نوشته اصلی توسط
نوش آفرین
سلام پینار عزیز.آفرین به شما که هدفت حفظ زندگیته.:72:منم خواستم با اجازت چند تا مطلبو بگم:
1-حرفاتو تو یه نامه برا شوهرت بنویس چون همیشه تاثیر نوشتار بیشتر از گفتاره و همسرت میتونه چند بار اونو بخونه و خودتم قبلش میتونی نوشته هاتو بخونی و چه بسا بعضی قسمتاشو حذف کنی ولی تو گفتار آدم بعضی وقتا یه چیزایی میگه که بعدا پشیمونی سودی نداره.ولی مواظب باش چیزی ننویسی که به غرور مردانه همسرت بخوره که ترمیمش سخت و گاهی غیر ممکنه.براش بنویس دوسش داری ولی برای اینکه اون علاقه و عشق به روزای اول ازدواجتون برگرده لازمه هر دوتون یه تغییراتی در خودتون ایجاد کنید اول از تغییراتی که قراره خودت شروع کنی بنویس و بعد براش بنویس دوس داری اونم تغییراتی در خودش بده مثلا بگو از اونجا که دوسش داری و سلامتیش برات مهمه با ورزش کردن وزنش رو کم کنه و سیگارو ترک کنه تا از بودن در کنارش و بوییدنش لذت ببری.براش ادکلن بگیر و بنویس دوس دارم این ادکلن خاص تو باشه و به جای بوی سیگار با این یاد تو بیفتم.
2-همه آدما از دور جذابن مثل همین آقایی که شما باهاش آشنا شدی.هیچ کدوم از آدمایی که همسرت رو با اونها مقایسه میکنی هنوز با تو زندگی نکرده اند تا نقاط ضعفشون رو ببینی.از دور همه تو زندگیشون قهرمانند.اما قهرمان واقعی کسیه که عاشقانه با خوشی و ناخوشی در کنارت زندگی میکنه.
3-خیلی از دخترای مجرئ سن بالا هستن که دوس داشتن جای شما باشن و همسر و بچه داشته باشن.چرا شما از این زاویه به زندگیت نگاه نمیکنی:به این فکر کن که شما با 28 سال سن یه پسر هشت ساله داری و این حس قشنگیه که یه مادر جوونی.مثلا دوس داشتی 40 سالگی مادر بشی؟
4-به زیبایی خودت و معمولی بودن چهره همسرت به عنوان یه امتیاز نگاه کن.من تو اطرافیانم دیدم و خودم هم تجربه کردم ( الان خواستگاری دارم که زیبایی من یکی از معیاراش بوده)آقایونی که همسرشون از خودشون زیباتره همیشه قدر همسرشو میدونن.نمیخوام این مطلبو تعمیم بدم ولی متاسفانه خیلی از آقایون خوش قیافه آدمای متعهدی نیستن و همش دوس دارن یکی زیباتر از همسرشون گیرشون بیاد.یه ضرب المثلی هست میگه مرد خوشگل مال مردمه یا میگن مرد خوشگل هست دچار مشکل:311:شیخ بهایی میگه بهتره یه مرد تو چهار چیز از زن برتر باشه:سن و قد و سواد و ثروت.و زن هم بهتره تو زیبایی برتر از مرد باشه.یه مقاله میخوندم نوشته بود ازدواج هایی که در اون زن زیباتر از مرده ماندگارترن.
امیدوارم عشقتون رو بتونی احیا و حفظ کنی:72: