-
این همه از خوبیهای همسرت گفتی
بخاطر دو تا اخلاقی که خوشت نمی آد حرف از جدایی می زنی؟
بعضی اخلاقها و عادتها را نمی شه به این راحتی تغییر داد. مخصوصا اگر خود فرد نخواد و همکاری نکنه.
اما می تونی تعدیلش کنی.
با تغییر رفتارهای خودت، رفتارهای همسرت که عکس العمل در مقابل شماست هم تا حدودی عوض می شه.
-
من زمانی که خواستگار برام میومد وقتی میفهمیدم قبلا جایی دیگه رفته خواستگاری ردش میکرم یا مثلا اگه دخترا ازش تعریف میکردن خیلی بدم میومد دوست داشتم شوهرم فقط برا خودم جذاب باشه و کسی نگاهش دنبالش نباشه و با این دید و معیارهای اخلاقی که خیلی خیلی خیلی برام مهم بود شوهرمو انتخاب کردم الان شوهرم قدش تقریبا اندازه ی خودمه شاید 3cmازم بلندتر باشه ولی چون اخلاقش اون موقع به نظرم خیلی خوب بود و همه تاییدش کردن انتخابش کردم الان پیش خودم میگم من دلمو به اخلاقش خوش کرده بودم که اونم نداره اخه انتظار هایی که ازش دارم خیلی کمه تازه احتمال اینکه بعد عروسی بدترم بشه هست
لطفا برام دعا کنید
همش پیش خوم میگم یه استخاره بگیرم و طبق اون تصمیم نهایی رو بگیرم
- - - Updated - - -
من زمانی که خواستگار برام میومد وقتی میفهمیدم قبلا جایی دیگه رفته خواستگاری ردش میکرم یا مثلا اگه دخترا ازش تعریف میکردن خیلی بدم میومد دوست داشتم شوهرم فقط برا خودم جذاب باشه و کسی نگاهش دنبالش نباشه و با این دید و معیارهای اخلاقی که خیلی خیلی خیلی برام مهم بود شوهرمو انتخاب کردم الان شوهرم قدش تقریبا اندازه ی خودمه شاید 3cmازم بلندتر باشه ولی چون اخلاقش اون موقع به نظرم خیلی خوب بود و همه تاییدش کردن انتخابش کردم الان پیش خودم میگم من دلمو به اخلاقش خوش کرده بودم که اونم نداره اخه انتظار هایی که ازش دارم خیلی کمه تازه احتمال اینکه بعد عروسی بدترم بشه هست
لطفا برام دعا کنید
همش پیش خوم میگم یه استخاره بگیرم و طبق اون تصمیم نهایی رو بگیرم
-
فکر می کنم یه خورده ایده آل و رویایی به زندگی مشترک نگاه می کنی.
برای همین به مشکل برخوردی.
اگر کمی بیشتر مطالعه کنی و آگاهیت بالا بره و البته تجربه ات
از این رویاها فاصله می گیری و واقع بین تر می شی.
حالا با این اخلاقی که داری (که شوهرت حتی اگر جایی خواستگاری رفته بود یا حتی اگر دخترها ازش تعریف می کردند !!! ردش می کردی)
چطور می خواهی طلاق بگیری و باز ازدواج کنی؟ دفعه بعد کسانی که مطلقه باشند هم به خواستگاری شما خواهند اومد، چه برسه به کسانی که جایی خواستگاری رفتند یا چه برسه به اون بینواهایی که دخترها ازشون تعریف می کنند و از لیست شما خط می خوردند ...
تاپیکها و مشکلات بقیه را می خونی؟
مقاله های تالار را می خونی؟
-
مشاوره ازدواج رفتین؟
اگه نرفتین یه مشاور خوب پیدا کنین چند جلسه ای برید. مهارت ها و تفاوت ها تون رو بهتون بگه که در نظر بگیرین توی زندگی مشترکتون.
به نظرم یه کم درهم نوشته بودی... می تونی مشخص تر تیتروارتر و کلمه ای توی یه پست مشکلاتت رو بنویسی؟ به جز تحصیلات دیگه چی هست که از شوهرت رو اعصابته؟
-
ممنون از همراهیتون
تو این مدت خب خیلی مطالعه کردم کتاب مردان مریخی زنان ونوسی خیلی خوب بود تو سایتای مختلفم سر میزنم و مقالات همین سایتم کم و بیش خوندم راستش یک طرفه نمیشه منظورم اینه که همسرمم باید اطلاعاتشو در مورد زندگی مشترک و اینکه با خانومش چطور باید رفتار کنه ببره بالا چند وقت پیش یه کتابی میخوندم با خودم گفتم اگه اینو با همسرم بخونم خیلی بهتره چند بار کتابو اوردمش که بخونیم ولی میگفت خودت بخون من اینارو بلدم و... منم وقتی دیدم همراهی نمیکنه خلاصه ی کتابو با یادداشتهایی که خودم براش نوشتم و دادم بهش که بخونه خودش گفت خوندم و یه ذره هم فقط یه ذره تغیر کرد ولی خیلی راحت میتونس به چیزایی که از کتاب نکته برداری کرده بودم عمل کنه و زندگیمون بهتر بشه البه منم وقتی اون کتابارو میخوندم بهش عمل میکردم و سعی میکنم بهش عمل کنم و خود همسرم میگفت از وقتی کتاب میخونی اخلاقت خیلی بهتر شده
نمیدونم شاید دیگه این حرف زدنای من بی فایده باشه چون الان حدود8روز به عیده که هنوز ازش خبری نیست حتی یه پیام شاید دیگه از نظر ایشونم ادامه ی این زندگی بی فایده است
-
الان قهرین؟ آشتین؟
چند روزه از همدیگه بی خبرین؟ چرا؟
-
درخواست مهریه
سلام
من دو ساله عقدم قباله محضری نیست سند ازدواجم ندارم خواستم بدونم میتونم تقاضای مهریه کنم یا حتما باید قباله محضری باشه.
-
سلام دوست عزیز
اینجا سایت پاسخگویی به سوالات حقوقی نیست! اینجا همانطور که از اسمش پیداست سایت مشاوره و همدردی است.
-
سلام سال نو مبارک
فکر کنم اینطور که داره پیش میره منم قضیه ی طلاقم جدیه الان 3روز از عید میگذره نه از شوهرم خبریه نه از خانوادش نمیدونم تا کی صبر کنم تا تکلیفم روشن بشه به نظرتون بهترین کار تو این شرایط چیه اگه تا یک ماه دیگه اوضاع همینطور باشه چکار کنم؟راستی با وجود اینکه دو سال از عقدمون میگذره قباله هنوز محضری نشده و سند ازدواج نداریم ایا میشه مهریه رو گرفت؟
-
با سلام
تاپیک های شما ادغام شد . لطفاً از باز کردن تاپیک های متعدد خود داری کنید و همین تاپیک را ادامه دهید
با تشکر