کارشناسای تالار ...
فرشته ی مهربون...
دوستان همدرد یکی یه چیزی بگه !!!
واقعا شرایط جالبی ندارم کمممممممممک
نمایش نسخه قابل چاپ
کارشناسای تالار ...
فرشته ی مهربون...
دوستان همدرد یکی یه چیزی بگه !!!
واقعا شرایط جالبی ندارم کمممممممممک
سلام عزیزم خدا خودش کمکت کنه من تازه تاپيکاتوخوندم نمیدونم واقعا چی بگم معلومه که خیلی خانوم قوی ای هستی که تاحالا این زند گی رو تحمل کردی به نظر من اگ به خاطر دخترت این شرايطو تحمل میکنی کاردرستی نیست چون اگه دخترت به دورازهمچين بابایی بزرگ بشه بیشتر به نفعش باشه ولی الان شمايين که باهمسرتون زندگی میکنین حتما چیزای خوب دیگه ای داره که حاضر شدین این رفتاراشو تحمل کنین هرچند واسه یه زن هیچ چیز مهمتر و بالاترازوفادارى شوهرش وجود نداره واسه خود من که اينجوريه نمیدونم بقیه چه نظری دارن درپناه حق موفق باشی
[quote=کامران;370665]من فقط اومدم براتون دلیل کارشو بگم از نظر خودم البته. خیلی نمیدونم چطوری باید رفتار کنید.
دلیلش اینه:
اوایل آشنایی یک حس بسیار زیبا و فریبا و فوق العاده فریبنده در دل انسان بوجود میاد و موجی از هیجانات بسیار مطبوع و لذت بخش سرتاسر وجود ادم را در بر میگیره که من از بیانش قاصرم. به همین دلیل خیلی از مردها بعد از ازدواجشون بعد از مدتی دلشون برای اون حس و حال تنگ میشه و در صدد دوست شدن با دختر جدیدی بر میان که در مورد همسر شما هم به احتمال زیاد همینه (اینو از اونجایی میگم که میگید زود به هم میزنه و میره دنبال یکی دیگه)البته من نمیدونم این حالت در خانم ها هم وجود داره یا نه اما خوشحال میشم خانومها خودشون ی توضیحکی بدن در این باره! به هر شکل این جذابیته بعضی وقتها، خیلی باعث میشه مرد اقدام به شروع رابطه ای کنه و این طور مردها خیلی زود و راحت رابطه را قطع و سراغ کیس دیگه ای میرن چون فقط همون حس و حال اوایل آشنایی را طلب میکنن نه چیز دیگه ای را!
مردی را ندیدم که این حس درش نباشه هرچند اکثر دوستان من و ایضا خود من همیشه در حال جنگ دائمی با نفسمون هستیم که سراغ این ماده مخدر نریم.
سلام
از شما بسیار متشکرم. هرچند با فرمایشات بند آخر شما زیاد موافق نیستم. اما بند آبی رنگ رو خیلی خوب نوشتین. خیلی به دردم خورد. منم متاسفانه این مشکل رو دارم. البته همسرم به تماشای فیلم مستهجن عادت داره. که البته چند روزی میشه که گفته برای همیشه حذف کردم. خودمم تاحدودی مطمنم. مگر اینکه تو اداره نگاه کنه.
اما نکته ای میخام از شما بپرسم اینکه: همسر منم این مشکل رو داره. یعنی این حس در ایشون هم هست. اما خدا رو شکر اصلا تا بحال سراغ کسی نرفته.اینروزا که فیلم نگاه نمیکنه اما میبینم توی بیرون به دخترها علاقه نشون میده. یعنی دوس داره نگاهشون کنه. منم چون میخام زیاد بهش سخت نگیرم و چون اون رفتار زشتش رو تازه ترک کرده و بهش فرصت بدم تا این رفتارشم ترک کنه.
حالا سوالم از شما اینکه چیکار کنم تا حدودی حس همسرم خاموش شه. چیکار کنم از کنجکاوی نسبت به دخترا درش کم شه.
چون شما خودتون به این حس پی بردید از شما کمک میخام شاید هیچ روانشناس زنی به اندازه شما نتونه کمکم کنه. لطفا اگه میشه بهم کمک کنید.
من چیز خاصی نمیتونم بگم ، فقط به شدت از دست شما خانوم ها و امثال اعصابم خورد میشه که چرا اینقدر راحت به خودتون ظلم میکنید.
.
امیدوارم زندگیت خوب و شیرین بشه منظورم زندگی خودت و فرزندتونه
سلام
این موضوع مربوط به یه ماه و نیم پیش و منقرض شده
لطفا به تاریخ این تایپیک دقت کنید