-
فرض که همه حرفای دوستان صحیح
اخه خونواده پسره رو چه امیدی 8 ساعت بکوبه بیاد ؟ حالا تو یه شهر بودن یه چیزی.
خب ظاهر واسش مهمه. گناهه؟
خب بنده خدا واسه این معیارش تنها راهش دیدن یه عکسه ، وگرنه اگه میتونست میگفت اکانت فیس ... ات یا اینستا... رو بده که ببینیمش. بلکه پسندیدیم.
اونا که نمیتونن صرف این که شنیدن یه دختری هست 8 ساعت راه بیان.
خو اگه از ظاهر شما خوششون نیومد بد نیست 15 ساعت بکوبه بره یه شهره دیگه ها؟
بعدم یه 17 ساعت شهر بعدی.
نهایتا با یه دست خالی بر میگرده خونه.
البته یه ایران گردی شیک هم داشته خووو.
اقا ظاهر واسشون خیلی مهمه. یا میخای یا نمیخای.
که من نمیخام !!!
در ضمن من پسرم. شاید احساس خانم ها قوی تر باشه.
موفق و موید
درضمن شما ، شماره و عکس میدی یعنی که میخای ازدواج کنی. نه این که ایشون رو کاملا تایید کردی و اویزونی.
البته گلم بزار حرف دلم رو بزنم : کسی که یه روزی هم چین چیزایی رو ، رو میکنه که بزنه تو سرت ، اینم نباشه بازم دلیل پیدا میکنه. سعی کن تفکر طرفت رو بشناسی.
من که حتی اگه خانمم ازم خواستگاری کرده باشه ، نمیتونم تصور کنم که در بد ترین شرایط دعوا هم اینو بزنم تو سرش. مگه جنگه.
-
درود
به نظرمن با توجه به اینکه تو یه شهر دیگه زندگی میکنن،ایرادی نداره شما عکست رو بدی.
این اصلا به این معنی نیست که شما شرایط اونها رو پذیرفتی و الان منتظر نظر اونا هستی.تو برات این مهمه که طرف رو از نزدیک ببینی،با افکار و عقایدش آشنا بشی و
ببینی میخوای باهاش ازدواج کنی یانه.
الان شما یه سری اطلاعات اولیه داری که برمبنای اونا نمیشه قضاوت کرد.
اگرم عکس شما رو دیدن و نپسندیدن،هیچ اتفاقی نمیفته.زیبایی کاملا نسبیه،شما میتونین از دید یه نفر زیبا باشین یا چهرتون به دل یه نفر دیگه نشینه.
به نظر من اینکار رو انجام بدین.ضرر نمیکنید.اون به عنوان یه آقا خوب چهره براش مهمتره.برای شما ممکنه این کمتر ملاک باشه و طرز صحبت و رفتار براتون مهمتر باشه.
-
سلام
عکستو نده
عوضش بگو شما عکس پسرتونو بدین ما ببینیم
همینجا حسن نیت طرف معلوم میشه ،و اینکه عکس العمل و حرفای پشت سرت که مادر پسره میگه چیه:227:
خوب کردی شماره دادی
-
سلام پو عزیزم:72:
تو یه تاپیک راجب همین مورد عکس دادن به خواستگار ،نظر مدیر همدردی بر "ندادن عکس" بود. حالا اگه تاپیکش رو پیدا کردم میذارم لینکش رو..
ولی معمولا آقاپسرها (و همچنین دخترخانما) یه معیارهای ظاهری دارن. یکی میگه اصلا از مرد یا زن روشن یا تیره قدبلند یا کوتا ،چاق یا لاغر، بور یا مشکی یا..... خوشم نمیاد...
سلیقه ها متفاوته ،
با دیدن عکس شاید یه کلیتی دستشون بیاد ولی باز هم همونطور که هممون میدونیم خیلی با دیدن حضوری فرق میکنه
من فکر میکنم اونا میخوان اون کلیت رو ببینن اول، که بدونن شما اونطور که بدشون میاد نیستید (عزیزم قصد جسارت ندارم:72:)
که اینجوری به نظر من میتونستن از واسطه که شما رو دیده بپرسن یه کلیتی، نیازی به عکس نیست خیلی
ولی اینکه راهشون دوره، بله این مشکلات رو هم داره، تازه اگر وصلت انجام بشه تازه شروع رفت و آمدهاست!! 8 ساعت رو باید هر هفته برن و بیان!
شما اگه احساس خوبی نداری،واسطه باید بهشون بگن که اونا اینطور رسمی ندارن و حتی ممکنه باعث ناراحتیشون هم بشه ، بهتره که این موضوع رو بهشون نگیم (یعنی اگه هنوز بهشون نگفته که به شما گفته جریان عکسو)
اگرم میدونن،بهشون واقعیت رو بگه. بگه دخترخانم احساس خوبی نداره از دادن عکسش...
خب پسر هم باید یه زحمتی بکشه و بیاد دیدن حضوری
چون نمیشه شما هم کاری رو انجام بدی که باب میلت نیست،پس انجام نده و خودت رو اذیت نکن
البته بعضی دخترخانم ها مشکلی ندارن، خب اونا میتونن با رضایت خودشون این کارو انجام بدن، مهم اینه که آدم در نهایت اگه انتخاب نشد احساس بدی پیدا نکنه... حالا هر کس یه طرز فکری داره با توجه به همون اینجا هم یه تصمیم میگیره
انشاله هر چی خیر هست واست پیش بیاد عزیزم:72:
خواندن تاپیک زیر را هم توصیه می کنم
ایا عکسم را بدهم؟
-
سلام پوعزیز
به نظرمن عکس رونده
بانظرریحانه جان موافقم
اگه بخوان میتونن ازآشناتون بپرسن که ظاهرشما به طورکلی چطورهستش!
ازاونجایی هم که خواستگاری دخترخودشون رفتندمیتونن تشخیص بدن تاحدودی چی مدنظرشون هست!
پس به آشنای واسطه بگیدکه عکس رونمیتونیدبدید...وخودشون توضیح بدن واسشون...بگیدخانوادش وخودش این کاررومناسب نمیدونن...
تازه تادلشون هم بخواد دختربهشون بدیم...دختربه این دسته گلی:227:
انشالله هرچی خیره پیش بیاد واست
-
ممنون از دوستان.
تاپیکی که ریحانه گفته بود رو هم خوندم.
نظر پدر و مادرم اینه که اشکالی نداره عکس بدیم.
ولی به نظر من مسخره است.
از طرفی نمیشه هم توقع داشته باشم پدر و مادر اون آقا و خود اون آقا کلی دنبال مرخصی گرفتن بدوند و یک روز احتمالا حدود 6 صبح از شهرشون راه بیفتند و بیان فوقش دو ساعت خونه ما باشن و بعدشم راه بیفتن برن شهر خودشون که فردا صبحش سر کارشون باشن....تازه نتیجشون هم منفی باشه. خب یکم گناه دارن.
-
سلام
هر کسی طاووس خواهد جر هندوستان کشد
-
خواهر خوبم من با اقای love less موافقم . قبل از خواستگاری رسمی و اشنایی در بعضی خانواده ها تبادل عکس وجود داره . مگر این که دختر و پسر قبلا همدیگر رو به طور غیر رسمی یا اتفاقی دیده باشن . شما هم میتونید از ایشون عکس بگیرید . شاید اصلا شما نخواستید خواستگاری ادامه پیدا کنه . این کار به این دلیل نیست که ایشون نمیخوان به خودشون زحمت بدن یا اومدن براشون سخته و از این حرفها . بلکه قضیه اینه که نمیخوان اگه مورد پسندشون نبودید شما اذیت بشید . اینطور نشه که گفته بشه خواستگار اومد و دختر رو نپسندید . چون دخترها حساسترن و شاید این براشون گران باشه . گرچه پسرها هم ناراحت میشن اگه احساس کنند مورد پسند قرار نگرفتند . در حال که بحث مورد پسند بودن نیست و هر خواستگاریی لزوما به ازدواج منجر نمیشه.
-
سلام.
عکس رو دیدن و نپسندیدن.:58::311:
اینجوری فکر کنم بهتر از این بود که حضوری بیان و نپسندن.
نه؟:58:
- - - Updated - - -
البته فکر کنم اگه می اومدن میپسندیدن. چون اون خانمه یه عکس از من که توش اتفاقا خیلی بد افتاده بودم رو نشون داده بوده.
به هر حال مطمئنم ضرر کردن.:tongue::307:عمرا به نازی من گیرشون بیاد.:310::311::227:
انشاالله که هر کی بود خوشبخت بشه.:203:
-