از يكبار در هفته نمي بينمشون شايد هم اصلاً نبينمشون. چون من همون اول گفتم كه دوري و دوستي بهتره. حالا از شانس من قيمت خونه يكدفعه رفت بالا و من مجبور شدم كه برم اونجا. اما از طريق نوه شون بهشون فهموندم كه براي من احترام گذاشتن خيلي مهمه به خاطر همين بيشتر از يكبار در هفته جايز نيست كه همديگر رو ببينيم. اونها هم فعلاً پذيرفته اند و هيچ حرفي تا حالا نزده اند.تو هم همين كار و بكن. دليلي نداره زيادي بهشون سر بزني. مادر شوهر اگه مادر خود آدم هم كه باشه بازم مادرشوهره. اينو يادت باشه. تو اگر هم بخواهي اون نمي خواد. پس هي سعي نكن بگي مثله مادرمه. بذار بگن فيس و افاده ايه بعد يه مدت خسته مي شن و ميرن دنبال كار خودشون. :305:
سلام به همه
ببخشید من درد و دلی که میخواهم بکنم از مادر شوهر هست اما این مادر شوهر مادر خودم هست.
من مرد هستم ولی از دست مادرم دیونه شدم خودایش را بخوایید حق همیشه با زنم هست.
من 8 ماه هست ازدواج کردم قبلا توی خونمون یک سوییت زیر زمین داشتیم که من اونجا زندگی میکردم حالا که ازدواج کرد با اینکه خود مادرم ایشون را انتخاب کرده ولی ایرادهای الکه میگیره
میاد پایین مثلا میگه چرا هنوز ضرف نشدی در صورتی خانمم مثل من تا ساعت 2 سر کار هست وقتی میاد خونه خسته است
بعد از نهار هردو میخوابیم بعد که بیدار شدیم اون میره تو اشپزخونه کار میکنه تا ساعت 10 یا 11 خب خسته میشه میخوابه شاید نرسه اون روز به همه کارهای خونه برسه
یا اینکه میگه چرا پول جمع نمیکنید در صورتی که ما توی این 8 ماه 2 میلیون جمع کردیم تازه اونم بیشترش حقوق خانممه میگه نه اون ولخرجی میکنه هرچی قسم میخورم میگه دروغ میگی
یک چیز خنده دار میگه چرا سر زنت داد نمیزنی میگم چرا باید بزنم اون وقتی به حرفم گوش میده دیگه دلیلی نداره اصلا کار درستی نیست میگه پس چرا بابات سره من داد میرنه
شما بگید من چیکار کنم
trust عزیز شما با مادرتون زندگی می کنید؟؟
مادر شما ناخواسته جوانی خودش رو با عروس جدیدش مقایسه می کنه و همین امر باعث این عکس العملهاش میشه، به نظر من بهتره برای رهایی از این رفتارها، اگه با مادرتون زندگی می کنید به فکر زندگی مستقل باشید، و از ایشون فاصله بگیرید.
:72:
اره من با مادرم زندگی میکنم این که شما گفتید را از روز اول میدونم اما پول ندارم بخواهم خونه بخرم اگه ام اجاره بکنم تا اخر عمرم اجاره نشین میمونم مگه حقوق 500 تومان هم شد حقوق
به صورت خصوصی با مادرتون صحبت کنید، اول ایشون رو مطمئن کنید که هم شما و هم همسرتون علاقه زیادی بهش دارید و همیشه بهش احترام خواهید گذاشت، بعد به صورت درددل طوری که ناراحت نشن، بهشون بگید که دوست دارید همونطور که مادر شما هستن مادر همسرتون هم باشن و به زندگی شما آرامش بدن.
امیدوارم که مشکلتون حل بشه
:72: