-
سلام
چند تا نکته رو حتما باید به هر خانومی که این تاپیک رو می خونه بگم: اولا اکثر مردها پورنو نگاه می کنن ولی این رو انکار می کنن. دوما اینکه میگن همه مردها پورنو نگاه می کنن صد در صدر غلطه چون مردهایی هم هستند که نگاه نمی کنند.
یه چیزی هم هست که اصلی ترین و مهم ترینه اینکه میزان استفاده از این فیلم ها جقدره! بعضی ها به این قضیه معتاد میشن. و این خوب بده دیگه! ولی اینکه توی کامپیتر یا گوشیه شوهرتون از این فیلم ها پیدا کردید، دلیل نمیشه که معتاد شده باشه ولی اگه معتاد باشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد. ( مثل دیگر معتادین، مثل معتاد به هروئین یا مثلا کوکائین)
یه نکته دیگه هم اینه که اصلا اصلا علاقه مرد به پورن هیچ ربطی به زشتی یا عدم جذابیت همسرش نداره. بر عکس این جور مرد ها زنهای زیبا و جذابی هم دارند. دلیلش هم کاملا منطقیه چون به اصطلاح گرم هستند و موضوعات جنسی براشون جالبه، بیشتر از هر مردی دنبال زن جذاب و زیبا هستند. یه چیزه دیگه هم هست اینکه شوهر شما خیلی قبل تر از اینکه حتی با شما آشنا بشه درگیر پورن بوده. در موارد معدودی اگه بعد از ازدواج پیش بیاد بهتر هم هست چون اونطوری قابل درمانه.
ولی اگه از خیلی قبل تر درگیر شده باشه دیگه احتمال اعتیادش زیاده....
در 99 درصد موارد هم همراه با خودارضاییه ( اینی که گفتم رد خور نداره) اصلا بیشتر به دلیله همین خود ارضاییه که پورن تماشا می کنند. و دوست دارند هم تنها تماشا کنند.
بنابراین این جور مردها اصلا هم سرد نیستند بلکه ممکنه خیلی خیلی هم گرم باشند. ولی خود ارضایی بالاخره توانشون رو میگیره. اگه خودارضاییشون کمتر باشه یا وقتش رو نداشته باشند، مثلا تا فیلم ها رو دیدند یک دفعه خانمشون سر برسه اونوقت اون شب خیلی هم برای خانمشون گرم هستند. یا در کل گرم ترند جون این صحنه ها توی ذهنشون تکرار میشه.
خلاصه حرفم اینه که اگه هر از گاهی میبینه که اصلا ایرادی نداره
ولی اگه زیاد ببینه باید اول بفهمی که معتاد شده یا نه
اگه معتاد نشده باشه و فقط عادت کرده باشه میشه عادتش رو ترک کنه
ولی اگه معتاد باشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.( مگر اینکه خودش بخواد، که اونم به تین راحتی دل نمیکنه)
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه موند که یادم رفت بگم: 99 درصد موارد مردی که این فیلم ها رو میبینه به زنش در این رابطه دروغ میگه، مثلا اولش میگه که اتفاقی بوده، بعدشم که دوباره و دوباره لو میره بارها و بارها قول میده که دیگه نگاه نکنه. ولی یا دروغ میگه یا نمیتونه که این کار رو نکنه.
-
شما باید مشکل شوهرتونو بررسی کنید. ایا از دوران مجردی به این نوع فیلمها واین جور چیز ها علاقه داشته؟ یعنی معتاد شده؟ اگر این طور بود کارتون سخت میشه چون معمولا این اشخاص به خود ارضایی روی میاورن و در اینده که ازدواج کردن دچار مشگل جنسی میشن. ولی اگر بعد ازدواج به این جور چیزا علاقه مند شدن مشکلی نداره مرد ها اینطورین
-
سلام عزیزم
به نظر من به شوهرت احساس گناه نده در کنارش قرار بگیر تا بتونه بهت اعتماد کنه اونوقت میتونی راضیش کنی که به یک مشاور مراجعه کنه. دیدن این جور چیزا به مطالعه ای که من کردم حالتی مشابهه اعتیاد در مغز به وجود میاره. دست خودش نیست. اگه سرزنشش کنی شاید بهتر ببینه که یه جوری فیلم و عکس ها رو ازت پنهان کنه. روابطت رو باهاش خوب کن. مطمئنم فقط یک مشاور مجرب میتونه به شوهرت کمک کنه.
-
من خودم به عنوان مردی که تازه ازدواج کرده بگم :
اغلب مردایی که قبل از ازدواج پرنو زیاد دیدن بعد از ازدواج هم میبینن چون خیلی واسشون لذت بخشه. متاسفانه باید بگم که حالی که از دیدن فیلمایی پورنو میکنن شاید از زنشون بیشتر باشه.
علی الخصوص خانمهایی که زیاد به شوهرشون توجه ندارن یا یخورده سرد هستن باعث میشن که شوهرشون به نگاه کردن به این فیلما رو بیارن.