متشکرم. ولی چرا در همان تایپیک پاسخ ندادید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
متشکرم. ولی چرا در همان تایپیک پاسخ ندادید؟
سلام .با استفاده از مطالبی که پونه نوشته میشه راجب به این جور آدمها به نتیجه ای رسید .اما باز هم جای بحث داره .مطالبی رو که مینویسم شاید تکراری باشه. این آدمها یا در زندگی فشارهای زیادی رو متحمل شدن یا با کوچکترین مسئله ای آزرده خاطر میشن وتا حدودی مشکل روانی ونوعی وسواس دارن .این دو نوع دیگه تاب هیچ گونه فشاری رو ندارن و حتی با وجود اون . مسائل گذشته رو ول نمی کنن .
زندگی رو خیلی سخت میگیرن.در بعضی موارد چون هیچ کاری بلد نیستن یا کاری ازشون بر نمیاد که این دسته به احتمال زیاد بی خیال زندگی اند و به خاطر اینکه بگن ماهم هستیم به این شکل به نظر خودشون باری از رو دوششون ورداشته میشه .واون های که سختی زیاد دیدن داغ دلشون رو اینجوری خالی میکنن و دوست دارن به این شیوه به اطرافیانشون بفهمونن که آره من مثلا"بدبختی زیاد کشیدم. و همین مشکل باعث عصبی شدن اون ها میشه . در کل میشه گفت این آدمها با خودشون درگیری دارن. بدون فکر کردن رو هر موضوعی یا ریشه یابی اون دادو بی داد میکنن و بد بختانه یا خوشبختانه هر معضلی رو در جامعه مشکل خودشون میدونن البته به اون شیوه . ..به قول پونه بهتره که در جوابشون سکوت اختیار کنیم .(مطالبی رو که نوشتم بر اساس برداشتی که از رابطه با این جور آدمها داشتم و کم تا بیش با هاشون رابطه دارم تقدیم کردم.)