-
سلام وقتتون بخیر.من رشتم حقوقه و الان هم دارم برا ارشد میخونم .ی گرایشه فوق العاده سخت.با توجه به این که خیلی از منابع آزمون وکالت با منابع ارشد مماس هستن و شما هم اونا رو برا آزمون وکالت خوندین،همین ی ماه باقی مانده هم میتونه به شماکمک کنه.
اگرسوالی بود من در خدمتتون هستم
-
سلام گلشید عزیز.ممنونم شما لطف دارید.من در درس متون فقه و زبان ضعیف هستم.ممکنه بفرمایید شما چه منابعی رو مطالعه می کنید؟ ممنون
-
سلام دوست خوبم.من چند بار براتون نوشتم ولی متاسفانه پاک شدن
- - - Updated - - -
متون فقه ( متن عربی تحریرالروضه 2 جلد هست ) ( فقه استدلالی که متن فارسی تحریرالروضه هست )
شیوه مطالعه:اول اون مبحث رو به فارسی چندبار بخونید.بعد که اشراف پیدا کردین همراه با متن عربی بخونین.
برای تست کتاب ساده ساز متون فقه به نظر من خوبه.متون فقه ازون درساست که خیلی وقتتون رو میگیره .اوایل اینطوریه نباید استرس بگیرین.
زبان انگلیسی:
برای تقویت vocabulary شما باید فلش کارت های 504 واژه و 1100 واژه رو بخونین.تالیف دکتر عبدالله قنبری
(کتاب زبان عمومی مجموعه کتابهای تک درس از سازمان سنجش برای تقویت تست)
برای تقویت reading
کتاب نترسیم از متن اثر دکتر رضا کیاسالار .
این کتاب فرمول حل تستای reading رو مطابق با استانداردهای جهانی بیان میکنه.
- - - Updated - - -
به نظرم ما بتونیم تو این تالار مشکلات درسی مون رو حل کنیم
- - - Updated - - -
به نظرم ما بتونیم تو این تالار مشکلات درسی مون رو حل کنیم
-
سایه جان سلام :72:
میدونی اگر بخواییم مشکلت رو تقسیم بندی کنیم شاخه زیاد داره اما یک ریشه مشترک دارند .
ریشه اش اینکه که شما خیلی تاثیر پذیری داری، از هرحرفی از هرکسی که نباید تاثیر گرفت عزیزم .
و اینکه ارزشمندی ات رو به تبع افکار والدینت منوط کردی به تحصیلات و دانشگاه و وکالت و ....
منم هم سن خودتم و کاملا درک می کنم چی می گی ، لزوما قرار نیست پدر و مادر ما هم عقیده با ما باشند چه بسا 180 درجه ممکنه اختلاف داشته باشیم
که متاسفانه تو این نسل مشکل با پدر مادر ها خیلی به چشم میخوره .
ممکنه آدمای تحصیل کرده و بسیار فهیمی باشند با روانشناسی بالا یا برعکس ممکنه هیچ جوره درکت نکنند و باعث آزارت بشن ناخواسته .
اما چیزی که عیانه اینه که پدر ومادر خیر بچه هاشون رو میخواند .
منم کاملا با مادرم اختلاف داریم طوری که با من زندگی میکنه اما کسانی که تو سایت من رو میشناسند شناختشون نسبت بهم خیلی بیشتر از مادرمه که از اول با من بوده .
چون کلا تو یه خط نیستیم.
اصلا همچین انتظاری هم ندارم که بخواد خواسته ها و افکارمن رو درک کنه .برای همین اصلا حرف ها و رفتاراش رو وارد فکرم نمیکنم که تاثیر بگیرم و تاراحت شم البته نمیگم راحته ها خیلی برام سخته ، اما باید ساخت.
بنابراین حق احترام را که مسلما دارند اما قرار نیست همه حرفهاشون رو جدی بگیری و برای خودت غصه بتراشی .
فقط سعی کن کمی از حالت انفعالی در بیایی برای این منظوراین تاپیک رو مطالعه کن کارگاه آموزشی - رفتار جرات مندانه.
بعد هم در نظر داشته باش که متاسفانه تو مشکلاتمون نمیتونیم یقه ی کسی رو بگیریم. کی مسووله ؟ خود خود خودمون .
پس آرام آرام شروع کن از گوشه تنهایی ات بیایی بیرون دایره روابطت رو از خونتون گسترش بده به جاهای بهتر .
بعد ازون سعی کن دانشگاه بری حالا قرار نیست حتماخیلی دانشگاه تاپی باشه اینطوری هم وارد جامعه میشی هم اعتماد به نفست بالا میره هم با ادم ها ی بیشتری آشنا میشی
راه برا ازدواج هم هموار میشه .
ببین کلا تو خونه موندن روح و روان رو به تحلیل می بره برای همینه من اصلا از تعطیلات خوشم نمیاد و واقعا هم صدمه میبینم .
پس خودت را مشغول کن دختر خوب تا حالت بهتر بشه و رود قشنگ زندگیت جاری بشه .