RE: راهنمایی در نجات زندگی
من چی بگم دوست من ؟ همسر من هم تک فرزنده هم ته تغاری . من یک ماه و نیم بیشتر از عقدم نمی گذره ولی هر چی صفت بد بود به من نسبت دادن . من کلا از اول خواستگاری تا الان3 بار بیشتر خونشون نرفتم . هم با پدر شوهرم مشکل دارم هم با مادر همسرم ( چون پدر شوهرم یک آدم بی اراده ای هست که هر چی همسرش بگه قبول می کنه )
بگذریم ...
به خدا توکل کن و بدون که اون هیچی چیزی رو بدون جواب نمی ذاره . یک کم خونسرد باش خانمی . همه چی رو بدست زمان بسپار و به خدا توکل کن ببین آخر هفته چی می شه. ما رو بی خبر نذار
مرسی نازنین جون حتما از راهنماییتون استفاده میکنم اونا هم وقتی خوبیای تو رو ببینن حتما به دلشون میشینیو همه چی حل میشه مهم اینه که شوهرت باهاته قدر همو بدونین گلی
سلام دوستان فکر کنم همه چی تمومه مامانم با باباش تماس گرفته گفته پسرم مال زن گرفتن نیست گفت هر چی قانون بگه همون کارو میکنیم خب دیگه من هر کاری که میتونستم کردم حتما مصلحت این بوده هر چه از حضرت دوست رسد نکوست دعا میکنم خدا همه بنده هاشو به راه راست هدایت کنه به قول شاعر خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید ره دیگری خدایا من طاقته همه سختیارو دارم فقط با هر سختی صبرشم بهم بده تا بعد یا حق
خدا کمکت کنه دوست من. برات دعا می کنم.
مرد ها وقتي از زني دوري مي كنند بي محلي بيشتر از ابراز عشق و التماس و پايين آوردن خود جذبشون مي كنه. مرد عاشق غرور زن مي شه نه جملات عاشقانه اش. مرد مي خواد به دست بياره و از سهل الوصول بودن خوشش نمياد. ابراز علاقه و وابستگي در چنين مواقعي مرد رو فراري مي ده. بهتر نيست يه كم سكوت كنين تا اون پيگير موضوع بشه؟
زندگیه من شبیه فیلم روز حسرته البته من نه معتاد بودم نه باردار تو فیلم با خوابو رویا همه چی درست شد ولی تو زندگیه واقعی چرا اینجور نمیشه؟ نمیدونم توکلت علی الله
عزیز انشاالله خدا بهت صبر بده و آنچه صلاحته پیش بیاد منم برات دعا می کنم
نفس عزیز... شرایطی که می گی خیلی باید سخت باشه! امیدوارم هر چه زودتر اوضاع بهتر بشه... من بر عکس تو به روابط قبل ازدواج (منتها کنترل شده) اعتقاد دارم حتی با وجود مخالفت خانواده سعی می کنم تجربه کنم چون فکر میکنم لازمه که دخترا هم مثل پسرها دوست داشتن، شکست خوردن، همراه بودن و چیزایی مثل اینو قبل از اینکه وارد زندگی مشترکشون بشن تجربه کنن... الان انرژی خودت رو متمرکز کن روی راه حل ... اول و دوم و سوم که برش گردون و باهاش صحبت کن ... اینطور که میگی خانواده ها نقش زیادی دارن ، از اونا بیشتر کمک بخواه. حتما مشاوره حضوری بگیر ... من اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم اما چیزی که استنباط میکنم اینه که داره از یه چیزی فرار می کن.. منظورم تو نیستی .. از یک چیز آزار دهنده درون خودش... قطعا یک مشاور خوب میتونه تو این زمینه کمکش کنه که خودش با خودش کنار بیاد و مسئولانه تر نسبت به انتخابهای زندگیش اقدام کنه... اگر با تمام این تلاشها بازم به جایی نرسیدی خوشحال باش چون میتونست شرایط بدتری هم واست پیش بیاد... اگه می رفتید سر خونه و زندگیتون یا حتی بچه دار میشدید و ... این آقا تازه به فکر قایم موشک بازی می افتاد و مسئولیتی بابت انتخابش به عهده نمی گرفت چی؟ آدرس خانوم اولش رو هم از خونواده یا فامیل همسرت بگیر و حتما باهاش صحبت کن ... قطعا خیلی چیزا دستگیرت میشه... متوجه میشی که چرا شوهرت اینطوری رفتار میکنه!... امیدوارم به زودی همینجا خبرهای خوشحال کننده ای بهمون بدی.قوی باش
سلام عزیزم
من از حرفات برداشت می کنم که این آقا به اصرار خانوادش اومده خواستگاری شما و علاقه ای به شما نداره. علتش هم میتونه رابطه قبلیش باشه و هنوز اون خانم رو دوست داره. عشق یک طرفه نمیشه و هیچ کس و هم نمیتونه مجبور کنی که دوستت داشته باشه. پس بی خیالش شو ولی عجولانه تصمیم نگیر و بذار یک مدتی به حال خودش باشه پسرها از دخترهایی که دنبالشون می دون متنفر هستند پس اجازه نده ازت متنفر بشه. صبر اگه مال تو باشه خودش بر می گرده اگر هم نیومد به جهنم فرصتهای زیادی خواهی داشت. به قول شاعر : گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی صبر کن گوهر شناس قابلی پیدا شود
واقعا از همگی ممنونم که وقت میزارین دوستون دارم