-
دوست عزیز
تا اونجا که وقتم بهم اجازه می داد پستهای قبلی شما رو خوندم،اما متوجه دلایل علاقتون به اون اقای نظامی نشدم ممکنه بیشتر در موردش توضیح بدین؟فکر نمی کنید اونا قصدشون بر هم زدن ماجرا یا امتیاز گرفتن از شما بوده؟بنظرتون فاکتور ظاهر و رتار نظامیگونش که ممکنه اون رو دارای خصوصیات مردانه ی بیشتری برای شما کرده تاثیر زیادی در جذابیت اون پیش شما داشته؟
بنظرتون شخصی با اون مشخصات که نتونسته صادقانه با شما رفتار کنه ادم ازدواجه؟اون چطوری به این زودی این همه به شما علاقمند شده؟فکر نمی کنید حرفش یک جور بازی بوده برای احساساتی کردن شما؟اگر به شما علاقه داشت انقدر حساب کتاب مادی می کرد؟
من نگران این موضوع هستم که شما برای فراموش کردن این خاطره از ذهنتون بدونه اینکه بخواید به یک ادم جدید رو بیارید بدونه اینکه معیارهاتون رو داشته باشه.بهتره اجازه بدید دوره ی گریف طی بشه و تو این مدت به شخصی فکر نکنید و تنها روی خودتون کار کنید به قول دکتر هولاکویی باید از اشتباهات اموخت نه اینکه به اونها اویخت.
کتاب ایا تو نیمه ی گمشده ی من هستی نوشته ی باربارا دی انجلیس رو توصیه می کنم بخونید.
-
سرنخهایی از ضعف در ایشان هست که مهم هست .
1 - خانواده اش نزدش معتبر نیستند و به عبارتی از روستایی بودن خانواده و شرایط دیگر آنها خجالت می کشد و اینها یعنی عزت نفس پایین و به تبع آن اعتماد به نفس پایین .
2 - رفتارهای احساسی ایشان نیز همانطور که قبلاً گفتم نشانه هایی از ضعف هست .
3 - روند آشنایی شما ریسک بسیار بالایی دارد و در رابطه با ایشان و .... بیانگر نکات قابل توجهی هست از جمله اصل وابسته سازی برای بدست آوردن یک همسر که نشان می دهد به احتمال قوی ایشان دچار خود کم بینی شدید هست و خودش را جذاب و معتبر برای مقبول واقع شدن جهت ازدواج توسط یک دختر شهری نمی داند و لذا راه فضای مجازی و وابسته سازی را برگزیده .
4 - عدم تمایل به حضور خانواده اش شک برانگیز نیز هست . بر فرض عدم احتمال اول ... بیانگر ابهاماتی قابل توجه در رابطه ایشان با خانواده اش هست که مهم هست
تعجب می کنم از شما که با وجود سایقه یک انتخاب اشتباه که خوشبختانه منجر به ازدواج نشد ، باز هم دارید راه اشتباهی را برای ازدواج می روید و احساساتتان را پیش تر از عقلانیت و شناخت از کانال درست و صحیح داشته اید
باید بگویم به سوی دنیای مجازی رفتن و ارتباط با چنین فردی و ..... نشان آن است که برای فرار از شکست در ازدواج با فردی که مد نظرتان بود و برای پر کردن خلاء ناشی از این موضوع راه و روش اشتباه ارتباطات مجازی را در پیش گرفته اید و همین هم یعنی آسیب پذیری شدید در شما
دقت کنید که دارید به جهتی نامطمئن و پر مسئله قدم می گذارید و بدانید که مشکلات آینده زندگی شما که طاقت فرسایتان می کند ناشی از همین اکنون و این روش غلط برای انتخاب هست و در نتیجه انتخابی اشتباه و .....
موفق باشی
-
فرشته مهربان عزیز.ممنون از وقتی که گذاشتید.انتخاب روش مجازی به توصیه خانم روانپزشکی بود که من پارسال باهاشون مشاوره کردم(در مورد یکی از خواستگارانم که اتفاقا به شکل سنتی معرفی شده بود و از خانواده معتبری بود.ایشون مبتلا به بیماری دوقطبی بودن که با مشاوره با این خانم مشخص شد)
من فقط به خاطر ترس از تنهایی و مجرد موندن قبول کردم از این روش استفاده کنم.در مورد این آقا هم کاملا حق با شماست.حتی از نظر ظاهر هم ایشون به من میگن شما از من سر هستین.به نظر شما عدم اعتماد به نفس در مرد لزوما منجر به شکست در ازدواج میشه؟
آخه به نظر میرسه واقعا مشکلات شخصیتی تو آدمها خیلی زیاد شده.حداقل آدماهایی که من باهاشون مواجه شدم(دوقطبی،خودشیفتگی و عدم اعتماد به نفس) در مورد دو مشکل اول واقعا غیرقابل تحمل هستش.ولی آیا عدم اعتماد به نفس هم اینقدر مشکل بزرگیه؟(البته ایشون در مورد تخصص و توانایشون در کار اعتماد به نفس کافی دارن.)
باور کنین من از خدامه که از این روش استفاده نکنم.چون فکر خودمم واقعا به هم میریزه.ولی موارد سنتی که برام پیش میاد به خاطر ظاهر و رفتارم جلو میان.ولی به محض اینکه سنم رو متوجه میشن عقب میکشن.
tamas عزیز.خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتین و تاپیکهای قبلیمو خوندین.
علاقه من به اون آقا بعد از یکی دو ماه آشنایی به وجود اومد.میشه گفت رفتار خاصی داشت که بقیه رو جذب میکرد.حتی خانوادم هم اینو میگفتن.یعنی رفتارش باعث شده بود اونا هم تاییدش کنن.منم فکر کردن این آقا طبق حرفهایی که میزد شخصیت منطقی و سالمی داره.یعنی اول منطقم تاییدش کرد بعد احساسات.الان خوشبختانه با کمک مشاوره هایی که گرفتم غم ناشی از این اتفاق کاملا برطرف شده.و بارها از صمیم قلب خدا رو شکر کردم که شخصیت واقعی اون آقا رو به من نشون داد
-
ضعف اعتماد به نفس ایشون وابسته به ضعف عزت نفس هست و ضعف عزت نفس بسیار آسیب رسان هست و مشکلات دیگری که شما نمی دانید را هم در نظر بگیرید و بدانید این ازدواج ریسک بالایی برای شکست دارد .
روانپزشک مشاور نیست لذا اشتباه شما را راهنمایی داده که از فضای مجازی استفاده کنید .
مشکل اصلی شما هم ، نه تنهایی هست و نه ازدواج بلکه مشکلاتان ترس هست ترس از تنهایی و ترس از دیر شدن ازدواج . به عبارتی شما نیاز دارید مشاوره بروید برای حل مشکل ترسهای توهمی تان و تقویت خود باوری و تغییر نگرشتان به زندگی و خودتان و نقشتان و اینها که حل شود شما خیلی راحت تر به ازدواج خواهید پرداخت و تنها موضوع زندگی شما نخواهد بود که زوم نامناسب روی آن داشته و دچار نگرانی و ترس و انتخاب های اشتباه شوی بکه با آرامش و دقت به این موضوع و انتخاب همسر خواهی پرداخت