سلام میشلی خوبی ؟:72:
کی میشی عروس ؟:)))
میفهمم چی میگی ازدستم حرص نخور:18:
میدونی تو این تاپیک دوتا موضوع مجزا ولی مرتبط بهم به چشم میخوره یکی پروسه شناخت طرفت و میزان و کیفیت ارتباطت با ایشون هست که فرشته مهربان و مسافر زمان به این به طوری پاسخ دادن.(موضوع جزیی)
یک موضوعی هم که هست و من اون رو تو همه نوشته هات میبینم همون به قول خودت ساختارهای ذهنی ای هست که داری و روشون هم تعصب داری ساختارهایی که یک طرفه دوست داری رابطه هاتو به زور توش بگنجونی و این تورو گاهی مضطرب و عصبی میکنه .ساختارهایی که ابی بیکران در موردش گفت .(موضوع وسیع و کلی تر)
.نمیدونم مایلی راجبشون تجدید نظر کنی یا نه همچنان مصری که درستن و شاید هم اینطوری راحت تری.درسته دوستان به سوالت جواب دادن اما مسایل دیگه ای تو این پستت چشمک میزد .همون فرمول مداری.اما در مورد تماس تلفنی و اس ام اس گاه دوستان خیلی خشک میگند کلا خوب نیست و اصلا هیچ شناختی به دست نمیده مگه میشه؟؟؟؟؟؟دوران شناخت باید همه نوع روابط توش باشه اما میزانش فرق داره حضوری باشه اونم تو محیط های متنوع بهتره مثلا خونه ، رستوران، کافی، پیاده روی، ماشین یا حالا مهمونی اگه تو فرهنگتون باشه .
میشل من خودمم تماس تلفنی اصلا خوشم نمیاد مگه اینکه بعد از رابطه ی حضوریکه همیشه یسری حاشیه ها بوجود میاد که لازمه در موردش حرف زده بشه باشه که این میشه مکمل رابطه حضوری و دراین مورد حق با هاته ودرک میکنم قشنگ چی میگی.
بعضی مسایل هم هستند که راجبشون با ایمیل یا چت باید حرف زد که اینجا باید ازش استفاده کرد .که منم باهات موافقم نباید برا دل و قلوه دادن باشه اما خب ما انسانیم رباط که نیستیم گاهی هم لابلای مسایل جدی ممکنه یه شب بخیر و صبح بخیر یا حال و احوالی رد و بدل بشه که این هم میتونه تو رو در شناخت روحیاتش کمک کنه بد نیست.
در کل وابستگی پسرها برامون خوشایند نیست تو دوران شناخت ولی خیلی شایعه...پسره دیگه چه میشه کرد:))
ببخش میدونم اینا رو میدونستی اما برات نوشتم تاکیدمم رو همون فرمول هات بود .اینکه خودتو لابلای قید و بندهای اضافه زجر نده گاهی بذار ازاد باشی منظورم حالارابطه نیستا کلی میگم .
.
بهترین ارزوها( ترجمه فارسی:))) )