شیدا.
خدا کنه هر چی زودتر خوب بشن پدرتون.
نمایش نسخه قابل چاپ
شیدا.
خدا کنه هر چی زودتر خوب بشن پدرتون.
شب همگی بخیر،:72:
شیدا جونم ایشالا پدر سلامتی کامل بدست بیارند عزیزم :43:
دوستان گلم راستش اولش نمیخواستم بگم ولی حالا میگم،لطف کنید و واسه دخترم پارمیدا هم دعا کنید...پارمیدا تو صورتش یه قده سرتانی از نوع خوب البته داشت که هفته پیش عمل زیبای کردن و درش آوردن،حالا از تک تکتون میخوام دعا کنید تا عزیز دلم بین ابروهاش این بخیه بزرگ هر چه زودتر خوب و محو بشه تا بخاطرش انقدر نبریمش لیزر و دخترم عذاب بکشه:302:
شما یک بار با دعاهاتون زندگیمو بهم برگردوندید حالا شفاعت دخترمو از خدا واسم بخواید:203:
خیلی ماهیت و من دوستتون دارم:43:
وقتی این تاپیک رو دیدم خ غصه خوردم فکر کردم شروع کردین
از زندگی موفق عزیز و سایر دوستان تشکر میکنم
از شنیدن دردهای برخی دوستان غمگین شدم
امیدوارم مشکلات و نیازهای همگیتان رفع شود.
برای همه مضطرین دعا کنیم
ان شالله منم چهل روز این کارها را خواهم کرد
1- هر روز صبح زود نماز استغاثه به امام زمان ( به نیابت از همه دوستان)
2- گفتن این ذکر : اللهم اغننی بحلاک عن حرامک و بفضلک عمن سواک و صلوات
3- هر روز دعای سریع الاجابه امام موسی بن جعفر (ع)
=========================================
در کنار دوستان من را نیز دعا کنید سپاس:72:
- - - Updated - - -
در ضمن سپاس از مسافر زمان عزیز که دعای احتجاب را گفتن و ملودی عشق مهربان که معرفی کردند من خودم تا الان نشنیده بودم فایل صوتیش را دانلود کردم
برای همه دوستان دعا میکنم هیچ چیز توکل و امیدتان را نگیرد:72:
- - - Updated - - -
در ضمن خ دوق زده شدم این تاپیک را دیدم :310:
چه دوستان مهربانی که ندیده و نشناخته سخاوتمندانه برای هم دعا میکنند. خ خ سپاسگزارم :72:
سلام به همه دوستای عزیزم به خصوص زندگی موفق عزیز که خدا انشالا خیرشون بده.چقدر خوشحال شدم که دوباره این تاپیک راه افتاد چون از دعای خیرتون در طی تاپیک قبلی خیلی فیض بردم انشالا به حق خوبان خدا گره از کار همه دوستان عزیزم باز کنه و مشکلات همه به خیر و سلامتی برطرف بشه.
اگر اجازه بدین من هم هر روز زیارت آل یاسین و سوره شعرا رو میخونم.از همه التماس دعا دارم
دوستای خوب این چهل شب از 16 بهمن ماه شروع میشه
1- zendegiye movafagh سوره حمد و آیت الکرسی
2- ملودی عشق سوره حشر
3- سوده82 سوره واقعه
4-کیت کت صحیفه سجادیه
5-صبا_20097تا آیت الکرسی
6- صالحه92 سوره قدر
7- مسافر زمان دعای احتجاب
8- سکوت شب سوره یاسین
9- میشل چهل شب وضو قبل از 5 صبح
10-شیدا آیت الکرسی
11-sahar51 حدیث کسا
12-mahtab61 آیت الکرسی
13- واحد دعای فرج
14- رزا سئره حشر
15- مهرااد هر روز صبح زود نماز استغاثه به امام زمان ( به نیابت از همه دوستان)- گفتن این ذکر : اللهم اغننی بحلاک عن حرامک و بفضلک عمن سواک و صلوات - هر روز دعای سریع الاجابه امام موسی بن جعفر (ع)
16- تقدیر یارت آل یاسین و سوره شعرا
به به آدم لذت میبره چه جمع خوبی چه دعاهای قشنگی
خدایا به آه دل این جمع قسم کسی رو دست خالی برنگردون
- - - Updated - - -
سلام تقدیر عزیز خوبی ان شالله زندگیت بهتر شد ؟
سلام دوستان:72:
پیشنهاد: دقیقا بگید که چه چیزی مدنظرتونه. "التماس دعا" چیه آخه؟
با توجه به اینکه به هرکدوم از ما "قدرت رسیدن به خواسته های درستمون" داده شده، بیان واضح و مشخص یک خواسته (که قدم اولِ هدفگذاری هست) باعث می شه با برنامه تر و با قدم های محکم تر به سمتش حرکت کنیم.
و اینکه هرکدوم از ما می بینه که بقیه هر روز دارن از خدا میخوان که اون به خواسته اش (هدفش) برسه، باعث میشه انگیزه بیشتری برای حرکت پیدا کنیم.
بنابراین پیشنهاد من اینه که یک هدف رو مشخص کنید. و ببینید چه کارهایی برای رسیدن به اون هدف ازتون برمیاد. برنامه ریزی کنید.
زندگی جان چرا کارهاییکه قراره انجام بدیم رو لیست می کنی؟ هرکسی میدونه قراره چیکار کنه، لطفا خواسته ها رو لیست کن. :72:
اینطوری یادمون میمونه چی رو برای کی آرزو کنیم.
اخ جووووووووون امشب شروع میشه دعامون. برای من اطمینان بخواید از خدا.اطمینا از هر قدم و تصمیمم و البته سر بلندی.مرسی
سلام
منم دعای نادعلی رو می خونم. امیدوارم هر کسی هر خواسته ای داره بهش برسه. امیدوارم پدر شیدا خانوم هم سلامتیشونو بدست بیارن.
من از خدا یه زندگی ساده شاد و صمیمی همراه با آرامش میخوام.
میشل وقتی لیست میکنه بقیه میفهمن کی 40 نفر شدیم....هم بازار گرمی و تشویق دیگان برای شرکت:-) مثل ای بدو بدو تموم شد!!!!!و هم مثلا من شخصا ذوق میکنم اسم هامون کنار هم برای یه هدف خوب میبینم.
منم آیت الکرسی و انتخاب میکنم.
میشل خواستن ، خواسته هامون بگیم ، من اول دعای سلامتی برای پدر و مادرم و خانوادم دارم، دوم میخوام ، به موفقیت تحصیلی مد نظرم برسم .
یک مدتی تنبل شدم ، دوست ندارم تنبلی کنم وقتم و بیهوده هدر بدم :(