چیزی که من فهمیدم مرد احساس کندزنش بهش بی اعتمادشده غرورش خدشه دارشود چون ازراه درست غرورشان تامین نشده است ازراه نادرست بازدن خودشان رانشان می دهند
شما غرورش راتامین کن یه کاری کن او احساس کندبرای شمااندازه ی یک شخص بامدرک دکتراارزش دارد.
نمایش نسخه قابل چاپ
چیزی که من فهمیدم مرد احساس کندزنش بهش بی اعتمادشده غرورش خدشه دارشود چون ازراه درست غرورشان تامین نشده است ازراه نادرست بازدن خودشان رانشان می دهند
شما غرورش راتامین کن یه کاری کن او احساس کندبرای شمااندازه ی یک شخص بامدرک دکتراارزش دارد.
سلام عزیزم
مردا عادت بدی دارن و اونم اینه که هر چه قدر بدون خواستن دلیل منطقی ازشون، بهانه هاشونو گوش بدی و کوتاه بیای احساس قدرت توخالی می کنن و بهشون خوش می گذره پس به خاطر دستورات غیر منطقی چشم الکی نگو و به اصطلاح بد عادتش نکن
منم منظورم تقریبا همین بود... یعنی یه جوری بهش تفهیم کن که با هر وضعیتی حاضر نیستی در کنارش بمونی و کوتاه بیای. یعنی برای خودت حق وحقوق قایل بشی. یه راهش همون مراجعه به دادگاه و ایناست که خوب یکم واسه شروع و در مورد شما که همش مطیع بودی تندبه تظر میرسه. نمیدونم ولی شاید بتونید از خانوادتون کمک بگیرید. اگر از پدر یا برادرتون حساب میبره شاید بد نباشه اونا باهاش حرف بزنن. به هرحال اون حق آسیب رسوندن به شما رو نداره. البته خوب با توجه به رفتارهایی که ازش گفتید این صحبت کردن باید خیلی سنجیده باشه و طوری نشه که رابطتون رو تخریب کنه. یه جورایی حس اینکه کسانی هستند که به سلامتی و شادی شما اهمیت میدن در همسرتون بیدار بشه و حس کنه که با خدشه دار کردن آسایش شما باید پاسخگو باشه ...
سلام به همه!!
خانم محترم تمام مطالبتونو خوندم!!تمام گله های تو از سخت گیری وشکاکیت شوهرت بود!!!شما فرموده اید که مثلا گیر میده مانتوت کوتاه هست؟!!این مثلا یعنی چه؟؟آیا نمی فهمید که چرا از بابت کوتاهی مانتوی تان ناراحت هست؟؟واقعا برای خانم ها متاسفم!!!خواهر عزیز!!شوهرت انقدر شیفته وعاشق شماست انقدر براش مهم هستی وانقدر ترا دوست دارد بفکر ان هست که همیشه از بلا درامان باشی که نکنه کوتاهی مانتو باعث خیره گی چشم یک مرد به اندام شما باشه؟؟آیا شوهرتون کار بد می کند؟آیا شوهرتون که دوست ندارد غیر از خودش کسی شمارامجذوب کنه کار بدی می کند؟؟یااینکه ازاین شکواها وگله ها شما مگه دوس دارید که ماتو کوتاه بپوشید ودیگران نظاره گر شما باشد ؟که از برخورد وسرکوب گری همچین حسی تو سط شوهر رنجیده میشوید؟؟افتخار کن خدا را شکر کن به نعمت بی همتایی همچون شوهرت که انقدر غرش غیرتش بالا ست که تمام حواسش را برای همراهی تو در غیابش بکار میبرد ومیپرسد کدوم جا بشین وچی کار کن وچی نکن!!ااز بسا مرد هاییی هست که با میل مخدر زهرمار ناموسشو در اختیار سایرین می گذارد!!واصلا توجهی به همسرش نمی کند؟!این همه حساسیت شوهرتون نشانه دوست داشتن واقعی او است!!بفرض مثال!!اگه یه بار باکفش دو میلیونی به مراسم عروسی بری یا یک ماشین پورشه را دربغل خیابون ترافیک پارک کنی ؟!ایا هر لحظه دل نگران از گم شدن کفش ها ویا خط وخش ویا زد وخورد برای پورشه میشوید یا نه؟؟مسلم هست که سخت نگران میشوید!!!شما پربهاترین وبارزشترین کالای خانوادگی همسرتون هستید!!به همین موقعیت افتخار کن!!وازهمین حالا بوس وبغل وازش عذرخواهی وهرچی او گفت قبول کن!!مطمن باش او برای نفع تو میاندیشد!!آیا جواب این اندیشه ها را با گله وشکوا میدهند؟؟یا با تقدیر وقدردانی؟؟مگه نمیفرمایید که محجبه هستید؟؟استقبال تون ازاین کارای شوهرتون کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به مرور زمان این سخت گیری ها کم خواهد شد این یه نوع خصائص ذاتی وارثی هست که برمرور زمان اتشش فرو می کشد!!
وقتی میگوید دردانشگاه فلانجا بشین وبا کسی حرف نزن!!!تو افتخار کن!!همون لحظه از زبونش ببوس!!!آخه این مرد ترابهترو زیباتر از هرکسی تصور می کند وبه یقین رسیده هست وازاینکه کسی ترا تصاحب کند ویا براتون لکه ننگی وارد کند دل نگران میشود!!پس این جذابیت شماست که در ذهن شوهرتون انچنان طغیان کرده که مواظب شماست!!!!
درین زمانه همچین شوهرا قحط ند هرچند که در بازار زنان امروزی هم خریداری ندارند!!دریغغغغغغغغغغغغغغغ غغغغغغغغغغ
- - - Updated - - -
ببخشيد اما من واقعا با خوندن پست شما مخم سوت كشيد شما مطمئنيد كه در تايپيك اشتباهي پست نداشتيد؟!!! يا شايد هم هنوز نپذيرفته ايد كه دوران اين تعصبات و غيرت بازي هاي افراطي به سر رسيده ايشون توي پستشون ميگن من چادري ام و حجابم كامل شما از عواقب بدحجابي براشون سخنراني مي كنيد؟!! ايشون ميگه شوهرم زده پرده گوشمو پاره كرده و شما نگراني همسرشون از اينكه مبادا كسي بلايي سرش بياره رو تحسين مي كنيد؟!!ايشون ميگه شوهرم مدام ازارم ميده و شما از عشق و شيفتگي همسرشون حرف ميزنيد؟! شما مطمئنيد تمام مطالب ايشونو خونديد؟!ايشون ميگه شوهرم خودش برام مانتو انتخاب مي كنه و بعد همون رو بعدا ميبينه و ميگه كوتاهه! هرچي ايشون گفت قبول كنند؟! شوهرشون به نفعش مي انديشه؟! مگر ايشون يك خانم بالغ نيستند؟ مگر يك كودك اند كه نتونند نفعشون رو تشخيص دهند؟ كياناي عزيز خيلي برات ناراحت شدم ... و يك جورايي باهات همدردم منم طعم همچين سختگيريهايي رو چشيدم ولي از جانب خانواده اما باز نه به اين شدت عزيزم من هم با نظر دوستان موافقم به نظر من هم كوتاه اومدن شما فقط اوضاع رو بدتر ميكنه با توجه به اينكه ميگي توي شهرتون مشاور خوب نيست اگه عضو انجمن ازاد بشي و مشاوره خصوصي بگيري خيلي خوبه مطمئن باش كمكت مي كنه كه تصميم درست تري بگيري
واقعا باعث تاسف !بعضی از دوستان خودشون به مشاوره احتیاج دارند !
- - - Updated - - -
واقعا باعث تاسف !بعضی از دوستان خودشون به مشاوره احتیاج دارند !
- - - Updated - - -
منظورم از پست بالا جوابی به کاربر shahrear بود
- - - Updated - - -
منظورم از پست بالا جوابی به کاربر shahrear بود
سلام اقای شهریار ممنون که پست گذاشتید جواب این سوالهای منوبدید اخه سما یک مردید وبهتر شاید بتونید کمک کنید
برفرض محال اگر قراره اسیبی برسه به نظر شما من تااخر عمر باید مثل یک زندانی زندگی کنم وقتی 50سالم شد تازه بفهمم کهکه زندگی نکردم تازه بفهمم که دلم میخواست کار کنم از هنر تحصیلاتم استفاده کنم اما نکردم شما میدونید با این تحقیر های شوهرم چقدر اعتماد به نفس من پایین اومد میدونید حتی از دیدن خودم توایینه بدم میاد شما یک مردید ایا این زندگی رو برای کسی که دوست دارید قبول دارید برادر من اینا درد دل لطفا جواب بدید می دونید غیرت یعنی چی یعنی توخار باشی برای گلت بقیه رو ازار بدی نه گلتو به خدا من از هر چی بدحجابی متنفرم اما تورو خدا پست منو بخونید من باید برای یک خونه دوست اینطور ازار ببینم برای کار کردن در یک مرکز کاملا زنونه اینطوری اذیت بشم :54:
متاسفم برای آدمهای خودخواه و بیماری که به جای درمان بیماری خودشون مهر تایید به آزار و شکنجه میزنن. QUOTE=Kimia7;361254]ببخشيد اما من واقعا با خوندن پست شما مخم سوت كشيد شما مطمئنيد كه در تايپيك اشتباهي پست نداشتيد؟!!! يا شايد هم هنوز نپذيرفته ايد كه دوران اين تعصبات و غيرت بازي هاي افراطي به سر رسيده ايشون توي پستشون ميگن من چادري ام و حجابم كامل شما از عواقب بدحجابي براشون سخنراني مي كنيد؟!! ايشون ميگه شوهرم زده پرده گوشمو پاره كرده و شما نگراني همسرشون از اينكه مبادا كسي بلايي سرش بياره رو تحسين مي كنيد؟!!ايشون ميگه شوهرم مدام ازارم ميده و شما از عشق و شيفتگي همسرشون حرف ميزنيد؟! شما مطمئنيد تمام مطالب ايشونو خونديد؟!ايشون ميگه شوهرم خودش برام مانتو انتخاب مي كنه و بعد همون رو بعدا ميبينه و ميگه كوتاهه! هرچي ايشون گفت قبول كنند؟! شوهرشون به نفعش مي انديشه؟! مگر ايشون يك خانم بالغ نيستند؟ مگر يك كودك اند كه نتونند نفعشون رو تشخيص دهند؟ كياناي عزيز خيلي برات ناراحت شدم ... و يك جورايي باهات همدردم منم طعم همچين سختگيريهايي رو چشيدم ولي از جانب خانواده اما باز نه به اين شدت عزيزم من هم با نظر دوستان موافقم به نظر من هم كوتاه اومدن شما فقط اوضاع رو بدتر ميكنه با توجه به اينكه ميگي توي شهرتون مشاور خوب نيست اگه عضو انجمن ازاد بشي و مشاوره خصوصي بگيري خيلي خوبه مطمئن باش كمكت مي كنه كه تصميم درست تري بگيري[/QUOTE]
واقعا و از ته دلم متاسفم
شما اگر یه وسیله گرون قیمت داشته باشید قطعا برای محافظت ازش بهش آسیب نمیزنید
آقای محترم، پدر من یک عمره که این نگرانیهایی که شما فرمودید رو دارن ولی حتی یکبار هم نشده کاری کنن که من ناراحت بشم. بلکه همیشه خیلی آروم و منطقی هرجایی که لازم بدونن من رو همراهی میکنن تا از گزند حوادث محفوظ باشم. همیشه سعی میکنن بهم آگاهی بدن تا خودم قادر به حفاظت از خودم باشم.....
غیرت این نیست که شما همسرت رو توی گونی بپیچی و تحقیرش کنی که کسی نگاهش نکنه. غیرت اونکه انقدر به طرفت عزت نفس ببخشی که توی تمام وجناتش متبلور بشه و کسی به خودش اجازه تعرض نده
غیرت اینکه همراهش باشی و کمکش کنی که به آرزوهاش برسه نه اینکه محبوسش کنی و آزارش بدی
ایشون نوشته همسرش بابت همراهی تا مجلس عروسی ازش کرایه راه گرفته
آیا این نشانه دوست داشتن هست؟
نوشته نمیزاره خوش پوش و شیک باشه در صورتیکه خودش خوب میپوشه و با دیگران گرم برخورد میکنه.... کجای دین و شریعت و اخلاق چنین کاری رو تایید میکنه؟
متاسفم که مهر تایید به شکنجه یک زن معصوم و پاک دامن میزنید فقط و فقز به خاطر اینکه تربیت و طرز فکر غلط خودتون رو نمیپذیرید
و کیانای عزیز هر مردی شرایط راهنمایی کردن شما رو نداره. صرفا چون مرد هست نمیشه به حرفش عمل کرد. پیشنهاد میکنم از متخصصین سایت مشاوره بگیرید . فکر میکنم برای اینکار باید شارژ بخرید
سلام
دوستان راهنمایی خوبی کردن مخصوصا سرگشته دوست عزیز
تو تاپیکتون نوشتین می خواستم برم خونه دوستم شوهرم اجازه نداد و منم ناراحت شدم و...
می خواستم بپرسم شما ناراحتی تونو چطور بروز می دین؟با طعنه و حرفهای کنایه دار؟ یا حرفهایی مثل این: کار همیشگیته و ازت بدم میاد و ..؟
همسرتون چند سالشه؟
زمینه های بروز دعواهاتون چیه؟ آیا اغلب در یک محیط یکسان دعواتون میشه یا در بحثها و حالتهای آرام هم دعوا پیش میاد؟
ضمنا در خصوص خشونت فیزیکی راحت نگذرید که تبدیل به عادت و وسیله ای برای سرکوبتون میشه. واکنش مقتدرانه و قاطعی داشته باشین نه اینکه بشینین همش گریه کنین.