-
سلام
سال نو مبارک
بنظر من خودتون رو کوچیک نکنید!
اگه ته دل دختر یه ذره علاقمندی به شما باشه به این راحتی نه نمیگه.
اصرار بیخود فقط اون رو تو موضعش سخت تر می کنه.
شما هر فکری در مورد ایشون داری بیشترش زایده تخیلات ذهن شماست.
فقط خوبیهاش رو تو ذهنت بزرگ کردی.
باور کن اگه واقعا بشناسی اش شاید خیلی از تصوراتت بر عکس دربیاد.
راحت و ریلکس به زندگی ات ادامه بده ولی چشم و گوشت رو باز نگه دار تا
اگه مورد خوبی دور و برت دیدی بهش فکر کنی.
بخدا اشتباهه ما پسر ها این همه برای یه شخص خاص انرژی میذاریم.
با دختری ازدواج کن که تو رو دوست داشته باشه.
-
سلام
سال نو مبارک
امیر جان منظور از نظرت:
شرایط این خانوم با خیلی از معیارهایی که تو ذهنمه،همخوانی داره.البته با شما موافقم که شاید اشنایی بیشتر با ایشون، نظر منو تغییر بده.خب اساسا مرحله اشنایی واسه همینه.نه؟بالاخره در مورد هر شخص دیگه ای هم ممکنه این اتفاق بیفته.اگه اشتباه میگم، لطفا اصلاحم کنید.
کلا شرایط کاری و زندگی شخصیم جوریه که پیدا کردن مورد مناسب برای ازدواج، برام تا حدود زیادی مشکله.خانواده نمیتونن موردی معرفی کنن، خودمم شرایط کارم جوریه که خیلی با خانوما سروکار ندارم. تو فامیل و اشنایان ، مورد مناسبی نیست. خودمم ادمی نبودم که تو خط روابط دختر - پسری باشم(با درست و غلط این روابط کاری ندارم) موندم که از کجا کیس مناسب ازدواج پیدا کنم.
نگین به اطرافیان و دوستان متاهل بسپر، مورد مناسب بهت معرفی کنن، گفتم و نشده.
بعضی وقتا فکر میکنم حتما از ناتوانی خودمه که تا این سن مجرد موندم وگرنه چطوره که همه دوستای همسنم، خیلی وقته که ازدواج کردن.البته میدونم مجرد موندن بهتر از ازدواج شتابزده و از فرط تنهایی و از ترس بالا رفتن سنه.
علی ایحال و با توجه به موارد مذکور، یکم گذشتن از موارد معدودی که مناسب ازدواج دور وبرم هست،سخت میشه.
-
اقای leo بهتره یه بار خواهر یا مادرتون رسما برای خواستگاری اقدام کنن
اینطوری اون خانم جدی تر به پیشنهادتون فکر میکنه
اگرم بگه نه که خیالتون راحت میشه. این خیلی بهتر از اینه که نگین و بعدا همیشه بهش فکر کنین
موفق باشید
-
سلام
از دوستان كسي ميتونه در مورد شارژ انجمن ازاد راهنماييم كنه؟ حق اشتراك رو پرداخت كردم و اطلاعات پرداخت رو براي مدير فرستادم و ايميلي هم از مدير اومده كه شارژ انجام شد، ولي همچنان نوع كاربريم و دسترسيم بدون تغيير موندن.
ببخشيد كه به موضوع تاپيك مرتبط نبود، ولي نميدونستم سوالمو كجا مطرح كنم.
ممنون ميشم اگر راهنماييم كنين.
-
از اینجا مشخصات فیش و نوع واریز خودتون رو وارد کنید و حداکثر یک روز زمان میبره اشتراکتون فعال بشه.
فرم پرداخت حق عضویت تالار همدردی
امیدوارم مشکلتون هم برطرف بشه