-
فقط سعی کنید براش بیشتر از یک همسر باشید. سعی کنید بهترین دوستش باشید. باید تمرین کنید تا بخودتون مسلط باشید. حتی اگر این حدس شما درست باشه بهترین کاری که میتونید انجام بدید همینه. مردها بشدت علیه هرکسی که جلوشون در بیاد جبهه میگیرن و باش در می افتن. ولی برعکس از زنهای بی پناه دفاع میکنن . بهش نشون بدید که اون تنها پناه و حامی شماست.پس از درگیری و سرزنش کردنش پرهیز کنید. ناراحتیتون رو بدون بحث و پرخاشگری بروز بدید. با رفتارتون بهش بفهمونید که از چی ناراحتید ولی مستقیم ابراز نکنید. میتونید گریه کنید ولی دلیلش رو مستقیم بهش نگید. توکل بخدا و صداقت در گفتار یادتون نره. ان شالله موفق میشید
-
عزیزم قرار نیست کار خاصی بکنی ...
شما رفتار یک خانم کامل و پخته رو داشته باش ...
خونه رو مرتب و تمیز کن . بهترین لباست رو بپوش یه غذای خوب و رفتار کاملا عادی
وقتی همسرت خسته نبود و خودت احساس کردی که شرایط برای صحبت کردن مهیاست صحبتهایی رو امین تو پست بالا برات نوشته بهش بگو ...سعی کن صحبت هات بدون غرض ورزی باشه... بذار از احساسات بدی که داری مطلع بشه ...
-
ممنون بابت راهنمایی هاتون
حال روحیم داغونه نمیدونم چیرو باور کنم یانه
شاید فک کنید ادم ضعیفی هستم ولی دیگه نمیتونم همسرمو باور کنم هیچی به روش نیاوردم
امروز زنگ زده میگه واسه سالگرد عقدمون چی دوست داری واست بگیرم منم هیچی نگفتم اصلا واسم مهم نیست نه به این هدیه گرفتنش نه به اون کارایی که میگن انجام داده
-
یه ریگی تو کفشش باید باشه. حالا شما هم سریع بر علیه شوهرتون جبهه نگیرین!! اول تحقیق کنید ببینید موضوع چیه؟ امیدوارم چیزی نباشه تا یه زندگی از هم نپاشه. موفق باشید
-
سویل جان توی پست اخیرت کلمه ای توجهم رو جلب کرده . ( میگن ) شما زندگیت رو نگذار بر اساس گفته دیگران که ممکنه حسود و بد خواه زندگی تو باشند متزلزل نکن . عزیزم به اون چیزی که خودت از همسرت میبینی باور داشته باش . و اصلا روی گفته های دیگران حساب باز نکن . گذشته از اون حالا یه صدم درصد هم فرض کنیم حرف دیگران درست باشه . و ایشون خطایی مرتکب شده باشه که بعیده . شما دوتا راه بیشتر نداری یا از همسرت سرد میشی و این سردی روی اون هم تاثیر میگذاره و باعث میشه ایشون هم از شما سرد بشه و روز به روز از هم دورتر میشید . یا اینکه شما با سیاست و رفتار سنجیده عملا به ایشون ثابت میکنی که هیچ کس به غیر از شما نمیتونه توی زندگی بهش ارامش بده . عزیزم . تمرکزت رو از روی این فکر بردار و با یادگیری مهارتهای ارتباطی و همسر داری همسرت رو جذب کن .