-
از شروع کننده ی تاپیک معذرت می خوام یه پست دیگه اینجا می گیرم و دیگه نمی نویسم تا جایی که بتونم
برای فردی مثل من به عنوان یه فرد تنها چه راهکارایی پیشنهاد می کنین برای پیدا کردن مورد ازدواج؟ کجا ها و تو چه محیط هایی برم؟ مثلا دانشگاه و ..؟ دیگه کجاها؟ محیط های مناسب برای ادمی که مذهبی هم نباشه چندان کجاها میشه؟
خانواده دوست و اشنا و این چیزا که کمک کنن معرفی کنن و یا حتی خودم بخوام بگم منو معرفی کنن ندارم.
ممنون :72:
-
باسلام
ضمن تشکراز دوستانی که تظر داده اند . .همدردی به هیچ وجه محل همسر یابی و دوست یابی نیست . لذا این تاپیک قفل و به انجمن آزاد منتقا می شود
-
خوب اسم تاپیک رو عوض می کردین می ذاشتین بمونه شاید راهکاری پیدا می شد
بررسی راهکار ها :)
-
سلام من فقط به سوال مینوش جواب میدم و کلا بحث تاپیک رو دنبال نکردم.
گروه کوهنوردی، ورزش های دسته جمعی که هم آقایون میرن و هم خانم ها. تورهای یک روزه. مثلا برای بازدید از اطراف تهران. تو همه فصل ها هم هست. این همه انجمن و ngo هست کمک به کودکان فلان و ... حمایت از محیط زیست، ... گروه حافظ خوانی، مثنوی خوانی و عکاسی ...
باشگاه ورزش های مخصوص خانم ها (اون روز یه خانمه میگفت خواهرشوهرم منو تو استخر واسه داداشش پسندیده بود :310:)
اینجاها شما می تونی در معرض دید قرار بگیری نه فقط به قصد شوهریابی کلا دوست پیدا میکنی. مثلا یه بار که تور بری با کلی آدم آشنا میشی. بعد دفعه بعد مثلا با هم رستوران یا کافی شاپ قرار میگذارین و لازمم نیست که حتما اون دوستان جدید آقا باشند، در بین اون خانم ها خیلی ها برادر و دوست و آشنا دارند که ممکنه شما واسشون کیس مناسبی باشین. شوهرم پیدا نشد نشد، حداقل تفریح کردین و تو اجتماع بودین:72: حداقل روحیه تون خوب میشه. بدنتون سالم هست.
-
دوست یابی چیه؟
همسر یابی چیه اخه؟
اصلا موافق بستن تاپیک نبودم.
اینم یه سواله خب. یه درده . نیاز به همدردی داره.
خب لااقل ، راهنمایی می کردید بعد می بستید.
به نظرم بعضی مواقع ، تضاد وجود داره تو راهنمایی ها. بعضی ها میدونن اشتباه کردن ، اما سکوتشون معنی داره .
اون همه تفکیک ،
یکی باید جواب این خانم ها رو بده .
این نظر بنده بود که انتظار داشتم بهتر از اینها برخورد شه.
اشتباه کردم گویا.
موفق و موید