-
من توی این تاپیک فقط یک پست می گذارم و بس. حرف دیگری به جز همین یک پست ندارم :
در سال 91 طبق آمار ارائه شده توسط ناجا علت 16.5 درصد از قتل های اتفاق افتاده در کشور ( رابطه های نامشروع ) بوده است.
لزومی هم نمی بینم داستان هایش را برایت تعریف کنم. خودت آدم باسوادی هستی و می توانی هزارتا از این اتفاقها را در قسمت حوادث سایت های خبری پیدا کنی.
فقط یک چیز می گویم : من نه به ایمانت کار دارم نه به اخلاقت. تنها چیزی که می گویم این است :
شاید برای شما هم اتفاق بیافتد.
-
سلام
پست آخرت رو که خوندم کلی حرص خوردم.تو داری با خودت چیکار میکنی؟
اون میره خوشیهاشو با زنش می کنه،بعد چون حس خوبی نداره یا میگه تو جلوی چشماشی دلت براش میسوزه؟؟؟؟
اونم دلش برای تو میسوزه؟که با وجود اینکه زن داره اومده سراغ تو و اینجوری داغونت کرده؟
اگه زنشو نمیخواد چرا میره پیشش و باهاش رابطه داره.
ببخشیدا،ولی خیلی ساده هستی.32 سالته،بزرگ شو.در برابر خودت احساس مسوولیت داشته باش.
واقعا ناراحت کننده هست که یه همچین آدمی حتی یه لحظه باعث رنج و عذاب تو بشه.
اینجوری هر مورد ازدواجی هم برات پیش بیاد تو چشماتو به روش میبندی.
قاطع باش.این رابطه بیمار رو قطع کن و بعد برای بهبود به خودت زمان بده.
-
عزيزم نكن توروخدا اينكارو نكن
من خودم يه دخترم با يه تجربه خيلي وحشتناك و بد با يه روح و جسم پر از گناه
اين رابطه ها مثل يه باتلاق ميمونه كه آدم بدون توجه بدون اينكه چشمش و باز كنه داخل اين باتلاق ميفته و انقدر دست و پا ميزنه تا كامل نابود بشه
بخدا من خودم يه همچين تجربه مشابهي دارم و روز شبم شده جهنم فقط دلم يمخواست زمان به عقب برگرده
تورو خدا به خاطر خودت نه هيچكس ديگه اي اين رابطه لعنتي و شروع نكن
من شروع كردم و چهارسال گريبانگيرم بود و وقتي همه چيزمو نابود كرد بازم ولم نكرده ميخوااد ريشه امو بسوزونه من الان بيست روزه ترك كردم تازه با هزار مكافات و با هزار بار كات كردن ...
نكن عزيرم بخاطر خودت فقط خودت اينجا بيا خودخواه باش و فقط خودت و ببين ...بتوچه كه مشكل داره مگه تو مامانشي كه غصه مشكلات اونو بخوري بتو چه با زنش مشكل داره طلاق و واسه يه همچين روزايي گذاشتن بخدا داره بهت دروغ ميگه به تمام مقدسات اينجور مردها خودشون با خودشون روراست نيستن فقط دروغ و دروغ و دروغ
من چوب اين دلسوزي و ارتباط غلطه خوردم بدجور هم شكستم
برام دعا كنيد ميدونم اشتباه كردم ميخوام يه زندگي سالم شروع كنم؟ بنظرتون خدا منو ميبخشه ؟ بنظرتون ميتونم؟
اينا سوالايي كه بعدها از خودت ميپرسي؟
التماست ميكنم نيا به جمع دخترايي كه گول اظواهر اين رابطه هاي پر غلط و خوردن و شايد حتي جاي جبران هم نداشته باشن؟خودتو درياب لطفا
-
میگه بیا لااقل بعد از ازدواجت دوست خانوادگی شیم...